جاي خالي رئيس فدراسيون کشتي - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 2491
  پرینتخانه » ورزشی تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1398 - 8:52 |
هادي عامل، مجري و کارشناس کشتي در گفت‌و‌گو با رسالت مطرح کرد:

جاي خالي رئيس فدراسيون کشتي

هادي عامل مجري و کارشناس کشتي بر ضرورت انتخاب هر چه سريع تر رئيس فدراسيون کشتي تا آغاز بازي هاي المپيک تاکيد کرد. هادي عامل مجري و کارشناس کشتي در گفت‌وگو با «رسالت» درباره عملکرد فدراسيون کشتي بعد از استعفاي رسول خادم گفت: «آقاي رسول خادم هفت ماه گذشته بنا به دلايل متعددي استعفا دادند و وزارت ورزش آقاي بني تميم را به عنوان سرپرست معرفي کرد.
جاي خالي رئيس فدراسيون کشتي
هادي عامل مجري و کارشناس کشتي بر ضرورت انتخاب هر چه سريع تر رئيس فدراسيون کشتي تا آغاز بازي هاي المپيک تاکيد کرد. هادي عامل مجري و کارشناس کشتي در گفت‌وگو با «رسالت» درباره عملکرد فدراسيون کشتي بعد از استعفاي رسول خادم گفت: «آقاي رسول خادم هفت ماه گذشته بنا به دلايل متعددي استعفا دادند و وزارت ورزش آقاي بني تميم را به عنوان سرپرست معرفي کرد. در اين مدت هم آقاي بني تميم مسئوليت هاي خود را به بهترين شکل ممکن انجام داد و وزارت ورزش و جوانان هم ازايشان حمايت کرد. حال اينکه رئيس فدراسيون که بعد از آقاي بني تميم در فدراسيون مستقر مي شود، شايد سليقه هاي متفاوتي داشته باشد در حالي‌که ما تا المپيک، يک سال و سه ماه بيشتر فرصت نداريم و هر چه زمان را از دست بدهيم بيشتر متضرر خواهيم شد. ضمن اينکه در مسابقات قزاقستان در چهار ماه آينده، بخشي از سهميه المپيک کسب مي شود و بايد با آمادگي در آنجا حاضر شويم.»
وي با اشاره به قهرماني اخير تيم اميد فرنگي و تيم ملي آزاد کشتي گفت: «ورزشکاران، مربيان و کادر فني کشتي آزاد و فرنگي اين قهرماني را کسب کردند. اما با اين حال اين امکان وجود داشت تا مجمع زودتر برگزار و رئيس فدراسيون انتخاب شود. حال قرار بر اين است بعد از ماه رمضان مجمع تشکيل و رئيس فدراسيون کشتي مشخص شود.»
عامل درباره انتظار از عملکرد رئيس جديد فدراسيون کشتي در راستاي کسب موفقيت افزود: «رئيس فدراسيون کشتي بايد بتواند منابع مالي را جذب کند، زيرا فدراسيون داراي تيم هاي نوجوانان، جوانان، اميد و بزرگسالان در دو رشته آزاد و فرنگي است که هر کدام در مسابقات قاره اي و جهاني،  تورنمنت هاي مختلف و اردوهاي تدارکاتي شرکت مي کنند. هزينه شرکت در چنين مسابقاتي ۲۰ برابر هزينه هايي است که کميته ملي المپيک و وزارت ورزش اختصاص مي دهد و رئيس فدراسيون بايد بتواند منابع مالي لازم را کسب و از آن مهم تر بتواند به درستي هزينه کند.» 
اين گزارشگر کشتي با سابقه اضافه کرد: 
«رئيس فدراسيون بايد روابط بين المللي قوي در دنيا داشته باشد. در حال حاضر ما نماينده اي را در هيئت رئيسه و کميته داوران نداريم که وجود آنها بسيار ضروري است. بايد روابط خوب خود را با فدراسيون جهاني مانند آنچه که تاکنون داشته ايم، حفظ کنيم. روابط بين المللي اهميت زيادي دارد که رئيس فدراسيون بايد آن را لحاظ کند. وي بايد بعد از انتخاب سرمربي، فرصت لازم را به مربي بدهد و با اولين باخت احساسي عمل نکند. بايد به مربي امکانات و وقت داده شود. اگر آقاي بنا در مسابقات سال ۲۰۱۲ موفق عمل کرد به دليل اين بود که ۷ سال فرصت داشت تا به نتيجه برسد.»
رؤساي فدراسيون ها همواره رؤساي فدراسيون تيم ملي بودندعامل با تاکيد بر توجه رئيس فدراسيون بر  ورزشکاران استان هاي کشور گفت: «رئيس فدراسيون بايد در کليات اظهارنظر کند نه اينکه صرفا رئيس فدراسيون تيم ملي باشد. با توجه به حضور ۵۰ ساله ام در کشتي، رؤساي فدراسيون ها همواره رؤساي فدراسيون تيم ملي بودند و ارتباط شان با شهرستان ها 
کم بود. بايد مشکلات استا‌ن‌ها رفع شود نه اينکه تمرکز بر تيم ملي گذاشته شود زيرا در غير اين صورت پشتوانه سازي نمي شود.» 
وي تصريح کرد: «ما در دوران انتقال از جوانان به بزرگسالان مشکلات زيادي داشتيم. بسياري از قهرمانان کشتي مانند جابر صادق زاده و محمد جواد ابراهيمي قهرمان جوانان دنيا شدند اما در بزرگسالان توفيقي نداشتند. فدراسيون بايد براي دوران انتقال ورزشکاران از دوره اي به دوره ديگر، برنامه داشته باشد تا مشکلات اجتماعي، روحي و رواني جوانان رفع شود. کشتي گيري که قهرمان جوانان جهان مي شود بايد حفظ شود و رئيس فدراسيون بايد به آن اشراف داشته باشد.»
ارائه فرصت چهارساله به رئيس فدراسيوناين کارشناس کشتي در ادامه به وظايف رئيس فدراسيون اشاره کرد و گفت «: رئيس جديد فدراسيون کشتي بايد ارتباط خوبي با وزارت ورزش داشته باشد. اين فدراسيون زيرمجموعه وزارتخانه است و بالطبع اگر مشکلاتي ميان اين دو نهاد به وجود بيايد، کشتي متضرر مي شود. در گذشته اين مسئله رعايت نشد و کشتي ضرر کرد. ضمن اينکه ما يک سال و سه ماه تا آغاز المپيک زمان داريم اما هنوز رئيس فدراسيون کشتي مشخص نيست. در دنيا به رئيس فدراسيون ها 
و رئيس کميته ملي المپيک فرصت چهارساله داده مي‌شود. تغييرات اين دو نهاد بايد بعد از المپيک صورت بگيرد. آقاي صالحي اميري رئيس کميته ملي المپيک دو سال قبل از آغاز المپيک انتخاب شد 
در حالي‌که بايد فرصت چهارساله براي اين کميته داشته باشد.»وي المپيک را بالاترين سطح تورنمنت ورزشي در دنيا دانست و افزود: «اگر کشتي در تورنمنت هاي جهاني و قاره اي مدال دريافت کند اما در المپيک موفق نباشد، ديده نخواهد شد. تمام برنامه ريزي ها براي المپيک است و اکنون جدول دريافت مدال ها در المپيک، نمودار رشد سياسي، اقتصادي و اجتماعي کشور محسوب مي شود و ما از مسئولان مي خواهيم به اين مسئله توجه کنند نه اينکه در آستانه المپيک احساسي عمل کنند. وي به حضور تعداد بالاي افراد غير ورزشي در کاروان المپيک اشاره کرد و گفت: «من در شش المپيک حضور داشته ام و شاهد حضور تعداد زياد همراهان به غير از ورزشکاران بودم در حالي‌که بايد اصول اعزام افراد به المپيک رعايت شود.»عامل در پايان سخنانش گفت: «سطح مسابقات آسيا به اندازه همين قاره است و سطح مسابقات آسيايي با جهاني قابل اندازه گيري نيست. مسابقات جهاني قبل از المپيک از مسابقات آسيايي به مراتب مشکل تر است. قهرماني ما در مسابقات آسيايي قابل تقدير است اما نبايد به اين قهرماني غره شويم بلکه چهار ماه آينده در قزاقستان کار سختي پيش رو داريم و بايد برنامه ريزي هماهنگ با کشتي جهان داشته باشيم.»    
|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای جاي خالي رئيس فدراسيون کشتي بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.