نکت مهم در تعمیر و نگهداری آسانسور
همانطور که اشاره شد، این امر باید به صورت دورهای و ماهانه با انعقاد قرارداد با یک شرکت معتبر و تخصصی که در این زمینه مهارت لازم و کافی دارند انجام شود، شما با انجام این کاراز خرابی آسانسور و پرداخت هزینههای اضافی برای ساختمان جلوگیری می کنید. همه ساختمانها اعم از تجاری و مسکونی، باید خدمات سرویس و نگهداری آسانسور را به صورت ماهانه انجام دهند.
نکاتی در مورد تعمیر آسانسور وجود دارد که این روزها کمتر کسی به شما خاطر نشان می کند، به دلیل افزایش عملکرد آسانسورها در اکثر مجتمعها و ساختمانها، خطرات و خرابیهای احتمالی افزایش مییابد. این نکته قابل توجه، برای افرادی است که در ساختمانها یا مجتمع های خود آسانسور نصب کردهاند.
تعمیر و سرویس ماهیانه آسانسور تنها راهی است که از خطرات و خرابیهای احتمالی جلوگیری میکند، اما باید با احتیاط انجام شود زیرا اگر کوچکترین سهل انگاری و اشتباهی پیش بیاید خسارات زیادی وارد میشود که در نتیجه ی آن شما به نصابها و تکنسینهایی که در این زمینه تجربه دارند نیاز پیدا خواهید کرد.
چرا تعمیر آسانسور را باید به افراد متخصص بسپاریم؟
هنگامی که می خواهید آسانسور را تعمیر کنید، ابتدا باید به دنبال تعمیرکار واجد شرایط باشید. آسانسورها دارای اجزا و سیستمهای پیچیده و گستردهای هستند که بررسی و تعمیر آنها کار راحتی نیست و نیاز به دانش و تخصص بالا دارد.
به همین علت است که ما اصرار داریم این امر توسط متخصصان انجام شود. یک تعمیرکار با تجربه باید دانش تخصصی در زمینه تعمیر و سرویس آسانسور داشته باشد تا بتواند علل خرابی آسانسور را به خوبی تشخیص دهد. در غیر این صورت، نه تنها به رفع مشکل کمکی نمیکند، بلکه با تعمیر نامناسب میتواند آسیب های بیشتری بوجود آورد.
چه نکاتی در تعمیر آسانسور مهم است؟
- توجه داشته باشید که باید با شرکتهایی که خدمات آسانسور ارائه میدهند، قرارداد یک ساله امضا کنید.
- در صورت پایان قرارداد، آن را مجددا تمدید کنید.
- اطمینان حاصل کنید که حتما ماهی یکبار آسانسور ساختمان شما سرویس شود.
- هنگامی که آسانسور دچار مشکل شد هرچه سریعتربرای رفع مشکل آن اقدام کنید.
- شرکت آسانسوری که با شما قرارداد دارد باید به طور همزمان قرارداد بیمه مسئولیت آسانسور را با یک شرکت بیمهی معتبر منعقد کند.
قطعات مهم در تعمیر آسانسور
تابلو فرمان: در این قسمت، مشکلات موجود معمولا به دلیل استهلاک و فرسودگی قطعات آسانسور در صفحه کنترل و تابلو فرمان است. عواملی مانند ورود و خروج نادرست ولتاژ برق به قطعات تابلو فرمان میتواند باعث ساییدگی و ضعیف شدن قطعات داخل آسانسور شود.
گیربکس: معمولا مشکل اصلی در این قسمت از آسانسور به دلیل ارتعاشات و لرزش بیش از حد در هر حرکت آسانسور بین طبقات است که در زمان شروع به حرکت و مکث بین طبقات مشاهده میشود. علت اصلی این ارتعاش شل شدن گیربکس آسانسور است.
موتور: همانطور که میدانید مانند تمامی وسایل حمل و نقل ، قلب و مرکز آسانسور موتور آن است. مشکلات مربوط به آسانسور و گیربکس از عمده مشکلات و خرابی آسانسورها است؛ یکی از دلایل خرابی موتور یا گیربکس لرزش های مداوم است که باید برطرف شود.
درب ها: آسیبی که به دربهای آسانسور وارد میشود به احتمال زیاد ناشی از محل تماس یا لولهها می باشد. استفاده نادرست از دربهای آسانسور باعث بوجود آمدن این خرابیها میشود. به عنوان مثال، نگه داشتن طولانی مدت دربهای آسانسور و جلوگیری از بسته شدن آنها در نهایت باعث از بین رفتن دربهای آسانسور میشود.
کابین: بیشترین مشکلاتی که در زمینه کابین آسانسورها رخ میدهد لرزشهایی است که به طور واضح داخل کابین احساس میشوند. علت این لرزشها و نقصها میتواند از خراب شدن حلزونی های داخل گیربکس هم باشد.
علل مهمی که در خرابی آسانسورها نقش دارند:
- با فشار بستن و نگهداشتن دربهای آسانسور توسط افراد
- چشم پوشی و نادیده گرفتن لرزشهای غیرعادی و صداهای هشداردهنده
- وارد کردن ضربات محکم به دربها و طبقات آسانسور
- باز کردن درب آسانسور قبل از رسیدن کابین به طبقات
- استهلاک و فرسوده شدن قطعات آسانسور به دلیل نصب غیر اصولی
- سوار شدن در آسانسور بیشتر از ظرفیت و گنجایش آن
- استفاده از نصاب و تکنسینهایی که تخصص و مهارت کافی در زمینه تعمیر و خرابی آسانسورها ندارند
- بازی کردن کودکان با آسانسور به عنوان وسیله بازی
- قطعات فرسوده و قدیمی
- استفاده از آسانسورها هنگام اسباب کشی و جابجایی وسایل سنگین به خصوص حمل مبلمان
- نداشتن سرویس ماهانهی منظم و دورهای
آسانسورها , تعمیر و نگهداری آسانسور
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.