معرفی درایو ال اس + انواع سری ها
در این مقاله قصد داریم به بررسی ساختار درایو ال اس LS و همچنین موارد و نکات تعمیرات و نگهداری درایو بپردازیم و شما را با انواع خطاهای مربوط به دستگاه کنترل کننده دور موتور این برند آشنا کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
بررسی ساختار اینورتر ال اس LS
کمپانی LS از کشور کره جزء تولید کنندههای درایو فرکانس متغیر با تنوع بسیار بالا و محدوده توان وسیع میباشد. اینورتر ال اس LS در طیف گستردهای از کاربریهای صنعتی برای کنترل کردن حرکت و گشتاور الکتروموتور کارایی دارد. اینورتر برند LS در سطح ولتاژ فشار قوی و فشار ضعیف در نوع تک فاز و سه فاز طراحی و تولید میشود. مصرف اینورتر فشار ضعیف در کشور ما کارکردهای گستردهای دارد.
اینورتر برند LS کاربردهای بسیار زیادی را در صنایع مختلف ارائه میدهد و با استفاده از درایو فرکانس متغیر میتوان کیفیت تجهیزات را افزایش داد و از صرف هزینههای سرویس و تعمیر تا حد زیادی جلوگیری کرد. در ادامه قصد داریم به بررسی دقیق و کامل اینورترهای برند ال اس از سریهای مختلف بپردازیم.
اینورتر سری IE5 ال اس
این اینورتر جزء دستگاههای کوچک به حساب میآید که در صنایع و کاربریهایی مانند ماشین آلات صنعتی، موتورهای توان پایین که با رنج ولتاژ تک فاز و سه فاز موجود هستند، به کار گرفته میشود. این اینورتر در اندازه کوچک قدرت کارکردی بالایی دارد. ساختمان اصلی این دستگاه از ۶ کلید و ولوم تنظیم فرکانس تشکیل شده است. سری IE5 جزء اینورتر های MICRO است که در دو محدوده ولتاژی ارائه میشود.
- ورودی تک فاز ۲۰۰ الی ۲۳۰ ولت
- ورودی سه فاز ۲۰۰ الی ۲۳۰ ولت
قابلیتهای اصلی اینورتر IE5 ال اس شامل موارد زیر است.
- امکان ری استارت خودکار پس از قطع شدن لحظهای برق
- تنظیم کردن گشتاور به شکل اتوماتیک و ناگهانی
- داشتن پورت ارتباطی بهصورت آپشنال
اینورتر سریIC5 ال اس
اینورتر میکروIC5 در نوع تک فاز دارای امکانات بالا و گشتاور است که در کاربردهایی مانند پمپ خانگی، کانوایر و فن برای افزایش کارکرد تجهیزات و بهینه شدن مصرف انرژی مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه دارای امکانات کنترل برداری حلقه باز است. و در رنج ولتاژ ورودی تک فاز از ۲۰۰ الی ۲۳۰ ولت عمل میکند. از آپشنهای اینورتر سری IC5 میتوان به؛ داشتن فیلتر نویزگیر، امکان ثبت کردن خطاهای آخر در حافظه و همچنین فانکشن کپی پارامتر در دیگر دستگاهها اشاره کرد.
اینورتر سری M100 برند LS
دستگاه نسل جدید سری M100 از برند ال اس با ولتاژ ورودی تک فاز در کاربریهای فن و پمپ، موتور، ترمز DC با امکانات توان کم استفاده میشود. کاربردهای رایجتر این نوع اینورتر در صنایعی مانند کمپرسورها، تأسیسات تهویه مطبوع و سردخانهها و… است.
اینوتر سری IP5A ال اس
این نوع درایو بهصورت اختصاصی برای تهویه مطبوع و همچنین فن طراحی و ساخته میشود. این دستگاه نسبتا عمر کاری بالا و همچنین کیفیت مطلوبی دارد و هزینه سرویس و تعمیر آن کم است. از اینورتر سری IP5A در سیستمهای برودتی، گرمایشی استفاده میکنند.
این درایو در سه رنج ولتاژ زیر ارائه میشود.
- ۲۰۰ تا ۲۳۰ ولت با محدوده توان ۰٫۷۵ کیلووات تا ۳۰ کیلووات
- ۳۸۰ تا ۴۸۰ ولت با محدوده توان ۰٫۷۵ تا ۴۵۰ کیلووات
- ۵۲۵ تا ۶۰۰ ولت با محدوده توان ۵٫۵ تا ۱۱۰ کیلووات
قابلیتهای اصلی اینورتر های سری IP5A به شرح زیر است.
- داشتن بلوک لغزشگیر
- با قابلیت بهینهسازی در مصرف انرژی
- دارای مد کنترل V/F
- دارای کنترل PID دوگانه
- دارای function Sleep & Wake
- با امکان function Fly-Starting
اینورتر سری IS7 ال اس
این دسته از اینورتر های برند ال اس LS جزء دستگاههای استاندارد با امکانات کارکردی در فضاهای مختلف میباشند که قابلیتهای حفاظت برقی و الکترونیکی و حرارتی (دمایی) برای حفاظت از الکتروموتور دارند. این تجهیز از برند ال اس امکان سیستم کنترل گشتاور حلقه باز SVC همراه با قالبت کنترل خودکار و اتوماتیک را دارد و دارای EMC داخلی جهت حفاظت از نویز مغناطیسی و راکتور داخلی DC برای کاهش نوسانات هارمونیک برای بهتر شدن ضریب توان است. امکانات و کاربردهای گسترده این درایو در صنایع مختلفی چون خط تولید لاستیک خودرو، صنایع ریسندگی، بستهبندی، ماشین آلات و … بسیار زیاد است.
با توجه به بررسی تمامی سریهای اینورتر ال اس و شرح قابلیتهای کاربردی اینورتر این برند میتوان گفت، دستگاه کنترل کننده دور موتور LS طراحی و ساختار مقاوم و قدرتمندی دارد که تمامی کاربریهای سبک، سنگین، نیمه سنگین، عمومی را با کیفیت بسیار بالا پوشش میدهد. برای استفاده از این ویژگیهای کاربردی در اینورتر و کاهش خرابی و نیاز به تعمیر اینورتر ال اس باید این دستگاه را با توجه به یکسری نکات در فواصل منظم مورد بررسی و چکاپ دقیق و تخصصی قرار دهید.
در ادامه به شرح موارد اساسی نگهداری از درایو های کاربردی و مصرفی برند LS میپردازیم.
موارد مربوط به نگهداری و سرویس اینورتر LS
- در زمان نصب اینورتر LS برای جلوگیری از ورود گرد و غبار و ذرات ریز جامد و همچنین حفاظت بیشتر از آن در برابر رطوبت و عوامل طبیعی محیط آن را درون تابلو برق قرار دهید.
- در هنگام نصب و راه اندازی اینورتر LS موارد مربوط به منوال دستگاه را بهصورت دقیق رعایت کنید و دادههای مربوط به موتور را در بخش پارامتری موتور ثبت کنید.
- از مد کنترل مناسب برای کاربری اینورتر ال اس استفاده نمایید تا دستگاه به درستی عمل کند و کارایی مناسبی ارائه دهد.
- با توجه به نوع پروژه و همچنین شرایط محیطی اینورتر نیاز به سرویس و چکاپ متفاوت است. بنابراین جهت حفظ عمر کاری دستگاه و جلوگیری از نمایش خطای پیدرپی، سرویس اینورتر را منظم و تخصصی توسط تعمیرکار فنی انجام دهید.
- تمامی قطعات اینورتر خصوصا خازنها، دیود، فیوزها و… را از نظر توان اندازه گیری چک نمایید تا در صورت نیاز آنها تعمیر و یا تعویض کنید.
خطاهای رایج اینورتر ال اس
- ایراد در قطعاتی چون دیودها، پل یکسوساز
- خطای Ground Falt
- Run نشدن اینورتر
- خطای ولتاژ بالا
- خطاهای مربوط به اتصال کوتاه
- ایرادات در سیستم برق ورودی اینورتر ls
- عدم افزایش فرکانس خروجی
- ایراد و خرابی در قطعه IGBT
- افت ولتاژ اینورتر
- از کار افتادن کیپد KEYPAD
- خطای جریان اضافی
در صورتیکه با خطاها و Errorهای فوق در اینورتر ال اس مواجه شدید، لازم است قبل از هر گونه تعمیر ناقص و غیرتخصصی به مرکز تخصصی تعمیرات دستگاههای اتوماسیون صنعتی مراجعه نمایید و عیب یابی و تعمیر درایو ال اس را به کارشناسان و مهندسان فنی بسپارید.
ic5 , ie5 , ip5a , is7 , LS , m100 , ال اس , اینورتر LS , اینورتر ال اس , درایو LS , درایو ال اس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.