ضربه به اقتصاد اژدهای زرد با کرونا
|گروه سیاسی|
ویروس کرونا یا به عبارت دیگر جنگ روانی کرونا این روزها بازار بزرگنمایی را برای آمریکائیان داغ و برای مردم، ترس سرد را ایجاد کرده است.
خبرها حاکی از آن است که ایران، در نقشه پراکندگی کرونا نیست و تنها کشورهای غربی در این زمره قرار دارند. طی چند روز گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت، آمار مرگ ناشی از کرونا را تنها ۳ درصد دانسته و همچنین اعلام کرده که این آمار در حالی است که تاکنون بیش از ۱۰ هزارنفر در آمریکا بر اساس آنفلوآنزا جان خود را از دست دادهاند.
آنچه عیان است، هیاهوی رسانهای نیروهای متوسل به آمریکا برای عمومی کردن ترس مردم چین است تا شاید این موضوع ضربهای به اقتصاد کشوری باشد که کماکان در جایگاه نخست خود قرار دارد. در پی تحلیل جنگ روانی ویروس کرونا به گفتوگو با کارشناسان مسائل بینالملل پرداختیم؛
*ویروس کرونا براساس DNA مردم چین طراحی شده است
محمدابراهیم ترقی نژاد، کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با «رسالت» گفت: «آمریکا در دو جبهه نظامی و اقتصادی، توانایی مقابله با چین را ندارد و قادر به رقابت با پیشرفت چین که در حال تبدیلشدن به قدرت اول جهان است نیست و برای اینکه بتواند مانع این پیشرفت شود بهجای استفاده از شیوه و ابزارهای نظامی از جنگ روانی و درمانی استفاده کرده است.»
او همچنین افزود: «این ویروس بر اساس DNA مردم چین طراحیشده و در سایر کشورها هیچکس براثر این بیماری کشته نشده است. بنابراین بهطور دقیق مشخص است که طراحی این مسئله بیولوژیکی تنها بهمنظور جلوگیری از قدرت و پیشرفت اقتصادی چین بوده است.»
ترقی نژاد بیان کرد: «بزرگنمایی این موضوع ناشی از جنگ روانیای است که آمریکا و نیروهای صهیونیستی در پشت پرده به وجود آورده و از کاه کوه ساختند تا افکار مردم جهان را طوری درگیر این ویروس کنند تا مجبور شوند روابط خود را محدود و تا حد بسیاری کاهش دهند.»
*جنگ بیولوژیکی آمریکا متمرکز بر چین است
این کارشناس مسائل بینالملل خاطرنشان کرد: «محدودیت ایجاد شده به دلیل ویروس کرونا نخست از حیث گردشگری آسیب بسیاری به چین میزند زیرا از پردرآمدترین صنایع این کشور به شمار میرود و سپس اقتصاد چین که مورد تزلزل بسیاری قرار میگیرد. متأسفانه کشورهای بسیاری در پی این جنگ روانی
تحت تأثیر قرار گرفتند و فریب تبلیغات آمریکاییها را خوردند طوری که تمام دستگاههای مربوطه کشورمان دستور عمل مقابله با این ویروس را مطرح کردند و آماده مقابله با آن شدند، هرچند که این بیماری به هیچ عنوان وارد کشور نشده و هیچکس به آن مبتلا نگردیده است.»
او تصریح کرد: «در سیاست آمریکا، ایران مورد هدف نبوده و این جنگ بیولوژیکی تنها متمرکز بر چین است. کشورهایی که فریب آمریکا و بزرگنمایی آن را میخورند بهطور حتم باعث زدن ضربهای بزرگ به اقتصاد چین میشوند، زیرا بیشتر آنها در پی محدود کردن و قطع روابط خود با چین شدند، هدفی که گویا آمریکا با طراحی این بیماری به دنبال آن بود.»
*سهم اقتصاد جهانی آمریکا در حال کاهش است
همچنین محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با «رسالت» بیان کرد: «در حال حاضر روند اقتصادی جهان از غرب در حال انتقال به شرق است. اکنون چین و سایر کشورهای شرقی سهم بیشتر اقتصادی را به خود اختصاص دادهاند در حالی که آمریکا و اروپا نسبت به اقتصاد جهانی سهمی کمتر و رو به کاهش دارند.»
وی افزود: «کشورهایی مانند چین و روسیه درصدد هستند که وابستگی خود را به اقتصاد آمریکا کاهش دهند و دلار را از چرخه ارز جهانی خارج کنند. با وجود چنین تصمیمی روسیه اعلام کرده پس از آن، نفت خود را به یورو خواهد فروخت و روابطشان را با ارز ملی خود انجام میدهند و این مسئله غرب را بسیار نگران کرده است.»او ادامه داد: «اگر دلار انحصار خود را از دست بدهد چنان لطمهای به آمریکا وارد میشود که شدت آن چندین برابر مضرتر و آسیبرسانتر از بمب اتمی باشد. بنابراین این جنگ در چندین بُعد مختلف ادامه خواهد داشت. اینکه کرونا یک جنگ بیولوژیکی است و آمریکاییها آن را راه انداختهاند موضوعی نیست که بتوانیم درباره آن بهطور قطعی اظهارنظر کنیم اما اگر آنها لازم بدانند دست به چنین جنایتی میزنند.»
کارشناس مسائل بینالملل اظهار کرد: «آمریکاییها گاهی با بیرحمی هرچه تمامتر موجب شیوع برخی بیماریها میشوند و آنوقت برای آن واکسن تولید میکنند و آن را به قیمت بسیار بالا به فروش میرسانند تا سود سرشاری نصیب خودشان شود.»
*آمریکا با بزرگنمایی سعی دارد به اقتصاد چین لطمه وارد کند
قدیری ابیانه همچنین اظهار کرد: «چین بهموجب جمعیت بسیار بالا و تغذیههای عجیب و نامناسب، خود زمینه بروز بیماریهای خاص را دارد. آنها از گوشت بیشتر حیوانات ازجمله خفاش، سگ و موش بهراحتی استفاده میکنند و همین موضوع میتواند عامل ظهور و بروز بیماریهای خطرناک شود.»
او تصریح کرد: «اکنون چین بیشتر مناطق خود را قرنطینه کرده و از گسترش ویروس کرونا نگران است. بنابراین در چنین شرایطی ما نیز میبایست بسیار مراقب باشیم و دستگاههای بهداشتی باید تدابیری را بیندیشند تا کشور و مردم از این ویروس و نگرانیهای موجود در امان باشند.»
او در پایان خاطرنشان کرد: «اکنون کرونا بهعنوان یک ویروس، نگرانکننده است اما نباید فراموش کرد که آمریکا با بزرگنمایی سعی دارد به اقتصاد چین لطمه وارد کند. نگاه به این بیماری باید بهطور حقیقی و واقعی باشد نه آنچه که با ترس و بزرگنمایی در رسانهها گفته میشود. باید همه، جوانب احتیاط را رعایت کنیم تا این بیماری وارد کشور نشود و اگر هم فردی مبتلا شد بلافاصله اقدامهای لازم برای درمان او صورت پذیرد.»
آمریکا , چین , کرونا , ویروس کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.