کلاهبرداری میلیونی با ترفند شارژ شگفتانگیز
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی گفت: در پی مراجعه چند نفر از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر اینکه برای خرید شارژ شگفتانگیز از طریق لینک معرفی شده به درگاه جعلی هدایت شدهاند و مبالغی از حساب آنها به صورت غیرمجاز برداشت شده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
در بررسیهای فنی مشخص شد لینک معرفی شده در کانال تلگرامی، کاربران را به یک درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات حساب آنها، اقدام به برداشت وجه از حساب به صورت غیرمجاز کرده است.
او میگوید در نهایت با ارائه مستندات توسط شاکیان و اقدامات تخصصی صورت گرفته، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی به پلیس فتا ارجاع شد و تاکنون به برداشت مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال به صورت غیرمجاز اعتراف کرده است.
سرهنگ مرتضوی با هشدار در خصوص این گونه کلاهبرداریها، گفت: گزارشات و تماسهای متعددی توسط شهروندان در خصوص کلاهبرداری از طریق تبلیغات جعلی و اغواکننده به پلیس فتا ارسال میشود.
به گفته رئیس پلیس فتای استان اصفهان مجرمان اقدام به ایجاد کانال و صفحات تبلیغاتی یا درج آگهی جعلی با موضوعات جذاب و اغواکننده میکنند و از کاربران درخواست میکنند برای دریافت کالا یا خدمات به درگاه پرداخت الکترونیکی رفته و مبالغ اندکی را پرداخت کنند، اما در واقع کاربر به درگاه جعلی پرداخت (فیشینگ) هدایت میشود و سودجویان اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها میکنند.
پلیس فتا , سرقت , کلاهبرداری
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.