زنان اصلاحطلب نسبت به عملکردشان پاسخگو باشند
عدم تحقق وعدههاي دولتهاي يازدهم و دوازدهم ديگر بر همگان روشن است که بسيار شعارها در زمان تبليغات انتخاباتي از سوي اين دولت مشاهده شد اما پس از کسب راي هيچ وعدهاي محقق نشد.
«تحقق حقوق زنان» از وعدهها و شعارهاي دول يازدهم و دوازدهم بود. بارها اين موضوع را شنيديم که حسن روحاني در تبليغات انتخاباتي خود از ارتقاء سطح سياسي و اجتماعي زنان در سطح کشور حتي انتصاب زنان بهعنوان وزير در کابينه سخن گفت اما چه در دولت يازدهم و چه در دولت دوازدهم چنين اقدامي از سوي دولت و شخص روحاني مشاهده نشد.
در اين ميان جامعه زنان اصلاحطلب هم بيتقصير نبودند چراکه با حمايت صددرصدي از حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري به زنان جامعه اميد تزريق ميکردند که با انتخاب مجدد او در اين انتخابات حتما مشکلات زنان سرپرست خانوار حل خواهد شد.
*زنان مورداستفاده ابزاري در تبليغات انتخاباتي قرار ميگيرند
زهره الهيان نماينده حوزه انتخابيه تهران در دوره هشتم مجلس به «رسالت»گفت: «در حال حاضر بايد مروري بر عملکرد دولت يازدهم و دوازدهم در حوزه «زنان» شود، چراکه زنان ۵۰ درصد جامعه را تشکيل ميدهند و اين ۵۰ درصد تاثير کليدي در عرصههاي مختلف اجتماعي دارد.»
او با اشاره به اينکه جامعه زنان بهطورمعمول در زمان تبليغات انتخاباتي مظلوم واقع ميشوند، ادامه داد: «در اين برهه برخي از شعار «دفاع از حقوق زنان» و «پاسخگويي به مطالبات جامعه زنان» سخن گفته اما پس از اخذ آراء جامعه، شعارهايشان را به فراموشي ميسپارند. اين موضوع باعث ميشود تا جامعه زنان مورداستفاده ابزاري در تبليغات انتخاباتي قرار گيرد.»
اين نماينده سابق مجلس افزود: « متاسفانه طي سالهاي گذشته مطالبات اساسي جامعه زنان موردتوجه مسئولان و دولت قرار نگرفته و تنها مسائل حاشيهاي و جنجالي ازجمله «ورود زنان به ورزشگاه» مطرح ميشود که بيشتر بهجاي آنکه مطالبات حقيقي جامعه زنان موردتوجه قرار گيرد جنبههاي رسانهاي موضوعات تقويت ميشود.»
*دولت براي تسکين ازدواج دختران چه اقدامي انجام داده است؟
او ادامه داد: «در حال حاضر ۱۳ ميليون جوان در انتظار ازدواج در کشور وجود دارد که نيمي از آنها را خانمها تشکيل ميدهند. در اينجا سؤالهايي مطرح مي شود که دولت در جهت تسکين ازدواج دختران چه اقداماتي را تاکنون انجام داده است؟ دولت براي تأمين مسکن زوجهاي جوان يا تشکيل خانواده چه اقداماتي انجام داده است و مباحثي ازايندست مانند بيمه زنان خانهدار که امنيت آينده آنها را تأمين ميکند.»
*تهديد سلامت مادران، تهديد سلامت نسل آينده است
الهيان بابيان اينکه تأمين «سلامت زنان» معضل جدي در جامعه است، افزود: «آسيبهاي اجتماعي و اعتياد زنان از موضوعاتي است که سلامت جامعه زنان را در شرايط حاضر تهديد ميکند و اين معضل در جامعه زنان رو به افزايش است، البته بايد توجه کنيد که تهديد سلامت مادران تهديد سلامت نسل آينده هم هست.»
او گفت: «موضوعات مذکور برخي از مشکلات اساسي است که دولت بايد به آنها بپردازد اما متاسفانه شاهد هستيد که در اکثر اوقات به موضوعات حاشيهاي و جنجالي پرداخته ميشود، حتي با اين اقدامات زمان دولت و مجلس براي رسيدگي به مسائل اصلي کشور هم گرفته ميشود.»
الهيان ادامه داد: «متاسفانه مشاهده ميشود باوجود تعداد زياد جوانان در انتظار ازدواج که شرايط ازدواج براي آنها فراهم نميشود و همين موضوع باعث افزايش سن ازدواج ميشود اما زنان مجلس طرحي را با عنوان ممنوعيت ازدواج زير ۱۸ مطرح ميکنند يعني دقيقا برعکس نياز جامعه جهت تسهيل ازدواج گام برميدارند و مانعي جهت ازدواج زنان قرار ميدهند که اين موضوع بايد موردتوجه زنان نخبه جامعه قرار گيرد. همچنين رسانهها در جهت اين مطالبهگري جامعه زنان را کمک کنند تا بيش از اين در باب مطالبات جامعه زنان کوتاهي صورت نگيرد و پيگيريهاي لازم توسط دولت و مجلس صورت گيرد.»
*زنان اصلاحطلب نسبت به عملکردشان پاسخگو باشند
اين نماينده مجلس در پاسخ به اين سؤال که به نظرتان عدم تحقق اين وعدهها را بايد بهپاي زنان اصلاحطلب يا دولت نوشت، گفت: «هردو جنبه مدنظر است. آنهايي که از زنان براي کسب رأي استفاده ابزاري داشتند بايد نسبت به مطالبات زنان پاسخگو باشند و از آنها سؤال شود که با کسب راي از سوي زنان بهواسطه جامعه زنان تاکنون چه دستاوردي در دولت فعلي برايشان داشته است؟ همچنين از دولت هم بايد سؤال شود که در اين زمينه چه اقداماتي انجام داده است؟ مجموعا اين مطالبهگري بايد استمرار پيدا کند تا در جهت دفاع از حقوق زنان گامي توسط نخبگان زن جامعه برداشته شود.»
اصلاحطلب , تبليغات انتخاباتي , دولت , راضيه فراهاني , وعدههاي دولت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.