مشارکت خوب مردم به نام دین - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 18020
  پرینتخانه » یادداشت تاریخ انتشار : 12 اسفند 1398 - 8:10 |
شرحی برحدیث ولایت

مشارکت خوب مردم به نام دین

شما می‌دانید که علیه شرکت مردم در انتخابات چه حجمی کار شد؛ در فضای مجازی، در دستگاه‌های گوناگون، از هر عاملی که توانستند استفاده کردند. حالا نه در این چند روز اخیر؛ از یک ماه پیش، از دوماه پیش: «این‌که انتخابات نیست، این‌که انتخاب واقعی نیست، این‌که شورای نگهبان چنین کرده»و از این قبیل حرف‌ها.
مشارکت خوب مردم به نام دین

| حمیدرضا ترقی |
شما می‌دانید که علیه شرکت مردم در انتخابات چه حجمی کار شد؛ در فضای مجازی، در دستگاه‌های گوناگون، از هر عاملی که توانستند استفاده کردند. حالا نه در این چند روز اخیر؛ از یک ماه پیش، از دوماه پیش: «این‌که انتخابات نیست، این‌که انتخاب واقعی نیست، این‌که شورای نگهبان چنین کرده»و از این قبیل حرف‌ها.
مقام معظم‌رهبری . ۰۴/۱۲/۱۳۹۸
توطئه برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات از ماه‌ها قبل مورد توجه و هشدارمقام معظم رهبری مثل تمام انتخابات های دیگر بوده است . معظم‌له با عنایت به این‌که اصولا دشمنان انقلاب از مشارکت سیاسی مردم همیشه واهمه داشته و آن‌را برای اهداف بر اندازانه خود یک تهدید می‌دانند همیشه حضور گسترده مردم را تهدید زدا و امنیت بخش دانسته و بر افزودن آن تأکید داشته اند .
بی رونق کردن انتخابات توطئه دشمن
سعی و تلاش دشمنان‌بر این است که با انواع و اقسام حیل نگذارند که مردم با شوق در انتخابات شرکت کنند. من عرض می‌کنم: مردم با شوق و ذوق باید در انتخابات شرکت کنند. حالا مسائل گوناگونی درباره‌ انتخابات، تذکراتی هست که ان‌شاءالله در آینده اگر زنده بودیم عرض خواهم کرد. آن‌چه که امروز خواستم عرض بکنم اصل این قضیه است؛ مراقبت کنید که مبادا دشمن بتواند در این زمینه خواسته‌ خودش را که عبارت است از کم‌رنگ کردن و بی‌رونق کردن انتخابات تحقق ببخشد. ۲۷/۱۰/۱۳۹۸
رهبر معظم انقلاب در خطبه نماز جمعه مهم و میلیونی خود به انواع و اقسام حیله های دشمن برای بی رونق کردن انتخابات اشاره کردند .
رسانه های ضد انقلاب با بروز هر رویدادی در جامعه با بزرگ نمایی در صدد بودند تا با تشویش اذهان عمومی و تشویق ذهنیت منفی از نظام، مردم را برای حضور در پای صندوق های رأی، ناامید و مأیوس کنند تا زمینه ساز تحریم و یا کاهش مشارکت مردم در انتخابات باشند.
با نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی به دوم اسفند ماه، رسانه های بیگانه آن‌سوی مرزها با تکاپوی بیشتر در تلاش بودند تا با استفاده از ترفندهای تبلیغاتی و اشاعه اکاذیب، اذهان عمومی را تشویش و وقایع ناخواسته و ناگواری را بر جامعه تحمیل کنند تا از این رهگذر با ایجاد یأس و ناامیدی در مردم و حتی ایجاد بلواها و اغتشاشات اجتماعی از میزان مشارکت مردم در انتخابات بکاهند و از این طریق این ادعا را مطرح کنند که محبوبیت نظام نزد مردم در حال کاهش است.
سوء استفاده ازFATF علیه مشارکت مردم
قاسم میرزایی نیکو، عضو فراکسیون امید، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، در گزارشی با عنوان «قرارگرفتن در لیست سیاه FATF در نتیجه انتخابات تأثیرگذار خواهد بود» آورده است: «حاکمیت نقش زیادی در باز شدن فضای انتخابات و افزایش مشارکت دارد»، باید از انسداد در مسائل اقتصادی و اجتماعی، انتخابات و FATF دست برداشته شود، چون قرارگرفتن ایران در لیست سیاه به معنای تأثیرگذاری مستقیم در نتیجه انتخابات است.
انتخابات آزاد
محسن صفایی فراهانی از نمایندگان مجلس ششم و قائم مقام وزارت صنعت در دولت اصلاحات با روزنامه اعتماد آمده است: فراهانی انتخابات پیش رو را یک راهکار برای دلجویی معرفی می‌کند و معتقد است تنها راه در حال حاضر برگزاری یک انتخابات آزاد است.
رهبر انقلاب دراین باره فرمودند:
هی نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سی و چند تا انتخابات داشته‌ایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آن‌چه که در ایران می‌گذرد، آزادتر است؟ کجا صلاحیت‌ها ملاحظه نمی‌شود، که این‌جا روی این مسائل هی تکیه بکنند، هی تکیه بکنند، هی بگویند، هی تکرار کنند و یواش یواش این ذهنیت را به خیال خودشان در مردم به وجود بیاورند که خب، این انتخابات فایده‌ای ندارد؟ این یکی از خواسته‌های دشمن است. آن کسانی که در داخل، این حرف‌ها را می‌زنند، ممکن است غفلت کنند. من می‌گویم غفلت نکنید، حواس‌تان باشد، کار شما جدول مورد نظر دشمن را پر نکند؛ مقصود او را تکمیل و تتمیم نکند. این یکی از راه‌های از شور و هیجان انداختن انتخابات است. ۱۹/۱۰/۱۳۹۱
ایجاد بی اعتمادی در مردم توسط تریبون داران داخلی
این‌که بعضی‌ها راجع به انتخابات حرف می زنند، هر چه دل شان می خواهد می گویند، مردم را دلسرد می کنند، نباید انسان به‌آسانی از این عبور بکند؛
یکی از غلط‌ ترین کارها در این زمینه، حمله‌ به شورای نگهبان است؛ خب، شورای نگهبان یک مجموعه‌ مورد اعتماد است؛ در قانون اساسی شأنی برای شورای نگهبان معین شده است، مشخص شده است؛ شش نفرفقیه عادل، شش‌نفر حقوقدان برجسته که منتخب مجلس شورای اسلامی در شورای نگهبان هستند؛ چطور آسان متهم بکنند شورای نگهبان را که مثلااز روی غرض فلان کس را رد کرده‌اند، یا فلان کس را قبول کرده‌اند؟ خب این تهمت زدن است. تهمت گناه کبیره است؛ توبه لازم دارد؛ باید توبه کنند.۱۶/۱۱/۱۳۹۸
انتخابات اساسی‌ترین مسئله کشور است. نباید این مسئله‌ اساسی را با حاشیه‌سازی و اظهارات گوناگون و حرف‌های دلسردکننده و ناامیدکننده از رونق انداخت؛
توجه بکنند گویندگان و کسانی که تریبون‌هایی در اختیار دارند، جایگاهی دارند و می‌توانند حرف بزنند چه در رسانه‌ها، چه در فضای مجازی جوری حرف نزنند که دشمن سوءاستفاده کند و از قول آن‌ها این مطلب را چند برابر بزرگ کند و مایه‌ دلسردی مردم در انتخابات بشوند. وقتی شما بگویید این انتخابات مهندسی‌شده است، خب مردم دلسرد می‌شوند. وقتی شما بگویید که این‌جا دموکراسی نیست، این‌ها انتخابات نیست، انتصابات است، خب مردم دلسرد می‌شوند؛ در حالی که این دروغ است، چنین چیزی نیست.
انتخابات در ایران جزءسالم‌ترین انتخابات در دنیا ست
ما از دشمن که گلایه‌ای نداریم، دشمن خب دشمنی می‌کند، شأنش این است، اما از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند چه یک نویسنده‌روزنامه، چه آن کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نماینده‌ مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهم دولتی است توقع داریم؛ همه بایستی مراقبت کنند. این ‌جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید، منتها یک ‌جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است.

نویسنده : حمیدرضا ترقی |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای مشارکت خوب مردم به نام دین بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.