گسترش دامنه رسوايي ترامپ
موضوع رسوايي سياسي اخير ترامپ ( در خصوص انتخابات رياست جمهوري سال آينده ) وارد فاز تازه اي شده است. ابعاد پنهاني ماجراي تماس تلفني ترامپ و زلنسکي رئيس جمهور اوکراين هر روز بيشتر افشا مي شود. اگرچه رئيس جمهور ايالات متحده مدعي شده است که در خصوص «پرونده پسر بايدن در اوکراين» مکالمه اي عادي با زلنسکي داشته است، اما شواهد موجود نشان مي دهد که کاخ سفيد با مقامات اوکرايني در خصوص انتخابات رياست جمهوري سال ۲۰۲۰، وارد معامله شده است! البته اين ماجرا کمي پيچيده است!روزنامه واشنگتن پست گزارش کرده، دونالد ترامپ کمي پيش از تماس تلفني جنجالياش با رئيس جمهور اوکراين به رئيس دفتر موقت کاخ سفيد دستور داده، کمک مالي نظامي نزديک به ۴۰۰ ميليون دلاري به اوکراين را متوقف کند. متعاقب اين اقدام، رئيس جمهور آمريکا فورا تماسي تلفني با زلنسکي برقرار کرده و از وي خواسته است تا در خصوص فساد بايدن و پسرش تحقيقاتي را صورت دهد.وي چندين بار اين درخواست را از زلنسکي مطرح کرده است.به عبارت بهتر، ترامپ به زلنسکي پيام داده است که برقراري دوباره کمکهاي نظامي واشنگتن به کي يف، در گروي همکاري کي يف با کاخ سفيد در تقابل با بايدن است. سؤال اصلي اينجاست که موضوع چگونه افشا شده است؟!اين ماجرا اساسا قرار نبوده است افشا شود اما نهادهاي امنيتي آمريکا، که بخش
عمده اي از آنها مخالف استمرار حضور ترامپ در کاخ سفيد هستند، جزئيات آن را منتشر کرده اند. نکته ديگر اينکه مايک پمپئو وزير امور خارجه ايالات متحده در جريان تصميم ترامپ در خصوص رايزني با زلنسکي بر سر بايدن نبوده است. وزير خارجه آمريکا معتقد است که اين اقدام، بسيار ناشيانه محسوب شده و نوعي پاس گل به حزب دموکرات براي استيضاح و حتي وادارسازي ترامپ به استعفاست.
افشاگري هاي اخير، وضعيت پيچيده اي را براي ترامپ ايجاد کرده است. اگرچه زلنسکي در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد، اعمال فشار از سوي واشنگتن بر کي يف در خصوص تحقيقات عليه بايدن را منکر شده است، اما کليت تماس تلفني ترامپ با خود در خصوص نامزد رقيبش ( بايدن) را تأييد کرده است. هم اکنون
رايزني هاي گسترده و البته پشت پرده اي ميان مقامات ارشد حزب دموکرات و جمهوريخواهان سنتي بر سر نحوه مواجهه با رسوايي تازه ترامپ در جريان است. آخرين اخبار حاکي از آن است که دموکراتها قصد دارند اين پرونده را تا زمان استعفاي ترامپ از قدرت دنبال کنند. برخي از سران حزب دموکرات نيز معتقدند که اين پرونده، مي تواند به عنوان يک برگ برنده عليه ترامپ در انتخابات رياست جمهوري سال آينده به کار گرفته شود. آنها اين گونه استدلال مي کنند که با توجه به عدم امکان حمايت ۶۷ عضو سنا از استيضاح و برکناري ترامپ، بهتر است به جاي سرمايه گذاري دموکراتها بر روي استيضاح و برکناري يا استعفاي ترامپ، از اين پرونده به عنوان يک اهرم فشار بر کمپين انتخاباتي ترامپ استفاده شود.
در مقابل،عده اي از سران حزب جمهوريخواه معتقدند که رسوايي اخير، جايي ر ا براي مانور ترامپ در انتخابات باقي نخواهد گذاشت. در چنين شرايطي بايد براي «گذار احتمالي از ترامپ» در انتخابات رياست جمهوري آتي آماده شد. اين افراد معتقدند که بايد ترامپ را بابت استعفا از مقام رياست جمهوري يا اعلام عدم حضور در انتخابات رياست جمهوري آتي، تحت فشار قرار داد ، هر چند که رئيس جمهور آمريکا به شدت در اين خصوص مقاومت خواهد کرد.
ترامپ , رئيس جمهور , رسوايي سياسي ترامپ
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.