نحوه بستهبندی وسایل شکستنی قبل از باربری
در اکثر منازل تعداد وسایل شکستنی همیشه بیشتر از سایر وسایل دیگر است. وسایل شکستنی در جای جای خانه وجود دارند و تنها به آشپزخانه تعلق ندارند. بسیاری از ما به شنیدن نام شکستنی یاد بشقاب، لیوان و… میافتند. وسایل شکستنی مجموعهای از وسایل آشپزخانه (بشقابها، لیوانها، کاسهها، لیوانها و…)، قطعات هنری ظریف قاب شده (نقاشیها و تصاویر)، دستگاههای الکترونیکی حساس (تلویزیون، رایانه، شیشه رومیز، مانیتور، چاپگر) و اشیا مختلف شکننده در اطراف خانه مانند لامپ، آینه، جواهرات و حتی آکواریوم ماهی و مبلمان عتیقه است. هنگامی که شما تصمیم به جابهجایی از یک منزل قدیمی به جدید را میگیرید بستهبندی این وسایل بسیار مهم است. چنانچه شما غیراصولی این وسایل را جابهجا کنید، آنها در حین جابهجایی شکسته خواهند شد و متضرر میشوید. ما در این مقاله از انصاف بار قصد داریم شما را بیشتر با نحوه بستهبندی وسایل شکستنی قبل از باربری آشنا کنیم.
مراحل بستهبندی وسایل شکستنی
ما در این قسمت قصد داریم گام به گام مراحل بستهبندی وسایل شکستنی را به شما توضیح دهیم تا بتوانید به راحتی آنها را جمع و بستهبندی کنید.
مرحله اول: یک چکلیست از اثاثیه شکستنی تهیه کنید
قبل از اینکه شروع به بستهبندی وسایل شکستنی کنید، باید ابتدا لیستی از تمامی وسایل شکستنی خود تهیه کنید. در این لیست موارد از لوازم شکستنی که ارزش بستهبندی ندارند و نمیخواهید به خانه جدید منتقل کنید را حذف کنید. زیرا به اصطلاح این وسایل اضافه هستند و بار اضافی محسوب میشوند.
اگر وسایل شکستنی شما بسیار مهم و دارای ارزش بسیار زیادی هستند باید حتما از وسایل مناسب برای جمعآوری آنها استفاده کنید و این وسایل شکستنی با ارزش را به گونهای بستهبندی کنید که در مسیر و توسط حمل باربری شکسته نشود. خوب شاید بپرسید چه وسایلی مناسب هستند؟ به طور کلی برای جمعآوری اثاثیه شکستنی میتوانید از کاغذهای باطله یا روزنامههای تاریخ گذشته استفاده کنید اما اگر وسایل شما ارزش بالایی دارند باید از برخی مواد مطمئن دیگر مانند پلاستیکهای حبابدار کمک بگیرید. به عنوان مثال برای جلوگیری از آسیب به تلویزیون بهترین راه استفاده از پلاستیکهای حبابدار است.
شاید از دیدگاه شما جمعآوری این وسایل کار به نسبت دشوار و زمانبری باشد. اگر شما برای تهیه وسایل مورد نیاز و همچنین جمعآوری وسایل شکستنی وقت ندارید، میتوانید از خدمات باربری در فرشته یا باربری اقدسیه استفاده نمایید. نیروهای متخصص این شرکت قبل از حمل بار به منزل شما میآیند و تمامی وسایل شکستنی و غیرشکستنیتان را کاملاً اصولی بستهبندی میکنند. اگر شما این خدمت را از شرکتهای باربری دریافت کنید در هنگام اسبابکشی، وسایلتان کمترین آسیب را میبینند.
مرحله دوم: تهیه لوازم مناسب جهت بستهبندی وسایل شکستنی
همانطور که در بند بالا گفته شد، برای جمعآوری وسایل شکستنی باید از وسایل مناسبی استفاده نمود. اگر شما از خدمات باربری استفاده کنید نیاز به تهیه این وسایل نیست زیرا آنها همه این موارد را با خود میآورند. اما اگر قصد دارید خودتان این کار را انجام دهید باید وسایلی را که در ادامه میگوییم تهیه کنید.
برخی از وسایل مورد نیاز:
جعبههای مقوایی
برای جمع کردن وسایل شکستنی خود ابتدا قبل از هرچیزی باید چندین جعبه مقوایی محکم، تمیز و خشک آماده کنید. هنگام بستهبندی وسایل شکستنی آشپزخانه مانند لیوان، بشقاب و… از بستههای ظرفی استفاده کنید. این بستهها دو جداره و محکم هستند و کاملاً از وسایل شما محافظت میکنند.
کاغذ بدون جوهر
برای بستهبندی و امنیت بیشتر وسایل شکستنی باید به مقدار زیاد کاغذ بستهبندی اسید نرم و بدون جوهر استفاده کنید. به طور متوسط نیم کیلو کاغذ بستهبندی تقریباً ۲۰ هزار تومان خواهد بود.
استفاده از پلاستیکهای حبابدار
پلاستیکهای حبابدار ضدضربه، جز مواد بستهبندی وسایل شکننده هستند. این مواد در اسبابکشی ضروری بوده و از ضربه و شکسته شدن ظروف جلوگیری میکند. برخی از کارتنها نیز در جدارههای خود پلاستیکها حبابدار دارند که به آنها بستهبندی حباب گفته میشود.
ماژیک و برچسب نامگذاری
از ماژیک و برچسبهای نامگذاری برای نوشتن محتویات داخل کارتن استفاده کنید. این کار باعث میشود موارد حساستر کاملاً مشخص باشند و متخصصین باربری آنها را با احتیاط بیشتری به خانه جدید منتقل کنند.
مرحله سوم: محکم کردن جعبه مقوایی
فراموش نکنید بستهبندی اسباب و وسایل ظریف، یک کار بسیار حساس و ظریف است. یکی از شایعترین مشکلاتی که در حین جابجایی برای وسایل شکستنی به وجود میآید، پاره شدن یا در رفتن لایه زیرین کارتن است.
قبل از اینکه وسایل شکستنی خود را بستهبندی کنید از محکم بودن دیوارهها و لایه زیرین کارتن اطمینان حاصل کنید. برای اطمینان بیشتر زیر و دور تا دور کارتن خود را با یک نوار چسب پهن محکم چسب بزنید. این کار کیفیت مقوا را از بیرون تقویت میکند. همچنین در هنگام جمع کردن وسایل شکستنی حساس، زیر وسایل را در قسمت داخلی کارتن، یک ورق بستهبندی حبابدار قرار دهید.
مرحله چهارم: پرکردن فضای خالی در کارتن
بین تمامی وسایل شکستنی را باید با کاغذ یا پلاستیکهای حبابدار یا حتی پارچههای نرم به درد نخور پر کنید. با خالی بودن فضای خالی بین وسایل، در هنگام جابجایی بهم میخورند و آسیب میبینند. سعی کنید به گونهای تمامی فضاهای خالی را بپوشانید که در هنگام تکان دادن ذرهای صدا از کارتن نشنوید.
ارائه خدمات باربری انصاف بار:
برای اینکه نحوه چیدمان درستی را در هنگام اسبابکشی داشته باشید و بتوانید به سرعت اسبابکشی کنید باید به دنبال یک شرکت باربری مناسب، با کیفیت و مقرون به صرفه باشید که ما به شما باربری انصاف را معرفی میکنیم. باربری انصاف با بیش از ده سال سابقه در این حوزه جز بهترین باربریهای تهران، باربری در نیاوران و باربری چیذر است. انصاف بار با خدمات تخصصی و بستهبندی حرفهای باعث میشود تا شما یک اسبابکشی آسان و لذت بخشی را تجربه کنید. همچنین دیگر نیاز نیست نگران چیدمان درست بارهای خود باشید زیرا کارگران انصافبار با تجربه بالا اثاثیه شما را به درستی چیدمان خواهند کرد.
باربری
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.