معرفی بهترین دستگاه های لیزر موی زائد در ایران
همه ما برای خلاص شدن از شر موهای زائد بدن روش خاصی را مناسب با نوع پوست خودمان در نظر میگیریم. لیزر مو زائد یکی از این روشها به شمار میآید که میتواند برای بسیاری از افراد با توجه به نوع پوست و مویی که دارند مناسب باشد. ما در این مطلب سعی داریم بیشتر به موضوع لیزر مو پرداخته و ضمن پرداختن به تاریخچه تولید و استفاده از دستگاههای لیزر، انواع مختلف آن را به شما معرفی کرده و درباره نکات مهم خرید دستگاه لیزر و قیمت آن مواردی را با شما در میان بگذاریم. در انتها نیز شرکت تجهیز گستر لیزر را به شما معرفی خواهیم کرد که جهت خرید دستگاه لیزر در شیراز، شهرها و استانهای اطراف از این مجموعه میتوانید اقدام کنید. پس این مطلب را از دست ندهید.
درباره دستگاههای لیزر مو زائد
شما هم با ما موافقید که همه خانمها و بسیاری از آقایان موافق داشتن بدنی بدون موهای زائد هستند. به همین منظور از سالها پیش تاکنون روشهای مختلفی مانند بند انداختن، استفاده از موادی خاص و یا کرم های موبر و .. برای برداشتن موهای زائد ابداع شده و از مواد یا دستگاههای مختلفی برای این منظور استفاده شده است که برخی از آنها هنوز ماندگارند و بعضی دیگر کارکرد خود را از دست دادند. اما در چند سال گذشته دستگاههایی برای این منظور طراحی شدند که با استفاده از قابلیت لیزر میتوانستند لیزر مو زائد را انجام داده و آن را از بین ببرند.
اولین دستگاه لیزر مو زائد توسط فردی به نام تئودور مینمن در سال ۱۹۶۰ اختراع شد. این دستگاه میتوانست فولیکولهای مو را از بین ببرد اما از آن جا که عملکرد کندی داشت تنها میتوانست رشد مو را کم کند و دیگر اینکه استفاده از این دستگاه لیزر مو میتوانست آسیب شدیدی به پوست وارد نماید که طبیعتا دیگر مورد استفاده قرار نگرفت. اما در دهه ۷۰ میلادی دستگاه لیزر الکساندرایت به عنوان اولین
نوع این دستگاه تولید شد که نسبت به دستگاه پیشین خطر کمتری به همراه داشت اما با توجه به حرارت کمی که تولید میکرد، نمیتوانست به طور کامل فولیکولهای مو را از بین ببرد، به همین دلیل استفاده از این نوع دستگاه هم چندان مورد توجه قرار نگرفت.
پس از این دستگاه لیزر مو یاگ YAG در سال ۱۹۶۴ به بازار آمد که با توجه به قابلیتها و اثری که داشت مورد توجه سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفت. این دستگاه لیزر مو زائد، قادر بود رشد موها را کاهش دهد اما آن طور که باید نمیتوانست موهای زائد را به طور دائمی رفع کند. پس از حدودا یک دهه دکتر توماس فیتزپاتریک روشی را ابداع کرد که بر اساس طیف رنگی انواع پوست، افراد میتوانستند از دستگاه لیزر مو استفاده نمایند. این مقیاس امروزه در این حوزه بسیار موثر واقع شده است، زیرا نشان میدهد که استفاده از لیزر برای همه مناسب نخواهد بود به دلیل آن که پوستهایی که دارای رنگدانههای تیرهتری هستند حرارت لیزر را به خود گرفته و به پوستشان آسیب میرسد. از آن زمان تاکنون یک دوره ۳۰ تا ۴۰ ساله طی شده است تا دانشمندان بتوانند دستگاه کارآمدی را برای لیزر مو زائد تولید نمایند.
انواع دستگاههای لیزر مو
در این بخش به معرفی انواع دستگاههای لیزر مو زائد که در بازار موجود است خواهیم پرداخت و شما میتوانید با توجه به کاربرد، عملکرد و اثرگذاری هر دستگاه، انتخاب کنید که کدام دستگاه برای مجموعه لیزر شما مناسبتر خواهد بود.
دستگاه لیزر روبی
این دستگاه جزء اولین دستگاههای لیزری به شمار میآید که در سال ۱۹۶۰ تولید شد و به لیزر یاقوت نیز معروف است. ذکر یک نکته همین جا لازم است که دستگاههای لیزر مو زائد بر اساس نوری که تولید میکنند و طول موجی که دارند به دو دسته لیزری و دستگاههای لامپی زنون تقسیم میشوند. نور لیزر نیز برای تولید شدن به ماده فعال، منبع انرژی و محفظه تغذیه که به آن کاواک گفته میشود، نیاز دارد. لیزر روبی نوعی لیزر حالت جامد است که از کریستال یاقوت ترکیبی ساخته میشود و پالسهای نورمرئی لیزر یاقوتی در زمانهایی کمتر از ثانیه تولید میشوند و طول موجهای آن برحسب نانومتر است.
در چند سال گذشته لیزرهای روبی جهت رفع تاتو، لک و کک مک صورت و رفع موهای زائد به کار برده میشد که دستگاه لیزر مو زائد الکس و یاگ کمکم جایگزین آن شدند، هر چند که میتوان گفت در بسیاری موارد لیزر Ruby عملکرد بهتری نسبت به آنها داشته است. نکته نهایی درباره دستگاه لیزر روبی آن است که به لحاظ داشتن طول موج ۶۹۳ و رنگ قرمزی که دارد بهترین نوع لیزر به دلیل جذب بالا در ملانین در موهای تیره محسوب میشود.
دستگاه لیزر الکساندرایت
عملکرد این دستگاه بر اساس یک ماده طبیعی و کمیاب است که از کوههای اورال توسط سزار الکساندریت کشف شد، صورت میگیرد که با برانگیختن کریستال الکساندریت در محفظه کاواک تولید میشود و طول موج آن ۷۵۵ نانومتر است. رنگ تولید شده این لیزر نیز قرمز است و بیشتر روی پوستهای روشن اثرگذاری بیشتری دارد.
دستگاه لیزر long pulsed ndyag
نور لیزری که این دستگاه تولید میکند در محدوده نور مادون قرمز قرار داشته و با طول موج ۱۰۶۴ نانومتر تولید میشود که به جهت بلندی طول موج خود عمق نفوذ بیشتری داشته و لازم است نسبت به جذب ملانین میزان flucnce مناسب برای آن تنظیم شود. از ویژگیهای خوب این دستگاه لیزر مو زائد میتوان به این موضوع اشاره کرد که به دلیل داشتن طول موج بلند روی پوستهای خیلی تیره نیز موثر است.
دستگاه لیزر دایود
این نوع دستگاه لیزر نیمه هادی بوده و از کریستال مواد نیمه هادی با ابعاد کوچک به عنوان ماده فعال استفاده میکند. لیزر دایود میتواند ۵۰ درصد انرژی را تبدیل به نور نماید بنابراین بهصرفهترین دستگاه لیزر به شمار میآید. لیزر دایود با تولید طول موج ۸۰۰ الی ۸۱۰ نانومتر میزان نفوذ بالایی داشته و برای سه نوع پوست با رنگهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد. چنانچه پارامترهای دیگر دستگاه به درستی تنظیم شود میتواند از دستگاه لیزر مو دایود برای جوانسازی و درمان پیگمانتاسیون پوست هم استفاده کرد که این امر قابلیتهای گسترده دستگاه دایود را نشان میدهد. نکته دیگر در مورد دستگاه لیزر دایود این است که طول عمر بالاتری دارند و هزینه تعمیر و نگهداری و تعویض قطعات در آنها کمتر است.
دستگاه لیزر ipl
دستگاه آی پی ال intense pulse light در واقع دستگاه لیزر به شمار نمیآید بلکه فلش لامپهای زنون میباشد که با ایجاد نور چند طول موجی و non coherent قادر خواهد بود اثر مختلفی بر روی انواع پوست داشته و اهداف گوناگونی را دنبال کرد. از این دستگاه میتوان جهت لیزر مو زائد، جوان سازی پوست و روشن نمودن لکهای صورت و همچنین از بین بردن آثار باقی مانده از جوشهای صورت استفاده کرد. این دستگاه با آن که جزء دستگاههای لیزر به شمار نمیآید اما هم ارزانتر بوده و هم عملکرد سریعتری دارد.
در نهایت میتوان گفت از بین دستگاههای لیزر مو زائد دستگاهی بهتر است که بتواند علاوه بر برخورداری از استانداردهای لازم، جوابدهی بهتری داشته باشد. همچنین به دلیل آن که تحمل درد ممکن است برای بعضی افراد سخت باشد، دستگاهی که درد کمتری ایجاد نماید و اثر بهتری هم داشته باشد میتواند مورد توجه قرار گیرد. یکی از این دستگاهها، دستگاه لیزر اشنایدر است که در ادامه به معرفی بیشتر آن خواهیم پرداخت.
دستگاه لیزر اشنایدر چه نوع دستگاهی است؟
با توجه به آن چه درباره دستگاههای لیزر مو بیان کردیم، دستگاه لیزر اشنایدر یکی از دستگاههای لیزر جدید به شمار میآید که میتواند با سه طول موج مختلف، الکساندرایت ۷۷۵ نانومتر، دایود ۸۰۸ نانومتر و اندیاگ ۱۰۶۴ جهت لیزر مو زائد انواع پوستها مورد استفاده قرار گیرد. دستگاه لیزر اشنایدر در سه مدل ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ در بازار موجود است که مدل ۲۰۲۲ آن به اشنایدر پلاس schneider plus معروف شده است. برای این محصول سه اسپاتسایز جدید به هندپیس دستگاه اضافه شده که جهت لیزر نواحی مختلف بدن، صورت و گوش و بینی میتوان از آن استفاده کرد.
میزان خنگ کنندگی دستگاه لیزر اشنایدر میتواند تا منفی ۲۵ درجه پایین بیاید، به این ترتیب فردی که تحت درمان قرار میگیرد درد حاصل از نفوذ اشعه در پوست را احساس نخواهد کرد. از دیگر ویژگیهای دستگاه اشنایدر میتوان به برخورداری از استبلایزر داخلی و یکسو کننده جریان برق اشاره کرد که کمک میکند در صورت افزایش و یا کاهش ولتاژ ورودی و یا قطع ناگهانی برق آسیبی به دستگاه وارد نشود.
از دیگر ویژگیهای دستگاه لیزر اشنایدر میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- امکان ذخیره پرونده مشتریان در دستگاه و تنظیم خودکار دستگاه برای هر جلسه در خصوص همان مشتری
- به وجود آوردن کمترین میزان درد برای مراجعه کننده به طوری که میتوان گفت هیچ دردی وجود نخواهد داشت.
- امکان استفاده از آن برای انواع پوستها با هر طیف رنگی بخصوص پوستهای برنزه
- قابلیت ترکیب ۳ طول موج مختلف که یک درمان کامل و بهینه را برای مشتری به ارمغان خواهد آورد.
- دارای ایمنی بالا و استاندارهای لازم
- تاثیرگذاری بالای دستگاه به طوری که مراجعه کننده در طی ۴ جلسه میتواند به نتیجه مورد نظر دست یابد.
دستگاههای لیزر چه تفاوتهایی با هم دارند؟
در بخش قبلی که به معرفی انواع دستگاههای لیزر موجود در بازار پرداختیم ویژگیها و عملکرد هر یک را معرفی کردیم اما در خصوص تفاوتهایی که هر یک از این دستگاهها با هم دارند، لازم است به این نکته اشاره شود که هر دستگاه لیزر مو بنا به رنگ و نوع پوست میتواند برای افراد گوناگون کارایی داشته و مفید باشد زیرا همان طور که گفتیم برخی از دستگاهها پاسخ دهی بهتری روی پوستهای روشن داشته و برخی دیگر مناسب پوستهای تیره هستند. دیگر آن که برخی از دستگاهها لیزری نبوده و نور را با استفاده از فلش لامپهای زنون تولید میکنند که همه این موارد میتواند یک تفاوت اصلی در ساختار دستگاههای مختلفی باشد که در کلینیکهای پوست مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین برای اینکه مشتری پاسخ بهتری از روش درمان بگیرد، بهتر است چنانچه اقدام به راهاندازی مرکز لیزر میکنید حداقل از دو دستگاه مختلف بهرهمند باشید. برای داشتن خریدی مطمئن از دستگاه های لیزر مو بهتر است مقاله نکات کلیدی در خرید دستگاه لیزر را مطالعه نمایید.
شرکتهای معتبر ارائه دهنده دستگاه لیزر
همان طور که میدانید انواع دستگاههای لیزر توسط شرکتهای مختلف تولید میشوند و اغلب ساخت کشورهای ایتالیا، آمریکا، کره جنوبی، چین و تایوان میباشند. بهتر است پیش از خرید دستگاه لیزر اطلاعات جامعی در مورد هر یک از دستگاههای دایود، الکساندرایت و روبی و .. داشته باشید تا بتوانید خرید بهتری را تجربه کنید. در حال حاضر شرکتهای معتبری در ایران اقدام به وارد کردن انواع دستگاههای لیزر و فروش آن میکنند که میتوانند این دسته از محصولات را با گارانتی و قیمت مناسب در اختیار مشتری قرار دهند. برای اینکه از قیمت دستگاه لیزر مطلع شوید میتوانید در بین تمامی شرکتهای معتبری که هر یک از این دستگاهها را ارائه میکنند، به جستجو بپردازید. یکی از این شرکتها که در شیراز، تهران، مشهد و شهر های بزرگ ایران نمایندگی فعال دارد، شرکت تجهیز گستر لیزر است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.
شرکت تجهیز گستر لیزر
اشاره کردیم که در حال حاضر شرکتهای معتبری اقدام به فروش انواع دستگاههای لیزر در استانها و شهرهای مختلف میکنند، یکی از این شرکتها، شرکت تجهیز گستر لیزر است که برای خرید دستگاه لیزر در شیراز و سایر کلان شهر های ایران می توانید به دفتر فروش این شرکت مراجعه کنید.
شرکت تجهیز گستر لیزر با سالها تجربه و تخصص در زمینه واردات و عرضه تجهیزات زیبایی به بسیاری از کلینیکهای این شهر و همچنین شهرهای اطراف کمک کرده تا بتوانند بهترین دستگاههای موجود مانند دستگاههای لیزر مو زائد، دستگاه جوانسازی پوست، دستگاههای چربی سوز، دستگاههای رفع تتو و .. را تهیه نمایند. برای استعلام قیمت دستگاه لیزر مو میتوانید به سایت این مجموعه به آدرس الکترونیکی https://tgmed.ir/ مراجعه کنید و یا با همکاران شرکت تجهیز گستر لیزر ارتباط برقرار کرده و از مشاوره و راهنمایی آنها نیز بهرهمند شوند. شرکت تجهیز گستر لیزر علاوه بر شیراز، دارای نمایندگی در شهرهای تهران، مشهد و کرمانشاه میباشد و مشتریان میتوانند خرید دستگاه لیزر مورد نظر خود را از این نمایندگیها انجام دهند.
لیزر مو
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.