یو پی اس چگونه از وسایل برقی ما محافظت می کند؟
در این مقاله می خواهیم با کمک شرکت فرصت کیش با یو پی اس، خرید یو پی اس، یو پی اس سه فاز، فروش یو پی اس و استابلایزر آشنا شویم و ببینیم این تجهیزات چه کمکی به ما می کنند.
یو پی اس چیست و نحوه عملکرد آن چگونه است؟
دستگاه یو پی اس یا همان منبع تغذیه بدون وقفه از سری تجهیزات برق اضطراری است. منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) دستگاهی است که به وسایل برقی ما اجازه می دهد به طور موقت در صورت قطع برق کار کند. یو پی اس ها در زمانی که برق متصل هستند باتری خود را شارژ می کنند. حال هروقت قطعی برق صورت بگیرد، انرژی ذخیره شده در باتری شروع به تغذیه سیستم های ما می کنند و از قطعی جلوگیری می کند. تفاوت یو پی اس با ژنراتور های سنتی در این است که همانگونه که نامگذاری شده اند، به شکل بدون وقفه عمل می کنند. یعنی قبل از اینکه دستگاه شما به شکل نا امن خاموش شود، باتری برق مصرفی را در اختیار دستگاه قرار می دهند تا دستگاه شما خاموش نشود و اطلاعاتتان از دست نرود.
اجزای تشکیل دهنده یو پی اس
یو پی اس از چند جز اصلی تشکیل می شود:
رکتیفایر UPS
رکنیفایر یو پی اس چندین عملکرد اساسی را انجام می دهد. اولین مورد، تبدیل جریان ورودی از جریان متناوب (AC) به جریان مستقیم (DC) است. عملکرد اصلی دیگر آن شارژ کردن باتری ها است.
بسته به اندازه UPS، ماژول رکتیفایر ممکن است حاوی یک شارژر باتری باشد. در سیستم های برق اضطراری کوچک (یعنی کمتر از ۳ کیلو ولت آمپر) غیر معمول نیست که رکتیفایر کننده و شارژر باتری اجزای جداگانه باشند.
رکتیفایر یو پی اس می تواند نوسانات گسترده در ولتاژ ورودی را بپذیرد، به این معنی که سیستم می تواند بدون روشن کردن باتری ها، بار اضافی یا نوسانات را کنترل کند.
باتری یو پی اس
باتری های سیستم یو پی اس برق اضطراری را در صورت قطع برق تامین می کنند. یک رکتیفایر یا یک شارژر جداگانه همیشه باتری را شارژ می کند.
یک سیستم باتری UPS حداقل از یک مجموعه باتری تشکیل شده است، تعداد باتری های مورد نیاز به ولتاژ DC UPS بستگی دارد. باتری های مجموعه به صورت سری به هم متصل می شوند، بنابراین اگر یک باتری از کار بیفتد، کل رشته از کار می افتد.
برای سیستم های یو پی اس کوچکتر، باتری معمولا در داخل دستگاه قرار دارد. در حالی که در پروژه های بزرگتر، باتری های UPS اغلب در کابینت های خود قرار می گیرند.
اینورتر یو پی اس
اینورتر با تبدیل مجدد ولتاژ DC از رکتیفایر یا باتری به خروجی AC مصرف کننده را تغذیه می کند.
این فرآیند تبدیل (AC به DC و DC به AC) و فیلتر کردن، پدیدههایی مانند افزایش، کاهش ، نویز الکتریکی را صاف میکند و تضمین میکند که نتیجه نهایی یک موج سینوسی تمیز است.
سوئیچ بای پس استاتیک
این قطعه حفاظتی در صورت ایراد در سیستم یو پی اس می باشد. در صورت بروز خطا در یو پی اس، مدار سوئیچ به صورت اتوماتیک بار را به برق متصل می کند و یکسو کننده، باتری و اینورتر را دور می زند.
انتقال برق به منبع اصلی به صورت مستقیم ایده آل نیست زیرا برق فیلتر و اصلاح نمی شود، همانطور که معمولاً در مورد یک یو پی اس دابل کانورژن اتفاق می افتد، اما این امر باعث می شود که تجهیزات در حین تعمیر یا تعویض یو پی اس به کار خود ادامه دهند.
سایر قطعات یو پی اس
بسته به اندازه و نوع یو پی اس، چندین قطعه رایج دیگر وجود دارد که ممکن است شامل فن یا خازن باشد.
علاوه بر این، اجزایی مانند حلقه های تعمیر و نگهداری خارجی، دفع کننده های ولتاژ گذرا (TVSS) و نظارت، کنترل و نرم افزار ارتباطی پروتکل مدیریت ساده شبکه (SNMP) و جود دارند که به UPS اجازه می دهند بدون وقفه بار حذف/ و یا جایگزین شوند.
انواع یو پی اس
- یو پی اس آنلاین
- یو پی اس آفلاین
- یو پی اس لاین اینتراکتیو
تفاوت یو پی اس آنلاین و آفلاین چیست؟
تفاوت های عملکردی:
یو پی اس آنلاین منبع تغذیه AC ورودی را می گیرد و آن را به DC تبدیل می کند که باتری و بار را از طریق یک مبدل متصل می کند. اگر منبع تغذیه قطع شود، باتری های شارژشده برق را به مصرف کننده می دهند و هیچ وقفه ای در برق رسانی مصرف کننده ایجاد نمی شود. این بدان معنی است که وسایل الکترونیکی ما به جای اینکه مستقیماً از برق متناوب برق بگیرند، از یک یو پی اس آنلاین برق می گیرند. بنابراین، حتی اگر برق AC قطع شود، عملکرد دستگاه های الکترونیکی ما نیازی به توقف ندارد.
باتری های یو پی اس آفلاین همیشه شارژ و آماده به کار هستند.. اگر برق قطع شود، بار توسط اینورتر هدایت می شود. یو پی اس آفلاین معمولاً هنگام استفاده از اینورترو باتری پشتیبان، شکل موج خروجی مربع یا شبه سینوسی را ارائه می دهد.
علاوه بر این، سیستم دو تبدیلی (AC-DC / DC-AC) سیستم آنلاین، بالاترین سطح ایزولاسیون برق مصرف کننده را از مشکلات اصلی منبع تضمین می کند. به همین دلیل است که سیستم آنلاین خروجی ثابت و پایدار را در هر زمان ارائه می دهد.
تفاوت قیمت
در مقایسه با قیمت های آنلاین، یو پی اس آفلاین ارزان تر است.
چه موقع باید استفاده کرد؟
در مواردی که شکل موج مربعی/شبه سینوسی قابل قبول نیست، یا حساسیت آسیب های ناشی از نوسانات و مشکلات برق شهر برای مصرف کننده حائز اهمیت است، یو پی اس های آنلاین با وجود گران تر بودن توصیه می شوند.
تفاوت یو پی اس و استابلایزر در چیست؟
استابلایزر یک دستگاه الکتریکی است که از تجهیزات الکتریکی در برابر نوسانات نامنظم ولتاژ محافظت می کند. تثبیت کننده ولتاژ سروو از یک سروو موتور برای تنظیم ولتاژ ورودی استفاده می کند تا با ولتاژ ورودی دستگاه شما مطابقت داشته باشد و از قسمت های حساس موتور در برابر خطرات الکتریکی محافظت کند.
تفاوت سیستم یو پی اس با استابلایزر ولتاژ سروو در کاربرد آن است. اولی یک منبع برق بدون وقفه را برای جلوگیری از آسیب فراهم می کند، در حالی که دومی تضمین می کند که تجهیزات ولتاژ صحیح را دریافت می کنند و اموال را از خطرات الکتریکی ایمن نگه می دارند.
از کجا یو پی اس بخریم؟
برای خرید یو پی اس، همواره باید از نمایندگی رسمی شرکت های معتبر در جهان و یا تولید کنندگان و کارخانه ها خرید کنید. دلیل این موضوع به اصالت کالا، قیمت تمام شده برای شما و همینطور خدمات پس از فروش باز می گردد.
یو پی اس وسیله ای است که نیازمند نگهداری و همینطور خدمات پس از فروش است. شرکت فرصت کیش با نزدیک به دو دهه سابقه درخشان در زمینه فروش یو پی اس، نماینده رسمی شرکت بین المللی کی استار و همینطور تولید کننده ی انواع یو پی اس داخلی با برند فرصت کیش می باشد.
تضمین اصالت کالا، قیمت مناسب، خدمات پس از فروش برخی از ویژگی های محصولات این شرکت است. همینطور می توانید در جهت هرگونه مشاوره رایگان در جهت خرید یو پی اس با این شرکت تماس بگیرید و از کارشناسان فروش این شرکت مشاوره رایگان دریافت کنید.
جهت ارتباط با این شرکت از طریق وب سایت آن ها یه آدرس https://foursatkish.com اقدام نمایید.
امیدواریم پاسخی جامع در ارتباط با این سوال که یو پی اس چگونه از وسایل برقی ما محافظت می کند؟ داده باشیم.
یو پی اس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.