تاخیر دولت در تامین اعتبار ۵۰ میلیون یورویی رفع مشکل آب و فاضلاب خوزستان
مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به اجازه مقام معظم رهبری مبنی بر برداشت ۱۰۰ میلیون یورو در دو قسط ۵۰ میلیون یوریی از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی کشور به منظور رفع مشکل آب و فاضلاب استان خوزستان، گفت: با وجود گذشت ۵ ماه از سال جاری، اعتبار ۵۰ میلیون یورویی مشخص شده برای رفع مشکلات آب و فاضلاب خوزستان به این استان تعلق نگرفته و شاهد تامین اعتبار مذکور توسط دولت نبودهایم.
این نماینده مجلس با انتقاد از عملکرد دولت به منظور تاخیر در تامین اعتبار مشخص شده، گفت: بهترین زمان برای فعالیت عمرانی به منظور رفع نواقص شبکه آب و فاضلاب نیمه اول سال است و در نیمه دوم، به دلیل از سرگیری بارشها امکان فعالیت عمرانی سلب خواهد شد. در حقیقت تاخیر دولت در تامین اعتبار ۵۰ میلیون یورویی میتواند زمینه ایجاد مشکلات در نیمه دوم سال را فراهم کند.
وی در ارتباط با مشکلات پیش روی احتمالی که به واسطه تاخیر در تامین اعتبار ۵۰ میلیون یورویی برای مردم به وجود خواهد آمد گفت: مشکلات استان خوزستان در حوزه تامین منابع آب به واسطه کارهای پوپولیستی بعد از مخاطراتی نظیر سیل حل نخواهد شد و زیرساختهای شبکه آب رسانی این استان باید در حداقل زمان مورد بازنگری و ترمیم قرار گیرد.
*اختلاف ۸۰۰ میلیارد تومانی در تبدیل ریالی اعتبارات در نظر گرفته شده
یوسفی در بخش دیگری از انتقادات خود نسبت به عملکرد سازمان برنامه و بودجه در زمینه تامین اعتبار ۵۰ میلیون یورویی برای رفع نواقص شبکه آبرسانی خوزستان گفت: سازمان برنامه و بودجه به منظور تبدیل ریالی ۵۰ میلیون یورو مذکور، نرخ ۱۰ هزار تومان را در نظر گرفته است، در حالی که قیمت یورو در سامانه نیما بسیار بیشتر از رقم ۱۰ هزار تومان است.
نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به این نکته که تصمیم دولت برای تامین اعتبار ۵۰ میلیون یورویی با قیمت هر یورو ۱۰ هزار تومان، منجر به کاهش ۸۰۰ میلیارد تومانی این رقم خواهد شد، تصریح کرد: اعتبار تخصیص پیدا کرده برای حل مشکلات شبکه آبرسانی استان خوزستان، حق مردم این استان است و بدون شک دولت باید پاسخگو باشد، البته بنده نیز از تمام اختیارات قانون خود در جهت حل این مسئله استفاده خواهم کرد.
*۸۰۰ روستای اهواز به آب شرب پایدار دسترسی ندارند
این نماینده مجلس در تشریح مشکلات موجود شبکه آبرسانی استان خوزستان، گفت: مشکلات شبکه آبرسانی استان شامل تامین افت فشار، فرسودگی تصفیهخانه و شبکه آبرسانی و فعالیتهای غیرکارشناسی در زمینه انتقال آب دسته بندی میشود.
وی درباره مشکلات موجود در زمینه تامین آب، افزود: قصه پر غصه مردم خوزستان آن است که مردم ۸۰۰ روستای این منطقه علی رغم نزدیکی به ۵ سد بزرگ و ۷ رودخانه، به آب شرب پایدار دسترسی ندارند.
یوسفی در پایان، با اشاره به نکته که فعالیتهای غیر کارشناسی در زمینه انتقال آب سبب کاهش دبی ورودی به رودخانههای خوزستان شده است، گفت: این کاهش دبی و همچنین فرسودگی شبکه فاضلاب این منطقه، زمینه ورود فاضلاب به رودخانهها را فراهم کرده و در بسیاری از نقاط استان، شاهد آلودگی آب رودخانهها هستیم.
دولت , مجلس , مردم اهواز , مشکل آب و فاضلاب خوزستان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.