دانشبنیان شدن واحدهای تولیدی تولید را رقابتی میکند
حجتالاسلام سید جواد حسینیکیا، نماینده مردم شهرستان سنقر و کلیایی و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» با اشاره به لزوم احیای واحدهای تولیدی راکد عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم و مثبت دولت سیزدهم، احیای واحدهای راکد تولیدی بود چراکه واحدهای تولیدی، سرمایههای ملی هستند هرچند که بخشیشان دولتی و بخشی دیگر خصوصی باشند.
وی با اشاره به مزیت احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل افزود: احیای واحدهای تولیدی راکد از چندین مزیت برخوردار است؛ نخست این است که به موجب احیای این واحدها، مشکلات مرتبط با حوزه اشتغال رفع خواهد شد و اشتغالزایی ایجاد خواهد شد. از طرفی دیگر سرمایههایی که راکد مانده است، باری دیگر به چرخه تولید باز خواهد گشت و امیدآفرینی خواهد کرد. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به موجب احیای واحدهای راکد، منابع بانکها به محلی که مثمرثمر است، تزریق خواهد شد و کارکرد مناسب پیدا خواهد کرد. این روند سبب میشود تا بانکها نیز به هدف اقتصادی خود نزدیکتر شوند. همچنین به موجب این اقدام، نقدینگی جامعه به مسیر درست هدایت خواهد شد و قابلیت مدیریت خواهد داشت. نماینده مردم شهرستان سنقر و کلیایی در مجلس یازدهم با تأکید بر ممنوعیت واردات محصولاتی که در داخل کشور تهیه و تولید میشوند، همچنین خاطرنشان کرد: رسالت دولت است که همواره احیای واحدهای تولیدی راکد را در دستورکار قرار دهد. توأمان با این روند ضرورت دارد تا دولت تنظیم واردات با واحدهایی که راه اندازی میشود را در دستورکار قرار دهد. بدین معنا که اگر واحدهای تولیدی کالایی را تولید میکنند که واردات این کالاها به کشور آزاد است، ورودشان به کشور متناسب با میزان تولید ممنوعیت پیدا کند تا این واحدها سرپا بمانند. افزون براین ضرورت دارد تا تعرفه واردات در راستای حمایت از تولید داخل افزایش یابد. او با اشاره به ضرورت حضور شرکتهای دانش بنیان در مسیر تقویت تولید متذکر شد: منابع بانکی باید در مسیر توسعه تولید داخل جهتدهی شود و واحدهای تولیدی نیز در مسیر دانش بنیان شدن حرکت کنند.وی درباره اثرات دانش بنیان شدن واحدهای تولیدی یادآور شد: دانش بنیان شدن واحدهای تولیدی، تولید رقابت پذیر را تحقق خواهد بخشید. همچنین ضرورت دارد تا تولید ارزان قیمت باشد و بازاریابی جهانی رقم بزند.
حجتالاسلام حسینیکیا بیان کرد: احیای واحدهای تولیدی راکد، اقدامی مثبت و حائزاهمیت از سوی دولت سیزدهم میباشد. پیش از این اهتمامی نسبت به تولید وجود نداشت و تنها نگاه وارداتی وجود داشت. خوشبختانه اکنون نگاه دولت معطوف به تولید داخل و تقویت صادرات است تا بتوانیم جایگاه خود را از واردکننده به صادرکننده تغییر دهیم.
وی با اشاره نسبت به مانعزدایی از واحدهای تولیدی اضافه کرد: دولت باید موانع تولید را حذف کند. ستاد تسهیل نیز در این راه وظیفه دارد چراکه کارکرد این ستاد، تسهیل امور و حل مشکلات تولیدکنندگان است.
وی در پایان این گفتوگو عنوان داشت: تلاش دولت سیزدهم این است که موانع پیشروی تولید برداشته شود و تسهیلگری رقم بخورد تا مؤلفه مهم رونق عملیاتی شود. چنانچه در این فرآیند موانع قانونی نیز وجود داشته باشد، مجلس و به ویژه کمیسیون صنایع و معادن از آمادگی کافی برخوردار است تا همراه دولت شود و قوانین موردنیاز را مصوب سازد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.