واکسیناسیون ۸ میلیون سالمند کشور علیه کرونا
علیرضا رئیسی، گفت: حدود ۸ میلیون نفر جمعیت بالای ۶۵ سال در کشور داریم که در مرحله دوم تزریق واکسن کرونا قرار دارند.
وی افزود: در مرحله دوم، افراد بالای ۸۰، ۷۵، ۷۰ و ۶۵ سال و افراد ۱۶ تا ۶۴ سال دارای بیماری زمینهای از اواخر فروردین تا تیر ۱۴۰۰ با واکسن ایرانی و خارجی علیه بیماری کووید ۱۹ و اکسینه میشوند.
همچنین در جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار داشت: باطل شدن مجوزهای تردد بین استانی به مازندران کار بسیار خوبی است چون این کار بی رویه در حال افزایش بود و با توجه به حساسیت موضوع، تردد باید کاملاً قانونمند باشد.
وی افزود: مرزهای غربی کشور را به شدت کنترل میکنیم و مرزها بسته است. اگر الان میبینید که رفت و آمدهای کمی وجود دارد، به دلیل وجود اتباع عراقی در ایران است که میتوانند از ایران خارج شوند و برخی از ایرانیها که آن سوی مرز هستند نیز میتوانند با تست منفی PCR به کشور بازگردند و مجدداً باید در مرزهای غربی، تست PCR بدهند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا یادآور شد: در خوزستان اقدامات سختگیرانه ای برای پروازها انجام شده و خوشبختانه تعداد پروازها، کاهش یافته است و افرادی که میخواهند هوایی یا ریلی به خوزستان وارد شوند باید تست منفی PCR داشته باشند. در خوزستان در بعضی از شهرها، بیماری تا حدی کنترل شده اما در اهواز، مشکلاتی داریم.
رئیسی گفت: در مورد پروازهای داخلی و خارجی مقررات بسیار سختگیرانه ای وضع کرده ایم قبلاً در مورد پروازهای اروپایی سختگیری میکردیم اما الان در مورد هر پروازی از خارج از کشور حتی از کشورهای همسایه، بسیار سختگیرانه و بر اساس پروتکلهای ابلاغی در مورد آن عمل میشود و حتماً نیاز است که تست منفی PCR دو کشور مبدا و مقصد وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در استان مازندران اقدامات بسیار خوبی برای کنترل پیک بیماری در حوزه بهداشت و درمان و اقدامات فرابخشی در سطح ستاد استانی صورت گرفته است. فراموش نکنیم که ویروس جهش یافته در همه مناطق کشور وجود دارد و نباید فکر کنیم که فقط محدود به خوزستان است. کوچکترین غفلت میتواند موجب شعله ور شدن بیماری شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: همکاران ما از معاونت بهداشت وزارت بهداشت که از شنبه در استان مازندران حضور دارند، بازدیدهای خوبی داشتهاند. آنها از ۱۴ شهرستان، ۱۲ مرکز منتخب کووید ۱۹، ۱۰ پایگاه سلامت، نظارت بر تیمهای رهگیری و مراقبتی، ۴ واحد نمونه برداری، دو آزمایشگاه تشخیصی، دو بیمارستان و ۱۰ واحد صنفی و شغلی بازدید کردهاند.
رئیسی افزود: امروز از امکانات سامانه بسیار خوب و قدرتمند پارسا بازدید کردیم و کار کردن با این سامانه، بسیار راحت است. نسخه نویسی و ارجاع بیماران در قالب پرونده الکترونیک سلامت در این سامانه امروز افتتاح شد و جای ارتقا هم دارد. این سامانه قابلیتهایی دارد که میتواند برای کل کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.
آمار کرونا , علیرضا رئیسی , واکسن کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.