۳۵ درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 112228
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1404 - 8:48 |

۳۵ درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است

معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به وجود ۱۰۷۰ بیمارستان در کشور، گفت: ۴۰ هزار تخت، یعنی ۳۵ درصد تخت‌های موجود فرسوده است و باید تخت های جدید جایگزین شود.
۳۵ درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است

سیدسجاد رضوی، با بیان اینکه در سال‌های ۷۵ و ۷۶، حدود ۷۰ درصد بیمارستان‌های کشور فرسوده بود، افزود: این رقم در سال‌های اخیر به ۳۵ درصد کاهش یافته اما هنوز هم نگران‌کننده و بسیار بالا است.

وی با تأکید بر ضرورت جایگزینی یا مقاوم‌سازی بیمارستان‌های فرسوده، ادامه داد: حدود ۴۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده داریم که عدد بسیار بالایی است. ایمنی پرسنل و بیماران برای ما بسیار مهم است و پیگیر جایگزینی تخت‌های فرسوده هستیم.

معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: این تخت‌ها را باید به شکلی مقاوم‌سازی کنیم که ایمنی در برابر آتش‌سوزی و زلزله را تأمین کنند.

رضوی همچنین بر اهمیت بهره‌برداری بهینه از ظرفیت بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تقویت نظام ارجاع، اجرای برنامه پزشکی خانواده و اصلاح نظام پرداخت، نیاز به بستری کاهش یابد و یکی از راهکارهای دنیا برای کاهش بستری نیز همین روش است.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای ۳۵ درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.