چرا باید کسب و کارم را آنلاین کنم؟
وب سایت یکی از بهترین راههای کسب درآمد از فضای مجازی است و این روزها بسیاری از افراد به دنبال این هستند تا طراحی سایت را یاد بگیرند. توجه داشته باشید که برای در اختیار داشتن یک وب سایت نیاز نیست که طراحی آن را یاد بگیرید، زیرا تیمهای حرفهای وجود دارند که این کار را برای شما با کمترین هزینه انجام میدهند. لازم به ذکر است بدانید که در این محتوا ما قصد داریم اطلاعات دقیقی نسبت به تفاوت کار سنتی و آنلاین در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که میدانید تفاوت بین کار سنتی و آنلاین بسیار زیاد است به همین دلیل تصمیم داریم هر کدام به شما معرفی کرده و به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم. از سوی دیگر در ادامه مقاله شما با سه نمونه از بهترین شرکتها که در حوزه طراحی سایت فعالیت میکنند آشنا خواهید شد که میتواند در پیشرفت کار شما تأثیر چشمگیری داشته باشد. حال اگر دوست دارید این اطلاعات را به دست بیاورید پیشنهاد میکنیم در ادامه با ما همراه باشید.
چه تفاوتی بین کسب و کار سنتی و آنلاین وجود دارد؟
در این بخش از مقاله قصد داریم تفاوت بین کسب و کار سنتی و آنلاین را مورد بررسی قرار دهیم، توجه داشته باشید آیتمهای زیادی وجود دارند که باید در این بخش از محتوا مورد بررسی قرار بگیرند، اما در این بخش چند نمونه از موارد اصلی را ذکر خواهیم کرد. در گام اول بهتر است بدانید که هزینه راه اندازی کسب و کار آنلاین بسیار کمتر از راه اندازی کسب و کار سنتی است زیرا شما برای راه اندازی کسب و کار سنتی باید به فکر خرید یا اجاره مغازه باشید از سوی دیگر باید محصولات مورد نظر را تأمین کنید تا بتوانید درآمد برسید، اما در راه اندازی کسب و کار آنلاین شما تنها کافی است با هزینهای بسیار کم برای طراحی سایت بپردازید، در ثانی برای تأمین محصول هم میتوانید از فروشگاهها کمک بگیرید برای مثال در حال حاضر بسیاری از وب سایتها با دیجی کالا همکاری میکنند و به عنوان همکار از دیجی کالا درصد میگیرند.
در گام دوم باید به مواردی همچون درآمدزایی در هنگام خواب و گستردگی مشتریان در کسب و کار آنلاین اشاره کنیم زیرا این موارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. توجه داشته باشید که کسب درآمد از فضای مجازی دارای هیچ گونه محدودیتی نمیباشد در نتیجه شما در ۲۴ ساعت روز میتوانید به راحتی کسب درآمد کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که کسب و کار آنلاین محدودیت مکان ندارد و شما میتوانید به راحتی بخش اعظمی از افراد کشور را پوشش دهید، حتی این امکان برای شما وجود دارد که به صورت مداوم در سفر باشد اما درآمد خوبی به دست بیاورید. در واقع در حال حاضر بسیاری از افراد هستند که فروشگاه اینترنتی دارند و دائماً در حال تفریح و مسافرت هستند اما چون شغل آنها مربوط به مکان و زمان خاصی نیست به هیچ وجه با چالش مواجه نمیشوند.
میزان سرمایه اولیه لازم برای کسب کار آنلاین چقدر است؟
میزان سرمایه اولیه لازم برای کسب و کار آنلاین به عوامل مختلفی بستگی دارد اما در هر شرایط بسیار کمتر از سرمایه اولیه کسب و کار سنتی است. توجه داشته باشید که شما برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین اول باید به دنبال خرید دامنه باشید، دامنهها از لحاظ قیمت باید دیگر تفاوت دارند. برای مثال اگر قصد داشته باشید از دامنه ir استفاده کنید در حال حاضر باید سالیانه ۱۴۵۰۰ تومان پرداخت نمایید اما برای خریداری دامنههایی همچون com/net/org به صورت سالیانه باید ۱۷۰ الی ۲۴۰ هزار تومان بپردازید. در ادامه باید به سراغ هاست بروید که قیمت آن هم از ۱۰۰ هزار تومان شروع میشود. هزینه هاست بر اساس سرعت و میزان فضایی که در اختیار کاربر قرار داده میشود محاسبه میگردد. موارد دیگری هم وجود دارد که باید برای آنها هم هزینه کنید برای مثال باید یک عکاس و گرافیست در کنار خود داشته باشید زیرا محصولات که برای فروش در سایت قرار میدهید باید دارای کاورهای با کیفیت و جذاب باشند.
این نکته را در نظر داشته باشید که برای خرید قالب، افزونه و حتی کد نویسی هم باید مبلغی را در نظر بگیرید. اگر قصد خرید قالب را دارید باید مبلغی حدود به ۵۰ هزار تومان الی یک میلیون تومان در نظر بگیرید. البته این امکان برای شما وجود دارد که از متخصصین حوزه وردپرس برای طراحی یک قالب اختصاصی استفاده کنید که در این صورت افراد میتوانند با استفاده از افزونههای المنتور یا ویژوال کامپوزر این کار را برای شما انجام دهند که مبلغ آن به صورت توافقی بین کارفرما و طراح مشخص میشود. در ادامه باید به تولید محتوا اشاره کنیم. توجه داشته باشید که تمام سایتها برای تولید محتوا هزینه میکنند زیرا اگر تولید محتوا صورت نگیرد، در جستجوی گوگل جایگاه خوبی به سایت اختصاص داده نمیشود. تمام هزینههای سایت در این بخش به شما معرفی شد و اگر با یک ماشین حساب مبالغ ذکر شده را محاسبه کنید متوجه میشوید که واقعاً با کمترین سرمایه اولیه میتوانید برای طراحی سایت اقدام کنید.
گستردگی مشتریان در کسب و کار آنلاین چگونه است؟
در ابتدای این بخش بهتر است بدانید که گستردگی مشتریان در کسب و کار آنلاین با کسب و کار سنتی قابل قیاس نیست، توجه داشته باشید که اگر شما یک کسب و کار سنتی داشته باشید تنها میتوانید افراد حاضر در آن شهر یا آن منطقه را پوشش دهید اما این مسئله در مورد کسب و کار آنلاین کاملاً متفاوت است زیرا اگر شما یک وب سایت داشته باشید میتوانید تمام افراد جامعه را پوشش دهید، در نتیجه گستردگی مشتریان در کسب و کار آنلاین بسیار زیاد است که این مسئله بر روی درآمد شما تأثیر مستقیم میگذارد. در واقع شما با داشتن یک کسب و کار آنلاین میتوانید چندین برابر کسب و کار سنتی کسب درآمد کنید. شایان ذکر است بدانید در بعضی از مواقع مشاهده شده که افراد فارسی زبان که در کشورهای دیگر سکونت دارند به وب سایتهای فارسی زبان مراجعه میکنند و محصولات مورد نظر خود را از وب سایتهای فارسی زبان خریداری مینمایند.
اگر شما در حوزه آموزش نرم افزارهای مختلف فعالیت کنید و یا فایل بفروشید تعداد مشتریان شما که در خارج از کشور سکونت دارند بسیار زیاد میشود. همانطور که میدانید نرم افزارها و آموزش نرم افزارهای مختلف در خارج از کشور قیمت بسیار بالایی دارد. از سوی دیگر افرادی که در خارج از کشور زندگی میکنند به صورت دلاری درآمد دارند همین مسئله باعث میشود تا محصولات شما را به قیمت ریال خریداری کنند که در هر شرایط قیمت ریال پایین تر از قیمت دلار است. در انتها مطمئناً شما با مطالعه این بخش از محتوا به این نتیجه رسیدهاید که گستردگی مشتریان در کسب و کار آنلاین بسیار بیشتر از کسب و کار سنتی است پس بهتر است اگر یک کسب و کار سنتی دارید به سرعت آن را به فضای مجازی منتقل کنید.
آیا در کسب و کار آنلاین میتوان موقع خواب هم درآمد زایی داشت؟
یکی از بزرگترین تفاوتهای میان کسب و کار آنلاین و کسب و کار سنتی وجود محدودیت زمانی برای کسب درآمد است. توجه داشته باشید که در کسب و کار سنتی محدودیت وجود دارد و شما میتوانید تا یک ساعت خاص فروشگاه سنتی خود را باز نگه دارید. اما این مسئله در مورد کسب و کار آنلاین کاملاً متفاوت میباشد زیرا این محدودیت در کسب و کار آنلاین وجود ندارد و فروش به صورت ۲۴ ساعته در وب سایت شما اتفاق میافتد. یکی از لذت بخش ترین لحظات برای کسب و کار آنلاین این است که شما بعد از بیدار شدن از خواب و چک کردن ایمیل خود متوجه میشوید که چه میزان فروش کرده است. شایان ذکر است در حال حاضر بسیاری از افراد به دلیل همین ویژگی به سراغ طراحی سایت میروند و در تلاش هستند تا کسب و کار سنتی خود را به کسب و کار آنلاین تبدیل کنند.
آیا برای داشتن سایت نیاز است طراحی سایت بلد باشیم؟
بسیاری از افراد بر این باور هستند که برای داشتن سایت حتماً باید طراحی سایت بلد باشند اما بهتر است بدانید که اصلاً نیاز نیست شما طراحی سایت یاد بگیرید در واقع بهتر است عملیات طراحی سایت را برونسپاری کنید. در حال حاضر تیمهای بسیار قوی وجود دارند که شما میتوانید از آنها برای طراحی سایت استفاده کنید. توجه داشته باشید سراچههایی همچون وبسیما، همیار توسعه و وحید امیرپور در حال حاضر بهترین گزینه برای سفارش طراحی سایت به شمار میروند. لازم به ذکر است بدانید سه گزینهای که به شما معرفی شده است در امر طراحی سایت بسیار حرفهای هستند و نمونه کارهای قابل قبولی دارند. از سوی دیگر تا به امروز تمام افرادی که طراحی سایت را به این گزینهها سفارش دادهاند از پروژهای که تحویل گرفتند کاملاً رضایت داشتند. این نکته را هم در نظر داشته باشید که پشتیبانی قوی توسط هر کدام از تیمهای ذکر شده به مشتریان ارائه داده میشود.
اما یک گزینه از سه تیم طراح سایت که به شما معرفی شده است دارای ویژگیهایی از قبیل داشتن نمونه کار داخلی و خارجی میباشد و یا در انتهای پروژه برای کارفرما آموزش رایگان هم در نظر میگیرد. همچنین تحویل به موقع و ضمانت خدمات از جمله ویژگیهای وحید امیرپور محسوب میشود. در نتیجه پیشنهاد میکنیم اگر قصد دارید برای طراحی سایت اقدام کنید حتماً یک تیم طراح، شرکت یا فرد که طراحی سایت را به صورت حرفهای بلد است انتخاب کنید و در زمان انتخاب به آیتمهایی که در این بخش از محتوا به آن اشاره کردیم دقت کنید.
طراحی سایت , کسب و کار آنلاین , کسب و کار اینترنتی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.