معرفی تکنیکهای موفقیت در کار به عقیده دکتر میثم شکری ساز!
تکنیکهای موفقیت در کار کدام اند؟ این سوال از جمله سوال های متداول و رایجی به حساب می آیند که تا امروز افراد زیادی آنها را از ما پرسیده اند. به صورت کفی، پیشرفت و موفقیت در زندگی و کار خیلی راحت نیست. خیلی از ما با وجود تلاش های فراوان، همچنان تغییری را در زندگی خود حس نمی کنیم. به نظر شما بهترین راه موجود برای موفق شدن در زندگی کدام است؟
مسلما برای دستیابی به موفقیت در کسب و کار، باید تلاش کرد اما به غیر از تلاش چه روشی می تواند روند موفقیت را تحت تاثیر خود قرار دهد؟ به عقیده کارشناسان حرفه ای و مطرحی همچون دکتر میثم شکری ساز، تغییر ایده و نحوه تفکر به افراد اجازه می دهد تا سرعت پیشرفت خود در یک کسب و کار را افزایش دهند. از همین رو، اگر شما هم به دنبال پیشرفت در کار خود هستید و نمی دانید از کجا باید شروع کنید، ادامه مقاله امروز ما را از دست ندهید.
چگونه می توان به موفقیت در کسب و کار دست یافت؟
بیایید کارمان را با پاسخ به یک سوال مهم شروع کنیم: چگونه می توان از تکنیکهای موفقیت در کار استفاده کرد؟ موفقیت در یک کسب و کار، خیلی ساده نیست. افراد برای دستیابی به موفقیت باید هم تلاش کنند و هم ساختار ذهنی خود را تغییر دهند. مهم ترین مسئله ای که شما باید به آن توجه کنید، دوری از ترس است. همه ما بالاخره یک روز به موفقیت می رسیم ولی به شرطی که تلاش کنیم و به جای تصمیم گیری احساسی، به صورت منطقی همه چیز را مورد بررسی قرار دهیم.
فرقی ندارد که سرعت پیشرفت شما در کارتان چقدر است؛ هر لحظه که تلاش خود را بیشتر می کنید، سرعت را نیز همزمان با آن افزایش می دهید. به خاطر داشته باشید که تکنیک های پر اهمیت برای موفقیت در یک کسب و کار به شما اجازه می دهند تا کسب و کارتان را همچون یک ماشین هدایت کنید. دکتر میثم شکری ساز مدیر خلاق و کارآفرین کشورمان معتقد است که برای موفقیت در یک کسب و کار، افراد هم باید اولویت بندی داشته باشند و هم بتوانند به درستی نحوه تفکر خود را تغییر دهند. این دو مسئله به صورت مستقیم روی روند موفقیت در کسب و کار، موثر هستند.
ضرورت اولویت بندی برای موفقیت در زندگی و کار از نظر دکتر میثم شکری ساز!
به گفته دکتر میثم شکری ساز، اولویت بندی یکی از مهم ترین تکنیکهای موفقیت در کار به حساب می آید. بدون اولویت بندی احتمال اینکه شما بتوانید به موفقیت برسید، نزدیک صفر است! حال چرا اولویت بندی برای موفقیت یک مسئله ضروری به حساب می آید؟ هر فرد بر اساس اولویت هایش تصمیم گیری می کند. کسی که اولویتش پول است، در ابتدا جنبه های مالی قضایای مختلف را بررسی کرده و بر همان اساس یک تصمیم می گیرد. کسی که اولویتش خانواده است، در ابتدا تاثیر تصمیماتش روی خانواده را بررسی کرده و سپس به نتیجه می رسد.
اگر شما به درستی اولویت های زندگی خود را انتخاب کنید، هم در زندگی و هم در کسب و کار موفق می شوید. اولین اولویت شما لزوما پول نیست. شما باید بر اساس نیاز های کسب و کار و ساختار ذهنی خودتان نسبت به اولویت بندی اقدام نمایید. معمولا کسب و کار هایی که مشتریان را به عنوان اولویت خود انتخاب می کنند، طی مدت زمان کوتاهی به سود مطلوب می رسند.
چرا جدی نگرفتن استعداد ها جلوی موفقیت در کسب و کار را می گیرد؟
بر اساس دیدگاه دکتر میثم شکری ساز، جدی نگرفتن استعداد های فردی می تواند روی پروسه موفقیت در یک کسب و کار موثر باشد. در واقع یکی از مهم ترین تکنیکهای موفقیت در کار، به جدی گرفتن خودتان و استعداد هایتان اشاره دارد. حتما می دانید که برای موفقیت در یک کار، شما باید انگیزه داشته باشید. داشتن اعتماد به نفس و انگیزه، روند موفقیت در یک شاخه کاری را سریع تر می کند.
معمولا افرادی که در زندگی کمال گرا هستند، کمتر به موفقیت کامل دسترسی پیدا می کنند. آنها با یک شکست همه استعداد ها و توانایی های خود را زیر سوال برده و از دست از تلاش بر می دارند. این مسئله می تواند پروسه پیشرفت در یک کسب و کار و دریافت سود را تحت تاثیر خود قرار دهد. برای موفقیت در حوزه تجارت، شما لزوما باید به استعداد ها و مهارت های خود توجه ویژه ای داشته باشید. عدم توجه به این موارد روی موفقیت به صورت مستقیم تاثیر گذار خواهد بود.
برنامه ریزی و مسئولیت پذیری، مهم ترین مورد از تکنیکهای موفقیت در کار!
سومین مورد از تکنیکهای موفقیت در کار به برنامه ریزی درست و اصولی اشاره دارد. شما برای رسیدن به خواسته های خودتان، چگونه برنامه ریزی می کنید؟ بیایید فرض کنیم که شما به دنبال خرید یک گوشی موبایل جدید هستید. برای خرید این گوشی برنامه ریزی کرده و حقوقتان را بودجه بندی می نمایید. شما مراحل مورد نیاز برای رسیدن به گوشی موبایل را چند قسمت نموده و برای رد کردن هر مرحله، به نحوی خاص برنامه ریزی خواهید کرد.
این مسئله برای موفقیت در دنیای تجارت و کسب و کار هم صادق است. نداشتن برنامه روند کسب سود و پیشرفت در یک کسب و کار را به صورت مستقیم تحت تاثیر خود قرار می دهد. بدون برنامه ریزی کافی شما نمی توانید هیچ کاری را انجام دهید. برنامه ریزی فعالیت های مختلف به شما اجازه می دهد تا این فعالیت ها را به عادت روزانه تبدیل نمایید. البته که شما لزوما نباید از تکنیک های برنامه ریزی روزانه یا ساعتی استفاده کنید! پروسه برنامه ریزی شما می توانید هفتگی یا حتی ماهانه باشد. فقط شما باید با برنامه کار کنید تا برای کسب سود، با مشکلی مواجه نشوید.
تاثیرات شبکه سازی روی پیشرفت در زندگی
چهارمین مورد از تکنیکهای موفقیت در کار به شبکه سازی اشاره دارد. آیا شما به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی نموده اید؟ آیا به دنبال پیشرفت سریع در حوزه های مختلف تکنولوژی هستید؟ اگر پاسخ شما به این سوالات بله است، باید تکنیک های نوین شبکه سازی را مورد استفاده قرار دهید. شبکه سازی اهمیت زیادی داشته و پروسه موفقیت یک کسب و کار را به صورت مستقیم تحت تاثیر خود قرار می دهد. با شبکه سازی اصولی، شما می توانید میزان سود مجموعه خود را طی مدت زمان کوتاهی، چند برابر نمایید. پس اگر شما هم به دنبال موفقیت در زندگی و کار هستید، باید به شبکه سازی توجه کنید.
آیا جملات موفقیت در کار، واقعا تاثیر گذار هستند؟
تا امروز افراد زیادی از ما سوال پرسیده اند که آیا واقعا جملات موفقیت در کار می توانند روی پیشرفت تاثیر گذار باشند؟ به خاطر داشته باشید که مهم ترین محدودیت انسان برای موفقیت، تفکرات موجود در ذهن خودش است. اگر شما ذهنتان را با افکار منفی و نا مناسب پر کنید، احتمال اینکه به موفقیت دسترسی پیدا نمایید کم می شود. اینجاست که استفاده از جملات انگیزشی اهمیت زیادی پیدا می کند. با استفاده از چنین جملاتی، شما می توانید ساختار ذهنی خود را به صورت کامل تغییر دهید. البته که این جملات به تنهایی عامل موفقیت یا شکست نیستند. فقط به شما کمک می کنند تا نحوه تفکر خود را تغییر دهید و به موفقیت برسید. از همین رو، برای کسب بازدهی مطلوب شما لزوما باید افکار منفی خود را با افکار مثبت جایگزین نمایید.
منبع:
https://faragirfpe.com/success-techniques-at-work/
موفقیت در کار
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.