رئیسی: نشانههای تحقق نظم نوین جهانی در افول قدرتهای سلطهگر مشاهده میشود
آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ظهر امروز سهشنبه بهوقت محلی، در پایان سفر رسمی دوروزه به ونزوئلا، در دیدار پرشور جمعی از نخبگان و دانشگاهیان ونزوئلایی در سالن تئاتر «ترسا کارنیو» کاراکاس، با ادای احترام به قهرمانان ملی این کشور اظهار کرد: بزرگان و قهرمانان ونزوئلایی در استقلالطلبی، عدالتخواهی و آزادیخواهی پیشقدم بودند و در مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی، تا استقلال کامل دست از مبارزه دست برنداشتند.
رئیسی در ادامه سخنانش با بیان اینکه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی به ما آموختهاند که مقاومت و ایستادگی دشمن را وادار به عقبنشینی میکند نه تسلیم، افزود: برخی تصور میکنند که دشمن با عقبنشینی و وادادگی تسلیم میشود، اما این یک محاسبه نادرست است.
وی با اشاره به اینکه تجربه ملت ایران نشان میدهد که تنها راه مقابله با دشمن که میتواند او را از دشمنی پشیمان کند، ایستادگی و مقاومت و پافشاری بر مواضع و اهداف است، اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی به ملت ایران آموختند که برای خنثی کردن توطئهها و فتنهها باید قوی شد و اگر ملتی قوی شود و به خداوند اتکال کرده و اعتماد به نفس داشته باشد، میتواند به پیروزی برسد.
رئیسی با بیان اینکه آموختههای حضرت مسیح به بشریت نیز اجرای عدالت است و ایشان از کسانی که میخواهند به نام او به بشریت ظلم کنند، بیزار است، تصریح کرد: نظام سلطه تنها به دنبال سلطهطلبی بر جهان است و میخواهد همه ملتها منابع خود را مطابق میل سلطهطلبان در اختیار آنان قرار دهند و لذا حاکمیت اراده ملتها را بر نمیتابند.
رئیس جمهور با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور سابق آمریکا مبنی بر اینکه آمریکا نباید در برابر نفت ونزوئلا پول بدهد، زیرا به دنبال به هم ریختن و غارت نفت این کشور است، خاطرنشان کرد: این رفتار جلوه یک نظام استکباری است.
رئیسی در تشریح ابزارهای نظام سلطه برای سلطهگری گفت: سلطهگران با تهدید و تحریم، امپراتوری رسانهای، بحثهای حقوق بشری، سازمانهای بینالمللی، مداخله نظامی، انحصار علم و فناوری و دخالت در امور داخلی کشورها سلطه خود را اعمال میکنند.
وی سیاست جمهوری اسلامی را مخالفت با هرگونه جنگ و مداخله نظامی عنوان کرد و افزود: ایران در مقابل باجخواهیهای نظام سلطه ایستاده و لذا ۴۴ سال است که مورد کینه و تحریم آنان قرار گرفته است، اما ملت ایران از تحریم ها و تهدیدها برای خود فرصت ساخته و آن را به بستر پیشرفت تبدیل کرده است.
رئیسی ایستادگی در مقابل یکجانبهگرایی، تحقق استقلال ملتها، اجرای عدالت در جوامع بشری، منزوی ساختن تحریم و جنگ، احترام به ملتها، چندجانبهگرایی، انحصارزدایی، گسترش همکاریهای رسانهای و تغییر سازوکارهای موجود در شورای امنیت سازمان ملل را از جمله شاخصههای نظم نوین جهانی عادلانه دانست.
رئیس جمهور تاکید کرد: ملت ایران در کنار ملت ونزوئلا خواهند بود و دستان عدالت خواهان جهانی را میفشاریم و تا استقرار نظم نوین عادلانه جهانی خواهیم ایستاد.
وی با اشاره به ضرورت تغییر ساز و کارهای موجود در شورای امنیت سازمان ملل، اظهار داشت: سازمان ملل باید سازمان ملتها و نه دولتها باشد.
رئیس جمهور دلیل پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای و عضویت در بریکس در راستای این سیاست دانست که جمهوری اسلامی ایران، سازمانهای منطقهای را از جمله قدرتهای نوظهور در نظم نوین جهانی میداند.
رئیسی جایگزینی ارزهای ملی به جای دلار را از دیگر الزامات نظم نوین عادلانه جهانی دانست و تصریح کرد: برای استقرار نظم نوین جهانی همچنین باید در حوزه هوش مصنوعی و فناوری سرمایهگذاری کنیم، لذا با دولت ونزوئلا توافق کردیم که دفتر فناوریها در کاراکاس به منظور همکاری در عرصه فناوریهای نوین بین دو کشور ایران و ونزوئلا فعال شود.
وی با تاکید بر اینکه نظم جدیدی در حال رقم خوردن است که در این نظم جدید کشورهای مستقل، جایگاه اصلی را خواهند داشت و قدرتهای سلطهگر و استکباری افول خواهند کرد، گفت: نشانههای تحقق این نظم جدید مشاهده میشود و یقین داشته باشید که آینده از آن ملت بزرگ ایران به ونزوئلا و ملتهای مستقل آمریکای لاتین خواهد بود؛ زنده باد ایران، زنده باد ونزوئلا.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی , رئیسجمهور , نظم نوین عادلانه جهانی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.