شرایط بیمه تکمیلی انفرادی سامان چیست؟
بیمه تکمیلی چیست؟
با توجه به تغییراتی که در سبک زندگی و نوع تغذیه افراد جامعه ایجاد شده است، بسیاری از مردم دچار بیماریهای مختلف شدهاند و نیاز به این دارند که به موقع برای درمان از خدمات پزشکی بهرهمند شوند. از این رو شرکتهای بیمهای برای اینکه هزینههای درمان را کاهش دهند، طرحهای مختلف بیمه درمان مانند: بیمه تکمیلی انفرادی را طراحی کردهاند تا با توجه به نیاز بیمهگزار و شرایط انتخاب پوششها، خسارتهای رخ داده جبران شوند. در حقیقت بیمه تکمیلی نوعی از بیمه درمان است که هزینههای مازاد جبران نشده در بیمهای پایه را متقبل میشود. برای اینکه با پوششها و مزیتهای این بیمه نامه بیشتر آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید.
بیمه تکمیلی و بیمه پایه
بیمههای تامین اجتماعی و خدمات درمانی جزو بیمههای درمانی هستند که میتوان از بیمه تکمیلی آنها استفاده کرد. در حقیقت بیمه شده تامین اجتماعی میتواند علاوه بر اینکه از دفترچه و خدمات درمانی این سازمان استفاده میکند، بیمه تکمیلی را هم با پرداخت حق بیمه از شرکتهای بیمهای خریداری کند. شرکتهای بیمه برای بیمه درمان تکمیلی شرط داشتن بیمه درمانی را الزامیمیدانند. نکته مهمی که وجود دارد این است که باید بیمه شده در ابتدا یکی از بیمههای درمان را داشته باشد تا مشمول بیمه تکمیلی شود. همچنین این بیمه نامه هزینههای مازاد درمان را پرداخت میکند. البته که برخی از شرکتهای بیمهای هم هستند که برای بیمه درمان تکمیلی نیازی به بیمه درمان اصلی ندارند.
بیمه درمان تکمیلی انفرادی
بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟
بیمه درمان تکمیلی مزیتهای مختلفی دارد که میتوان پوششهای آن را بیشترین مزیت این بیمه نامه دانست. در بیمه درمان تکمیلی گروهی یا خانواده، پوششهای کمتری به بیمهگزار ارائه میشود و این در حالی است که برای بیمه تکمیلی انفرادی میزان پوششها بیشتر است و افراد میتوانند تعداد پوششهای بیشتری را برای خودشان انتخاب کنند. اگر باز هم می خواهید بدانید که بیمه تکمیلی چه نوع بیمه ای است ، در ادامه همراه ما باشید.
پوششهای بیمه تکمیلی انفرادی
بیمه درمان تکمیلی انفرادی طرح نوین ارائه شده توسط شرکتهای بیمهگر که نرخ و طرحهای متعددی را برای در برگرفتن نیازهای بیمه اشخاص شامل می شود. این بیمه مناسب افرادی است که امکان تهیه بیمه درمان تکمیلی را تحت نظر ارگان یا سازمان خاصی به صورت گروهی ندارند. هر فرد با توجه به پوششها و حق بیمه مناسب خود میتواند طرح مختص خود را خریداری نماید. بیمهگزار در انتخاب بیمه تکمیلی انفرادی باید به تعداد مراکز درمان تحت قرارداد با بیمهگر توجه کند. هرچه تعداد این مراکز درمانی طرف قرارداد بیشتر باشد، مراجعه به مراکز درمانی در هنگام بیماری و بستری شدن آسانتر میشود.
بیمهگزار میتواند در بیمه درمان تکمیلی انفرادی دو نوع پوشش اصلی و اضافی را تهیه کند. به این معنا که انتخاب برخی از پوششها بر عهده بیمهگزار خواهد بود و میتوان با پرداخت حق بیمه بیشتر از مزیتهای این بیمه نامه بهرهمند شد. برای اینکه بهترین انتخاب را در خرید بیمه درمان داشته باشید توصیه میکنیم که از سامانه بیمه دات کام کمک بگیرید. این سامانه شرایط استعلام و مقایسه قیمت و خدمات شرکتهای بیمهای را فراهم کرده است تا همه افراد به راحتی و بدون اتلاف وقت بهترین بیمه نامه را تهیه کنند. به طور کلی با پیشرفت تکنولوژی و ورود اینترنت، همه افراد ترجیح میدهند که از خدمات شرکتها و کسب و کارهای مختلف به صورت آنلاین استفاده کنند. سایت بیمه دات کام هم به منظور سهولت خرید انواع محصولات بیمهای، طراحی شده تا کاربر یا بیمهگزار بدون محدودیت مکانی بتواند بهترین بیمه نامه را بعد از استعلام و مقایسه خریداری کند.
پوششهای بیمه درمان تکمیلی عبارتند از:
- جبران هزینههای بستری، جراحی، شیمیدرمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، انواع سنگشکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و Day Care
- جبران هزینههای اعمال جراحیهای مهم مربوط به سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان
- جبران هزینههای زایمان اعم از طبیعی و سزارین
- جبران هزینه عملهای سرپایی مثل شکستگی و در رفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
- هزینه جراحی عیوب انکساری چشم
- جبران هزینه خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیبشناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی (به استثنای چکاپ)
- هزینههای ویزیت، دارو و خدمات اورژانس غیر بستری
- هزینههای آمبولانس شهری و بین شهری
- هزینههای پاراکلینیکی (اقدامهای تشخیصی که برای سنجش میزان پیشرفت یا بهبود بیماری و اطمینان از احیای سلامتی بیمار انجام میشود) شامل هزینههای سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و آندوسکوپی، MRI، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی شامل اسپیرومتری و PFT، نوار عضله EMG، نوار عصب NCV، نوار مغز EEG، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولتر مانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی چشم
- دندانپزشکی (به استثنای ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه)
- هزینه همراه افراد زیر ۷ سال و بالای ۷۰ سال در بیمارستانها
- هزینههای درمان نازایی و ناباروری، GIFT، ZIFT، IVF، ITSC، IUI و میکرواینجکشن
- هزینههای خرید عینک و سمعک
- ارائه پوشش برای بلایای طبیعی
- جبران هزینه ناهنجاریها و بیماریهای جنین (تستهای غربالگری)
- تهیه اروتز
مزیتهای بیمه درمان تکمیلی انفرادی
مزایای بیمه تکمیلی انفرادی
هر بیمه نامهای با توجه به مفاد و قراردادی که دارد میتواند یکسری خدمات و مزیتهایی را برای بیمهگزار در نظر گیرد. اما به طور کلی تمام طرحهای بیمه تکمیلی دارای مزیتهای یکسانی هستند که عبارتند از:
- پرداخت هزینه زایمان
- هزینههای دندانپزشکی
- توانایی مراجعه به بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد با شرکت بیمه
- جبران هزینههای جراحی
- جبران هزینههای ویزیت و دارو
- جبران هزینههای کلینیکی و پاراکلینیکی
چرا بیمه درمان تکمیلی را بخریم؟
با توجه به اینکه برای خرید بیمه تکمیلی باید تحت پوششهای بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی بود، پیشنهاد میکنیم که برای جبران هزینههای ناشی از بیماری علاوه بر اینکه از خدمات بیمه پایه بهرهمند میشوید از بیمه درمان تکمیلی هم استفاده کنید. با تهیه این بیمه نامه میتوان تا حدود زیادی از میزان ریسک جبران هزینههای درمان پزشکی و جراحیها را به شرکت بیمه منتقل کرد. همچنین به طور کلی با توجه به شرایط زندگی این روزها، سطح آلودگی هوا و کیفیت غذاهای فست فود، بروز بیماری و مبتلا شدن به برخی از بیماریها رو به افزایش است و با تهیه بیمه نامه تکمیلی میتوان هزینههای درمان را کاهش داد.
هنگام خرید بیمه تکمیلی به چه مواردی باید دقت کرد؟
معیارهای مختلفی وجود دارند که باعث میشود شما از بیمهگر بیمه نامه را خریداری کند. در حقیقت چند گزینه وجود دارد که بیمهگزار با در نظر گرفتن آنها به خرید بیمه نامه اقدام میکند. این موارد عبارتند از:
- تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد و در دسترس بودن آنها در مناطق مختلف کشور
- حق بیمه و قیمت پرداختی بیمه نامه
- بررسی طرحهای مختلف بیمه تکمیلی در شرکتهای مختلف بیمه
- تعداد خطرات تحت پوشش در بیمه نامه
- سقف تعهدات بیمه نامه
- دوره انتظار بیمه نامه و فرانشیز بیمه نامه
بهتر است که هنگام خرید بیمه درمان تکمیلی انفرادی به تمامی مواردی که گفته شد، دقت داشته باشید تا بیمه نامه خود را بدون نقص دریافت کنید.
دریافت خسارت از بیمه تکمیلی انفرادی
دقت داشته باشید هنگامی که پوششهای بیمه درمان را خریداری میکنید، یکسری از خطرات و بیماریها مشمول دوره انتظار خواهند بود. به این معنا که باید از مدت زمان خرید پوشش گذشته باشد تا خسارت بیماری پرداخت شود. در حقیقت برای دریافت خسارت باید این دوره به اتمام برسد. همچنین برای دریافت هزینههای درمان باید مدارک دیگر هم به شعبه پرداخت خسارت تحویل داد که این مدارک عبارتند از:
- پرونده پزشکی
- بیمه نامه
- فاکتورهای پرداخت هزینه به همراه مهر و مدارک شناسایی بیمه شده
همچنین میتوان به دو روش خسارت را از شرکت بیمه دریافت کرد، مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی و مراجعه به سایر مراکز درمانی جزو روشهای پرداخت هزینههای بیمه تکمیلی خواهند بود
به طور کلی میتوان اینگونه بیان کرد که برای خرید بیمه تکمیلی به یکی از بیمههای پایه مانند: بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی نیاز است تا بتوان از مزیتهای این بیمه نامه بهرهمند شد. همچنین بیمهگزار الویت خرید پوششها، میزان حق بیمه و سقف تعهدات شرکت بیمه را مشخص خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بیمه تکمیلی انفرادی سامان و استعلام و خرید بیمه تکمیلی درمان با ارزان ترین قیمت به بیمه دات کام (https://bimeh.com/) مراجعه نمایید.
بیمه , بیمه تامین اجتماعی , بیمه تکمیلی , بیمه تکمیلی انفرادی سامان , بیمه درمان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.