لزوم بسيج حداکثري همه نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان ايران - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 1329
  پرینتخانه » سیاسی, ویژه تاریخ انتشار : 24 اسفند 1397 - 21:57 |
رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رئيس و اعضاي مجلس خبرگان رهبري تأکید کردند:

لزوم بسيج حداکثري همه نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان ايران

رهبر معظم انقلاب اسلامي: در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان بايد به بسيج حداکثري امکانات و توانايي‌ها و نيروهاي خود اقدام کنيم تا در پرتو باور عميق مردم و مسئولان به ذکر الهي و توکل به خدا، پروردگار وعده هاي صادق خود را درباره ملت بزرگ ايران محقق سازد.
لزوم بسيج حداکثري همه نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان ايران

رهبر معظم انقلاب اسلامي بر لزوم بسيج حداکثري همه نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان ايران تاکيد فرمودند.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح روز پنج‌شنبه در ديدار نمايندگان منتخب ملت در مجلس خبرگان رهبري، با تأکيد بر ضرورت ايجاد يک گفتمان و فهم عميق عمومي درباره «نوع و چگونگي مواجهه کشور و افراد مؤثر با چالش‌ها و حوادث» به تبيين ۱۱ دوگانه مطرح در اين زمينه پرداختند و خاطرنشان کردند: در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان بايد به بسيج حداکثري امکانات و توانايي‌ها و نيروهاي خود اقدام کنيم تا در پرتو باور عميق مردم و مسئولان به ذکر الهي و توکل به خدا، پروردگار وعده هاي صادق خود را درباره ملت بزرگ ايران محقق سازد.
رهبر انقلاب اسلامي در ابتداي سخنان خود با ابراز تأسف از فقدان دو عالِم فقيه، حضرات آيات هاشمي شاهرودي و مؤمن، آنان را استوانه هاي واقعي براي کشور و حوزه هاي علميه خواندند و تأکيد کردند: هر دوي اين بزرگواران همواره بدون هيچ چشم‌داشتي در خدمت اهداف انقلاب بودند.
رهبر انقلاب اسلامي محور اصلي سخنان خود يعني نحوه مواجهه با چالش ها و حوادث و همچنين اتفاقات مثبت را در قالب ۱۱ دوگانه بيان کردند و گفتند: گاهي اوقات برخورد ما در مواجهه با حوادث و رويدادها «فعال» و چاره جويانه است و برخي مواقع نيز برخورد ما «انفعالي» و مبتني بر گلايه صرف و بي تحرکي است.
حضرت آيت الله خامنه اي «مواجهه ابتکاري» و «مواجهه عکس العملي» را يکي ديگر از دوگانه‌ها برشمردند و افزودند: در مواجهه عکس العملي، حرکت ما تابعي از حرکت دشمن است اما در مواجهه ابتکاري، ابتکار عمل را به‌دست مي گيريم و از ناحيه اي که دشمن تصور نمي کند، به او ضربه مي زنيم.
ايشان با اشاره به «مواجهه مأيوسانه» و «مواجهه اميدوارانه» به عنوان يکي ديگر از دوگانه هاي مطرح در مقابل حوادث و چالش‌ها گفتند: يک دوگانه ديگر «مواجهه از روي ترس» و «مواجهه با دليري و شجاعت» است.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه يکي ديگر از دوگانه‌ها، مواجهه با «حزم و تدبير» و «مواجهه از روي سهل انديشي و سهل انگاري» است، گفتند: به عنوان مثال در موضوع فضاي مجازي مي توان دو نوع برخورد داشت؛ يک برخورد همراه با تدبير و دقت و برخورد ديگر همراه با سهل انديشي و نديدن پيچيدگي‌هاي موضوع و سهل انگاري و بي تفاوتي نسبت به آن.
ايشان «نگاه جامع به تهديدها و فرصت‌ها» و «نگاه يکجانبه‌ صرف به تهديدها يا فرصت ها» را، دوگانه ديگري دانستند و خاطرنشان کردند: يک نمونه براي اين دوگانه، موضوع نحوه مقابله با دشمني آمريكا است که مي توان تهديدها و فرصت‌ها را با هم ديد و يا اينکه فقط تهديدها يا فقط فرصت‌ها را ديد که هريک از اين دو نوع برخورد، قطعاً پيامدها و آثاري دارد.
رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه «شناخت واقعيت ميدان» يا «نشناختن واقعيات» يکي از دوگانه‌هاي اساسي در مواجهه با چالش ها و حوادث است، افزودند: در مسائل داخلي، دشمن و دنباله هاي او تلاش زيادي مي کنند تا جايگاه خودي را ضعيف و جايگاه دشمن را قوي نشان دهند و در نهايت اينگونه القاء کنند که کشور با مشکلات لاينحل فراواني مواجه شده و امکان هيچ اقدامي نيز وجود ندارد.
حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: يک نمونه ديگر، مسائل منطقه است؛ اگر ما از موقعيت و جايگاه خود را در منطقه و از اين واقعيت که دشمن در منطقه از ما حساب مي برد، مطلع نباشيم، يک‌جور عمل خواهيم کرد اما اگر نسبت به اين واقعيات آگاهي داشته باشيم، جور ديگري عمل خواهد شد.
ايشان در همين خصوص تأکيد کردند: کساني که درباره حضور جمهوري اسلامي ايران در منطقه مطالب و سخنان نادرست و نابجايي را مطرح مي کنند، در واقع در حال کمک به نقشه دشمن هستند.
رهبر انقلاب اسلامي در بيان يکي ديگر از دوگانه‌ها به «مواجهه مبتني بر مديريت و کنترل احساسات» و «مواجهه با رهاشدگي احساسات» اشاره و خاطرنشان کردند: يکي از مواردي که ممکن است کشور دچار آسيب شود، موضوع عدم کنترل احساسات عمومي است. من بارها تأکيد کرده ام که به جوانان اعتقاد و اعتماد دارم اما اين به معناي کنترل نشدن احساسات جوانان در جامعه، نيست.
ايشان همچنين در تذکري درباره معناي حقيقي جوانگرايي افزودند: برخي گفته اند تأکيد اينجانب بر «جوانگرايي» به معناي «پيرزدايي» است اما اين برداشت غلط است و بايد درباره معناي جوانگرايي فکر و تعمق کرد.حضرت آيت الله خامنه اي، «رعايت ضوابط و حدود شرعي و رعايت نکردن اين موارد» در مواجهه با حوادث و چالش‌ها را از ديگر دوگانه ها برشمردند و گفتند: يک نوع ديگر مواجهه، دوگانه «بهره گيري از تجربه ها» در مقابل «دوبار از يک سوراخ گزيده شدن» است.
ايشان در همين زمينه به موضوع نحوه مواجهه با آمريكا و اروپا اشاره کردند و افزودند: تجربيات ما از نحوه عملکرد آمريكايي‌ها و اروپايي‌ها بسيار زياد است اما تجربه اخير مربوط به برجام و تعهداتي که آمريكايي‌ها بايد انجام مي دادند اما زير آن زدند، در برابر ديدگان ما است و بايد در برخورد با آمريكا و جبهه مقابل، از اين تجربيات استفاده شود.
حضرت آيت الله خامنه اي در بيان آخرين دوگانه گفتند: يک دوگانه اين است که در مواجهه با حوادث، به يکديگر حمله کنيم و هرکس ديگري را مقصر جلوه دهد يا اينکه از درگيري داخلي پرهيز کنيم و به تعبير امام(ره) هرچه فرياد داريم بر سر آمريكا بکشيم.
ايشان خاطرنشان کردند: دشمن واقعي ما آمريكا است و ما در شناخت دشمن خود دچار خطا نخواهيم شد.
رهبر انقلاب اسلامي سپس با استناد به آيات قرآني، نکات مهمي را درباره مواجهه صحيح با چالش‌ها بيان کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه در منابع ديني ما نحوه مواجهه با پيروزي‌ها و رويدادهاي مثبت بيان شده است افزودند: قرآن مي گويد در مواجهه با پيروزي‌ها دچار غرور نشويد و با تسبيح و استغفار، آن پيروزي را مربوط به خدا بدانيد و نه مربوط به خودتان.
ايشان با اشاره به بيانات امام(ره) که همواره دست قدرت الهي را در اين انقلاب و حوادث مربوط به آن متذکر مي شدند، گفتند: امام بزرگوار در مواجهه با پيروزي‌ها، آن را نتيجه لطف و عنايت خداوند متعال مي دانستند همانگونه که گفتند «خرمشهر را خدا آزاد کرد».
رهبر انقلاب اسلامي به حضور اعجاب‌انگيز و گسترده‌تر مردم در راهپيمايي ۲۲ بهمن امسال نيز اشاره و خاطرنشان کردند: آيا هيچ عامل انساني مي تواند ادعا کند که اين حضور متراکم و قوي کار او بوده است؟ قطعاً عامل راهپيمايي ۲۲ بهمن امسال جز دست قدرت الهي نبود.
رهبر انقلاب با استناد به آيات قرآن کريم افزودند: در مواجهه با حوادث تلخ نظير تحريم يا احتمال حرکت نظامي دشمن بايد متوجه بود که اين حوادث در واقع تحقق سخن پروردگار مبني بر مقابله دشمنان خدا با مؤمنان و حرکت‌هاي ايماني است که درک همين نکته بر ايمان مؤمنان مي افزايد همچنانکه صف آرايي مستکبران در مقابل انقلاب اسلامي، بر ايمان ملت ايران افزود.
ايشان افزودند: نظام اسلامي توقع نداشت که سلطه گران جهاني در مقابل حرکت ملت ايران ساکت بمانند البته ما بايد کاري کنيم که دشمنان حتي به فکر تحريم و اقدام نظامي و ديگر اقدامات نيفتند اما اگر هم افتادند بايد کاري کنيم که سرکوب و دچار شکست شوند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اينکه نبايد در مقابل حوادث دچار ترس و دلهره شد، افزودند: امام خميني مظهر اين توصيه الهي بود و هيچ‌گاه از هيچ حادثه اي دچار ترس نمي شد.
«پرهيز از نوميدي» نکته ديگري بود که رهبر انقلاب در تبيين «مواجهه صحيح کشور و افراد مؤثر کشور با چالش ها و حوادث» مورد تأکيد قرار دادند و گفتند: به فرموده پروردگار بايد هميشه اميدوار باشيم که در سايه ايمان، توکل، عزم، تصميم و اقدام، اهداف خود را محقق کنيم و بيني قدرت‌هاي بزرگ را به خاک بماليم.
«پرهيز همه افراد از شتابزدگي و بي صبري و بهانه گيري»، نکته ديگري بود که حضرت آيت الله خامنه اي آن را در مواجهه با چالش ها ضروري برشمردند.
ايشان خاطرنشان کردند: بايد کمر همت بست و اقدامات لازم را در زمينه هاي گوناگون حتماً انجام داد اما بدانيم که تا رسيدن به مقصود صبر لازم است، چرا که همه کارها امکان انجام سريع را ندارند.
رهبر انقلاب اسلامي، همچنين «مرزبندي پررنگ با دشمن را براي مصونيت در مقابل تهاجم نرم»، بسيار لازم خواندند و خاطرنشان کردند: مرزهاي فرهنگي نيز همچون مرزهاي جغرافيايي نياز به برجسته سازي و مراقبت دارند تا دشمن با فريب و خدعه و نفوذ از اين مرزها عبور نکند و بر فضاي مجازي و فرهنگ کشور مسلط نشود.
حضرت آيت الله خامنه اي با وجود تأکيد فراوان بر مرزبندي با دشمن، يک نکته حاشيه اي اما ظريف را هم توصيه کردند و آن اينکه «نبايد به‌خاطر تعصب بجا عليه دشمن، مخالفان نظر خود را به همراهي با دشمنان منتسب کرد».
ايشان در همين زمينه افزودند: وقتي فلان کنوانسيون يا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلال‌ها و ديدگا‌ه‌هاي خود را مطرح مي کنند دو طرف نبايد يکديگر را به همراهي با دشمن متهم کنند و به جان هم بيفتند.
رهبر انقلاب در پايان دو نکته مهم را مورد تأکيد قرار دادند: «ضرورت بسيج حداکثري نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمن» و «پرهيز از غفلت از ذکر و ياد پروردگار».
ايشان خاطرنشان کردند: دشمن يعني آمريکا و صهيونيست‌ها امروز همه امکانات و توانايي‌هاي خود را بر ضد ملت ايران بسيج کرده اند و غربي‌ها و اروپايي‌ها نيز به نوعي در حاشيه آنها با ايران دشمني مي کنند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به سخنان آمريكايي‌ها درباره اعمال شديدترين تحريم‌ها عليه ملت ايران افزودند: آنها در مقابل ايران دست به تهاجم حداکثري زده اند اما اگر ما به بسيج حداکثري امکانات و توانايي‌هاي خود اقدام کنيم، به فضل الهي سنگين ترين شکست تاريخ آمريكا را نصيب اين کشور خواهيم کرد.
رهبر انقلاب در نکته پاياني، با يادآوري سخن پروردگار به حضرت موسي مبني بر کوتاهي نکردن در ذکر و ياد خدا افزودند: ذکر الهي وسيله و مايه همه توانايي‌هايي است که بايد براي تحقق اهداف انقلاب به‌کار گيريم که اگر اينگونه شود خدا با ماست و وعده هاي شيرين و صادق او در حق ملت ايران محقق خواهد شد.
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، آيت‌الله جنتي رئيس مجلس خبرگان در گزارشي با گرامي‌داشت ماه رجب، گفت: هيئت‌هاي انديشه‌ ورز و کارگروه‌هاي پنج گانه آن در مجلس خبرگان با حضور کارشناسان و صاحبنظران فعال شده و در حال تدوين شاخص‌هاست.
رئيس مجلس خبرگان با بيان اينکه مردم انقلابي ايران همواره در همه صحنه‌ها حاضر هستند، خاطرنشان کرد: وظيفه مسئولان است که به مشکلات و مسائل مردم رسيدگي کنند.
همچنين آيت‌الله موحدي کرماني نايب رئيس مجلس خبرگان با اشاره به موضوعات مطرح شده در جلسات اين مجلس، گفت: قدرداني از حضور مردم در راهپيمايي عظيم ۲۲ بهمن، تجليل از بيانيه گام دوم انقلاب و ضرورت توجه عملي به آن، اهميت مقابله دولت با گراني و رسيدگي به مشکلات معيشتي مردم و کاهش ارزش پول ملي، ازمهمترين محورهاي سخنان و نطق‌هاي اعضاي مجلس خبرگان در اين اجلاس بود.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای لزوم بسيج حداکثري همه نيروها در مقابل تهاجم حداکثري دشمنان ايران بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.