معرفی انواع درب اتوماتیک مناسب برای بانک ها
با پیشرفت تکنولوژی می توان تغییرات بسیار زیادی را در مکان های گوناگون عمومی و خصوصی ملاحظه کرد. استفاده از انواع درب اتوماتیک در مکان های مختلف، یکی از مواردی است که بیشتر از گذشته شاهد آن هستیم. این درب ها علاوه بر زیبایی ظاهری و راحتی که فراهم کرده اند، در بالا بردن امنیت مکان های مختلفی مثل بانک ها نیز نقش مهمی داشته اند. این درب ها با تنوعی بالا که هر کدام مشخصات و ویژگی های خاص خود را دارند، طراحی و استفاده می شوند.
معرفی انواع درب اتوماتیک مناسب برای بانک ها
انتخاب مناسب ترین نمونه از انواع درب های اتوماتیک برای بانک ها و مراکز مشابه، به موقعیت مکانی و نوع ورودی آنها بستگی دارد که در ادامه به توضیح بیشتر در این زمینه خواهیم پرداخت.
انواع درب اتوماتیک برای بانک ها کدامند؟
بانک ها و شرکت های دولتی جزء مکان هایی هستند که روزانه تعداد زیادی افراد به آن مراجعه می کنند. در چنین شرایطی درب های سنتی نمی توانند جوابگو باشند و بهترین گزینه برای این مراکز، خرید درب اتوماتیک است. مزیت های کاربرد این درب ها در بانک ها و مکان های مشابه باعث شده تا شاهد کاربرد این نوع از درب ها در بانکها و مکان های مختلف باشیم. این درب ها انواع متنوعی دارند که نمونه های شیشه ای جزء مدل های پیشنهادی هستند که در بانک ها استفاده می شوند. در ادامه به معرفی برخی از نمونه های پرکاربرد از درب های شیشه ای اتوماتیک در بانکها می پردازیم.
درب اتوماتیک کشویی
یکی از پرکاربرد ترین نمونه های درب اتوماتیک، مدل های کشویی هستند که به آنها اسلایدینگ نیز گفته میشود. این مدل از درب ها را می توان در بسیاری از ادارات و بانک ها استفاده کرد. از مزیت های کاربرد این نوع از درب ها می توان به فضای کمی که توسط آنها اشغال می شود، اشاره کرد. این درب ها در دسته بندی درب های خطی قرار دارند که در هر دو حالتی که باز و بسته می شوند، فضای یکسانی را اشغال می کنند. حسگرهایی که در قسمت بالای این درب ها نصب می شوند، باعث باز و بسته شدن آنها به صورت اتوماتیک می شود.
درب های اتوماتیک تلسکوپی
از دیگر نمونه های پرکاربرد درب اتوماتیک در بانک ها، می توان به درب های تلسکوپی اشاره کرد. این درب ها نیز مانند نمونه های کشویی در دسته بندی خطی قرار دارند. با وجود اینکه این دو درب از نمونه های خطی بوده و کارکردهای مشابهی دارند ولی دارای برخی از تفاوت های جزئی مثل فضای عبور و مرور دو طرف درب هنگام باز و بسته شدن هستند. در درب های تلسکوپی فضای بیشتری نسبت به نمونه های کشویی اشغال می شود. در این نوع درب ها از چرخ های پلیمری استفاده می شود که باعث کندتر شدن حرکت آن هنگام باز و بسته شدن شده است. این درب ها با توجه به نیاز و شرایط برخی از بانکها و ادارات مورد استفاده قرار می گیرند.
درب اتوماتیک منحنی
سومین درب اتوماتیکی که قابلیت استفاده در مکان هایی مثل بانک ها را دارد، درب های اتوماتیکی منحنی می باشند. در ساخت این درب ها نیز مثل نمونه های تلسکوپی و کشویی اکثرا از شیشه استفاده می شود. این درب ها به صورت نیم داره، دایره کامل، منحنی یا یک قوس از دایره طراحی و اجرا می شوند. این درب ها اکثرا در مکان های لوکس اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد که باعث جذابیت ظاهری بالا در این مکان ها می شود. این مدل از درب ها برای ورودی هایی پیشنهاد می شوند که دارای عرض کمتری هستند. عملکرد این درب ها شبیه به نمونه های کشویی است.
درب اتوماتیک کشویی
درب اتوماتیک گردان
درب اتوماتیک گردان نیز از نمونه طرح های درب شیشه ای پیشنهادی برای مکان های اداری و بانک ها می باشد. در ساختار این نوع از درب می توان سه یا چهار درب را در کنار یکدیگر مشاهده کرد که روی میله ای در مرکز درب نصب شده و حول همان میله نیز به کمک نیروی برق و با سرعتی یکنواخت حرکت می کنند. کاربرد سنسور در ساختار این نوع از درب ها نیز باعث می شود تا به صورت اتوماتیک و با نزدیک شدن هر فرد به درب، باز و بسته شود. حرکت چرخشی این درب ها باعث حرکت جریان هوا به داخل می شود. جلوگیری از ورود ذرات گرد و غبار به داخل ساختمان نیز از دیگر مزیت های استفاده از این درب ها می باشد. درب های گردان جزء درب های گران قیمت و لوکس به شمار می آیند که قابلیت نصب در بسیاری از مراکز مختلف مثل بانک ها، هتل ها و رستوران ها را دارند.
مزیت های استفاده از درب های اتوماتیک در بانک ها
کاربرد هر کدام از انواع درب اتوماتیک در بانک ها، مزایای بسیار زیادی را برای افراد و بانک داشته است. این مزیت ها به مرور باعث شده تا شاهد نصب آنها در درصد بالایی از بانک ها و مکان هایی با رفت و آمد بالا باشیم. در ادامه به مزیت های کلی کاربرد هر کدام از انواع درب های بالا در مکان هایی مثل بانک ها اشاره خواهیم کرد.
- تنوع بالا در طراحی و کاربرد انواع درب اتوماتیک یکی از مزیت های اصلی آنها می باشد. با توجه به ورودی درب بانک ها و فضای لازم برای نصب این درب ها، می توان مناسب ترین نمونه آن را مورد استفاده قرار داد.
- کاربرد راحت انواع درب اتوماتیک یکی دیگر از مزیت های مهمی است که باعث استفاده بالای آن در مکان هایی مثل بانک ها شده است. تعداد افرادی که روزانه به یک بانک مراجعه می کنند بسیار زیاد هستند. بسیاری از این افراد تمایلی به باز و بسته کردن درب های سنگین و سنتی ندارند. استفاده از یک درب اتوماتیکی، کار ورود و خروج افراد به بانک را خیلی راحت می کند.
- استفاده از این نوع درب ها خیلی کم هزینه و مقرون به صرفه تر از نمونه های سنتی می باشد. چون در صورتی که به درستی مورد استفاده قرار گیرند، هیچگونه هزینه ای برای کاربران نخواهند داشت.
- ذخیره و صرفه جویی در مصرف انرژی نیز از دیگر مزیت های استفاده از انواع درب اتوماتیک می باشد. چون کاربرد سنسور در آنها باعث می شود تا فقط در صورت نیاز باز و بسته شوند. در چنین شرایطی نیز انرژی و هوای داخل بانک یا مکان مورد نظر هدر نمی رود.
درب اتوماتیک تلسکوپی
نتیجه گیری
از انواع درب اتوماتیک در بسیاری از بانک ها و ادارات دولتی استفاده می شود تا ورود خروج افراد به این مکان ها به راحتی و بدون هدر رفتن انرژی صورت گیرد.
استفاده از انواع درب های اتوماتیک در بانکها، به نوع ورودی و شرایط مکانی بستگی دارد. ولی به دلیل مزیتهای نصب این دربها و رضایتی که بسیاری از مشتریان بانکها از این دربها داشته اند، تقریبا در تمام مکانهای پر رفت و آمد استفاده میشوند.
شرکت ایمن پاد سپهر تولید کننده انواع دربهای اتوماتیک برای مراکز مختلف عمومی از جمله بانکها است. این شرکت نمایندگی انحصاری کمپانی گیلگن سوئیس در ایران را نیز دارد. با مراجعه به سایت شرکت ایمن پاد میتوانید محصولات و خدمات آن را مشاهده و با کارشناسان آن ارتباط برقرار کنید.
انواع درب اتوماتیک , درب های اتوماتیک , شرکت ایمن پاد سپهر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.