مدیریت جناحی برای کشور سم مهلکی است - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 4815
  پرینتخانه » سیاسی تاریخ انتشار : 04 تیر 1398 - 8:55 |
کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با «رسالت»:

مدیریت جناحی برای کشور سم مهلکی است

دبيرکل حزب سبز ايران اسلامي با بيان اين که دولت آينده بايد يک دولت ائتلافي باشد، گفت: اگر بخواهيم افزايش مشارکت سياسي مردم را در انتخابات داشته باشيم بايد ائتلاف را مورد توجه قرار دهيم.
مدیریت جناحی برای کشور سم مهلکی است

دبيرکل حزب سبز ايران اسلامي با بيان اين که دولت آينده بايد يک دولت ائتلافي باشد، گفت: اگر بخواهيم افزايش مشارکت سياسي مردم را در انتخابات داشته باشيم بايد ائتلاف را مورد توجه قرار دهيم.
حسين کنعاني‌مقدم در گفت‌وگو با رسالت اظهار داشت: تحليل هندسه سياسي کشور براي انتخابات آينده مردم يا همان رأي‌شان است که تعيين‌کننده سرنوشت انتخابات آينده خواهد بود.
اين فعال سياسي اصولگرا ادامه داد: بايد بازگرديم به انتخابات رياست جمهوري و مجلس در سال‌هاي ۹۲ و ۹۴ و به دست بياوريم که مطالبات مردم از مجلس و دولت در اين سال‌ها چه بوده است؛ هر اندازه که اين مطالبات از سوي مجلس و دولت محقق شده باشند قطعا مورد حمايت مردم قرار خواهند گرفت.
او تصريح کرد: مردم در ميز مقايسه اين موضوع را مورد تعيين تکليف قرار مي‌دهند، اگر رفتار و عملکرد دولت و مجلس مطابق با مطالبات مردم باشد مردم به تيم گذشته راي خواهند داد اما اگر اين مطالبات روي زمين مانده و اقدامي انجام نشده باشد قطعا مردم در انتخابشان تجديد نظر خواهند کرد و اين يکي از اصول مردم‌سالاري است تا در بتوانند تجديدنظري در انتخابشان داشته باشند.
مجلس آينده متشکل از دو جناح سياسي خواهد شد
کنعاني‌مقدم ادامه داد: اکثر اوقات در انتخابات مجلس شاهد تغييرات ۷۰-۶۰ درصد از نمايندگان بوديم بنابراين ممکن است مجددا اين تغييرات رخ دهد.
اين فعال سياسي اصولگرا افزود: مجلس آينده نه وابسته به اصلاح‌طلبان است، نه وابسته به اصولگرايان بلکه هر دو جناح در اين مجلس حضور خواهند داشت اما اکثريت را نخواهند داشت؛ به همين جهت ائتلاف در مجلس آينده بيشتر کارآيي خواهد داشت.
دولت آينده بايد يک دولت ائتلافي باشد
او با بيان اين که دولت آينده هم بايد يک دولت ائتلافي باشد، گفت: اگر بخواهيم افزايش مشارکت سياسي مردم را در انتخابات داشته باشيم بايد ائتلاف را مورد توجه قرار دهيم.
دبيرکل حزب سبز ايران اسلامي ادامه داد: در صورتي که دولت و مجلس روند کنوني يعني عدم رسيدگي به شعارهاي انتخاباتي‌شان را ادامه دهند با عدم مشارکت مردمي در انتخابات مواجه خواهند شد و مقصر اين موضوع هم تنها گروه‌هاي سياسي هستند، چرا که نتوانستند اعتماد عمومي را جذب کرده و اين عدم اعتماد که سرنوشت عمومي ماست ممکن است تاثيري در مشارکت سياسي مردم در انتخابات داشته باشد.
کنعاني‌مقدم افزود: در حال حاضر تکليف جدي جناح سياسي اين است که بايد يک مشي را اتخاذ کرده تا مشاركت حداکثري در انتخابات آينده را داشته باشد چرا که افزايش مشارکت مردم در انتخابات حتما بر اقتدار و قدرت ايران براي مقابله با مشکلات در مسائل بين‌المللي مي‌افزايد.
او گفت: ديگر نبايد تنها يک نوع مديريت اجرايي در قوه مجريه فعال باشد؛ اگر تصورات بر اين بود که يک جناح بايد در قوه مجريه براي حل مشکلات فعلي باشند بايد گفت خير چنين موضوعي نيست و بايد از تمام توان ملي براي حل مشکلات استفاده کرد.
اين فعال سياسي اصولگرا در پاسخ به اين سوال که منظورتان درباره ائتلاف ميان اصلاح‌طلبان و اصولگرايان در انتخابات چيست، گفت: ائتلاف به اين منظور است که در عين حالي که جناح‌ها درون خود به يک انسجام وحدت و همدلي مي‌رسند همديگر را بتوانند تحمل کنند چرا که در مخالفت ممکن است کار به تضاد، دشمني و اختلاف جدي بکشد.
دبيرکل حزب سبز ايران اسلامي افزود: کشور ما از اين مرحله عبور کرده بنابراين بايد به سمت ايجاد يک دولت ائتلافي حرکت کنيم تا تمام جناح‌ها را پاسخگو باشند و بتواند همه را وارد عرصه مديريت کشور کنند، اين که ما مديريت کشور را جناحي کنيم سم مهلکي است که در اين ۴۰ سال تبعاتش را تحمل کرده‌ايم.
طرح «گفت‌وگوي ملي» به عنوان موضوع سياسي هيچ بازخوردي ندارد
او درباره اين که تا چه اندازه گفت‌وگوي ملي به اين ائتلاف کمک خواهدکرد، گفت: مرحله نخست آن است که جناح‌ها خودشان داخل جناح به يک همدلي برسند اما شاهد هستيد که چنين موضوعي نيست، وقتي جناح‌ها نمي‌توانند اختلافات داخلي‌شان را حل کنند چگونه مي‌توان توقع داشته باشيم که در يک گفت‌وگوي ملي مخالفت‌هاي جناح مقابل را بپذيرند.
اين فعال سياسي اصولگرا افزود: در مرحله دوم هم بايد گفت وگوي ملي مشخص باشد که بر چه مبنايي قرار است گفت‌وگويي صورت گيرد، چه کسي حاضر به برگزاري اين گفت‌وگو است، چه کسي داور است، کجا اين گفت‌وگو انجام شود و افراد دراين گفت‌وگو تاچه اندازه اختيارات دارند، به طور مثال آيا اصلاح‌طلبي که برخي مسائل را مطرح مي‌کند سخن تمام اصلاح‌طلبان است يا خير؟ بعد هم براي اين موضوع بايد زمان، مکان و مکانيزم‌هاي اجرايي‌اش را مشخص کرد وگرنه اين که شعار گفت‌وگوي ملي به عنوان يک موضوع سياسي مطرح شود هيچ اتفاقي نخواهد افتاد.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای مدیریت جناحی برای کشور سم مهلکی است بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.