معرفی بالابر هیدرولیک شرکت "پله توان" - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 62843
  پرینتخانه » اخبار دیگران تاریخ انتشار : 03 فروردین 1401 - 12:30 |

معرفی بالابر هیدرولیک شرکت “پله توان”

امروزه در آپارتمان‌سازی‌هایی که بلندتر از هفت طبقه باشند، یکی از گزینه­ های شما برای ارتقای سطح کیفی بنا، قراردادن یک بالابر هیدرولیکی در ساختمان است. اما بالابر هیدرولیک چیست؟
معرفی بالابر هیدرولیک شرکت “پله توان”

 

امروزه در آپارتمان‌سازی‌هایی که بلندتر از هفت طبقه باشند، یکی از گزینه­ های شما برای ارتقای سطح کیفی بنا، قراردادن یک بالابر هیدرولیکی در ساختمان است. اما بالابر هیدرولیک چیست؟ همچنین چه تفاوتی با بالابرهای معمول دارد؟ بسیاری از مهندسین ساختمان یا شرکت­های بالابر به شما پیشنهاد استفاده از بالابر هیدرولیک را می­دهند. مزایا بالابر هیدرولیک و معایب آن چیست؟ در ادامه سعی می­کنیم به این پرسش­ها پاسخ دهیم.

تصویر بالابر هیدرولیکی شرکت پله توان

انواع بالابر هیدرولیک

تمام بالابرهای هیدرولیک یکسان نیستند و تفاوت­های ظریفی میانشان وجود دارد. از بین انواع آن می­توانیم به چهار مدل اشاره کنیم:

  1. بالابر هیدرولیکی درون زمین (Holed Hydraulic):
    در این نوع از بالابرهای هیدرولیکی سیلندرها درون زمین قرار می­گیرند. یعنی ابتدا قسمتی از زمین را سوراخ کرده و سپس سیلندرها درون آن قرار می­گیرند. ماشین بالابر روی پیستونی سوار می­شود که درون سیلندر وجود دارد.
  2. بالابر هیدرولیکی بیرونی (Holeless Hydraulic):
    از آنجایی که سوراخ کردن زمین ضروری نیست، ساختمان­هایی که از پیش ساخته شده­اند یا زمین­هایی نمی­توان آن­ها را سوراخ کرد، می­توانند از این نوع بالابر هیدرولیکی استفاده کنند. البته این مدل­ها بیش از ۴۰ متر نمی­توانند حرکت کنند.
  3. بالابر هیدرولیکی طنابی (Roped Hydraulic):
    در این مدل علاوه بر یک پیستون، طنابی نیز وجود دارد که به همراه پیستون دور یک چرخه، شبکه بالابر را نگه می­دارد. این مدل نیز مناسب ارتفاع ۶۰ متری است.
  4. بالابر هیدرولیکی ماشین بدون اتاق (Machine Room-Less (MRL) Hydraulic):
    در این نوع بالابر به جای این­که سیستم حرکتی در یک محیط جداگانه قرار داده شود، درون مسیر حرکتی بالابر قرار می­گیرد و به این صورت فضای بیشتری در ساختمان حفظ می­شود.

عملکرد بالابر هیدرولیک چگونه است؟

تعریف بالابر هیدرولیک ممکن است قدری فنی باشد. این بالابرها توسط پیستونی در که یک سیلندر قرار گرفته قدرت می­­گیرند. موتور الکتریکی، روغن هیدرولیک را درون سیلندر پمپاژ کرده و به این شکل پیستون به حرکت در می­آید. پیستون به‌آرامی شبکه بالابر را به حرکت در می­آورد و سوپاپ­های الکتریکی استخراج روغن هیدرولیک را کنترل می­کنند تا توقف بالابر به نرمی صورت گیرد.

اما ویژگی­های بالابر هیدرولیک چیست؟ یکی از مهم­ترین خصوصیاتی که در مورد این بالابرها وجود دارد این است که در مقایسه با سیستم­های قدیمی­تر، نیازی به ماشین­های محرک بالاسری ندارند. یعنی در بالابرهای هیدرولیک به­جای این­که ماشینی جرثقیلی سبب ایجاد حرکت شود، فشار روغن سبب حرکت نرم بالابر می­شود. ویژگی دیگری که در بالابر هیدرولیک قابل‌توجه است، روغنی است که برای حرکت بالابر از آن استفاده می­شود. این روغن حتی می­تواند گیاهی باشد تا گزینه­ای مناسب محیط‌زیست نیز تلقی شود.

هر ساختمانی می­تواند از بالابر هیدرولیک استفاده کند و فرقی ازاین‌جهت برای استفاده وجود ندارد. هرچند دو فاکتور وجود دارد که ارتفاعی که این بالابر می­تواند در آن حرکت کند را محدود می­کنند. بالابرهای هیدرولیکی نیاز به انرژی زیادی برای حرکت دارند به همین دلیل در بسیاری از ساختمان­های خیلی بلند، دیده نمی­شوند. همچنین بالابرهای هیدرولیکی با سرعت ۴۵ متر در دقیقه حرکت می­کنند که این سرعت نسبت به بالابرهای دیگر کمتر است.

مزایای بالابر هیدرولیک

هنگامی که از این نوع بالابر در ساختمان استفاده می­کنید، لازم است از مزایای بالابر هیدرولیک نیز آگاه باشید. این بالابرها هم در طراحی داخلی ساختمان و هم استفاده­های کاربردی نصب می­شوند.

  • نصب آسان­تر نسبت به دیگر انواع بالابر
  • هزینه کمتر و ایدئال برای جابه­جایی بار سنگین
  • فضای کمتری در ساختمان می­گیرند
  • قابلیت این را دارند که نیاز به اتاق ماشین نداشته باشند
  • قابلیت طراحی­های جذاب برای درون ساختمان

البته مزایای بالابر هیدرولیک به همین موارد خلاصه نمی­شود و می­توانید ویژگی­های دیگری از این بالابرها نیز بیابید.

معایب بالابر هیدرولیک

با وجود تمام مزایای بالابر هیدرولیک، باید در نظر گرفت که معایب بالابر هیدرولیک نیز می­توانند مشتری را از استفاده آن منصرف نمایند.

  • تنها مناسب برای ساختمان­هایی که طبقات متعددی ندارند؛
  • سرعت آن نهایتاً ۴۵ متر در دقیقه است؛
  • نسبت به بالابرهای معمول، نیازمند برق بیشتری هستند؛
  • نسبت به دیگر سیستم­ها صدای بیشتری تولید می­کنند.

آیا پذیرش معایب بالابر هیدرولیک نسبت به مزایای آن ارزش دارد؟ بسته به نیاز و خواسته شما پاسخ به این سؤال متفاوت خواهد بود. از طرف دیگر باید به این موضوع اشاره کنیم که بسیاری افراد از بالابر هیدرولیکی برای کارهای ساختمانی خود استفاده می­کنند. حمل بارهای سنگین با این­گونه بالابرها بسیار آسان­تر است و می­توان در ساختمان سازی از آن بهره برد.

جمع­ بندی

بالابر هیدرولیک گزینه مناسبی برای ساختمان­های کوچک است تا با هزینه­ای کمتر نسبت به بالابرهای معمول از این نوع استفاده کنند. از مزایای بالابر هیدرولیک استفاده آن به­عنوان حمل بارهای سنگین است. معایب بالابر هیدرولیک شامل سرعت کم، مصرف برق بیشتر و تولید صدای بلندتر است. این­گونه بالابرها انواع مختلفی دارند و می­توانید بسته به نیاز یا شرایط ساختمان یا محلی که می­خواهید آن را نصب کنید، از انواع مختلف آن استفاده نمایید. برخی از انواع بالابر هیدرولیک برای طراحی داخلی ساختمان نیز هستند و برای جابه­جایی میان طبقات نیز استفاده می­شوند.

در نهایت جهت استعلام قیمت و خرید بالابر هیدرولیکی پله توان می‌توانید به سایت مجموعه مراجعه کنید و یا برای مشاوره رایگان با شماره تماس‌های ۰۹۱۲۳۸۳۳۸۵۴ و ۰۹۱۲۴۶۷۱۲۸۳ در ارتباط باشید.

منبع:

بالابر هیدرولیک چیست؟

 

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای معرفی بالابر هیدرولیک شرکت “پله توان” بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.