نماینده آمریکا: فشار حداکثری بر ایران ادامه مییابد و فرقی نمیکند چه کسی رئیس جمهور شود
«الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا، مدعی شد که فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه مییابد «و فرقی نمیکند رئیس جمهور آینده چه کسی باشد».
این مقام آمریکایی در گفتوگویی با روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن مدعی شد که «شکست» دونالد ترامپ در انتخابات سوم نوامبر (۱۳ آبان) آینده، «امید آخر ایرانیها» برای پایان یافتن کمپین فشار و تحریمهای آمریکاست.
آبرامز گفت کشورش برای تهیه بسته تحریمی جدید علیه ایران در ماه جاری (میلادی/اکتبر) آماده میشود و سفر اخیرش به کشورهای اروپایی برای بررسی اوضاع مرتبط با ایران بوده است. او گفت که محتوای دیدارهای اخیرش با مقامات بریتانیا و آلمان «بدون اعلام» باقی میماند و «ما هم در ارتباط دائم با متحدانمان هستیم».
آبرامز در خصوص سناریوهای محتمل در خصوص نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت، برخی در ایران فکر میکنند اگر ترامپ ببازد، تحریمها و کمپین فشار آمریکا بر آنان پایان مییابد گویی که خط بخورد [و قلم گرفته شود] اما این اعتقادی نادرست است و هرگز رخ نخواهد داد. ما چتری وسیع از تحریم داریم. این تحریمها سر جای خود باقی خواهد ماند تا ببینیم رژیم ایران رفتار خود را تغییر بدهد، حالا رئیس جمهور آتی هر که میخواهد باشد».
این مقام آمریکایی مثل رئیس جمهور این کشور مدعی شد که اگر ترامپ در انتخابات مجددا پیروز شود، ایرانیها بسرعت برای امضای توافق هستهای جدید حرکت خواهند کرد «زیرا آنها در چهار سال آینده بیش از این نمیتوانند چنین فشاری را تحمل کنند». او معتقد است که فشار آمریکا در تحقق اهدافش موفق بوده.. «نتایج بزرگی داده است. ارزش پول ایران سقوط کرده و به حدود سیصد هزار ریال رسیده است»… «اگر این مسیر را حفظ کنیم، ایرانیها را به سوی یک توافقنامه جدید فراگیر هدایت کردهایم».
این مقام آمریکایی هرگونه تماس با تهران را تکذیب کرد و گفت، «تمایلی واقعی به بحث و گفتوگو ندارند. تلاشها و پیشنهادهای رئیس جمهور امانوئل ماکرون را فراموش نکردهایم اما رژیم ایران میخواهد وارد هیچ تلاشی جدی برای گفتوگو شود. همه فرصتها را به بازی گرفته و امیدوارند که این تحریمها رفع شود و الان امید آخرشان انتخابات آمریکاست».
آبرامز در حالی از مذاکره بعد از پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات صحبت میکند که رئیس جمهور ایران حسن روحانی تاکنون بارها در سخنان خود بر رد مذاکره همزمان با سیاست فشار و تحریم آمریکا تأکید کرده است. پانزدهم مردادماه سال ۱۳۹۷ اعلام کرده بود که «درخواست مذاکره همزمان با تحریم معنایی ندارد… تحریم مردم ایران، با درخواست مذاکره با هدف رسیدن به نتیجه، متناقض است».
همچنین روحانی یکی از شروط مذاکره با آمریکا را بازگشتن این کشور به توافق هستهای اعلام کرده است. او اردیبهشت سال ۱۳۹۸ اعلام کرد که «ایران در چارچوب برجام آماده مذاکره است، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه اضافه»… «اگر آمریکا به برجام برگردد و از تحریمها دست بردارد، میتواند در قالب ۱+۵ باز هم حضور پیدا کرده و مذاکره کند و تا زمانی که اینچنین نشود امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد (۲۷ بهمن ۱۳۹۸)».
انتخابات آمریکا , دونالد ترامپ , فشار حداکثری
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.