مسمومیت دانش آموزان جنایت غیر قابل اغماض - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 82747
  پرینتخانه » اسلایدر, سیاسی تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲ |
رهبر معظم انقلاب پس از کاشت سه اصله نهال در روز درختکاری تأکید کردند:

مسمومیت دانش آموزان جنایت غیر قابل اغماض

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی هم‌زمان با روز درختکاری صبح دیروز سه اصله نهال کاشتند. رهبر انقلاب پس از کاشت نهال‌ها در سخنانی درباره علت کاشت سه نهال به شعار امسالِ روز درختکاری با عنوان «هر ایرانی سه نهال»، اشاره کردند و گفتند: اگر بر اساس شعار انتخاب‌شده، هر ایرانی سه نهال بکارد، برنامه دولت برای کاشت یک میلیارد نهال، از سال ۱۴۰۲ و در طول چهار سال محقق خواهد شد.
مسمومیت دانش آموزان جنایت غیر قابل اغماض
هر ایرانی سه نهال بکارد، کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال محقق می شود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی هم‌زمان با روز درختکاری صبح دیروز سه اصله نهال کاشتند. رهبر انقلاب پس از کاشت نهال‌ها در سخنانی درباره علت کاشت سه نهال به شعار امسالِ روز درختکاری با عنوان «هر ایرانی سه نهال»، اشاره کردند و گفتند: اگر بر اساس شعار انتخاب‌شده، هر ایرانی سه نهال بکارد، برنامه دولت برای کاشت یک میلیارد نهال، از سال ۱۴۰۲ و در طول چهار سال محقق خواهد شد. مشروح بیانات ایشان به شرح زیر است:
بحمدالله خدای متعال توفیق داد امسال هم مثل سال‌های گذشته در فصل نهال‌کاری وظیفه‌ خودمان را در این زمینه، در حدّاقلّی که برای من ممکن بود، انجام بدهم. امسال مسئولین این شعار را مطرح کردند که هر ایرانی سه نهال بکارد؛ ما هم امروز سه نهال کاشتیم، مثل بقیّه‌ ایرانی‌ها. اگر چنانچه ان‌شاءالله به عدد ملّت ایران برای هر نفر سه نهال کاشته بشود، معنایش این است که در طول چهار سال، برنامه‌ دولت در مورد ایجاد یک میلیارد نهال تحقّق پیدا خواهد کرد؛ یعنی سالی ۲۵۰ میلیون در طول چهار سال، که ان‌شاءالله از سال ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد. این برنامه، برنامه‌ مهمّی است. مسئله‌ نهال‌کاری، مسئله‌ حفظ محیط‌زیست و فواید فراوانی که بر تکثیر نهال‌کاری و تکثیر درخت در جامعه و در کشور به وجود می‌آید، از مهم‌ترین مسائل کشور است. مخصوص ما هم نیست؛ کشورهای همسایه‌ ما بعضی تا یک مقطع معیّنی چهار میلیارد و بعضی ۱۰ میلیارد برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ حالا چقدر بتوانند یا نتوانند بحث دیگری است، لکن ما می‌توانیم. ما به کمک مردم، در طول چهار سال، از ۱۴۰۲ تا چهار سال، ان‌شاءالله می‌توانیم یک میلیارد نهال را ایجاد کنیم؛ به توفیق الهی، ان‌شاءالله مردم در این زمینه همّت به خرج خواهند داد، دستگاه‌ها هم کمک کنند و هر دستگاهی وظیفه‌ای دارد، انجام بدهد.
یک نکته این است که کاشتن نهال امر مهمّی است؛ هم برای محیط‌زیست مهم است، هم برای اقتصاد کشور مهم است. چند سال قبل از این، بعضی نامه نوشتند و توصیه کردند که نهال‌های درخت‌های میوه‌دار غرس بشود، ما هم درخت‌های میوه‌دار غرس کردیم. امسال بعضی از افراد متخصّص و وارد به من تذکّر دادند که درخت‌های غیر میوه، درخت‌های جنگلی، درخت‌های گوناگون دیگری هم که چوب آن‌ها میوه‌ آن‌ها محسوب می‌شود، برای کشور مهم است؛ کاملاً حرف درستی است و به مردم توصیه می‌کنم که در کنار درخت میوه‌دار، درخت‌های جنگلی [هم غرس کنند]؛ درخت‌هایی که چوب این‌ها مهم است، هم برای مصرف داخلی چوب در کشور و هم برای تجارت چوب که یکی از مسائل مهم است.خب ما در کشورمان نیاز به این داریم که از همه‌ امکانات ممکنِ اقتصادی استفاده کنیم. وضع [آن] اقتصادی که وابسته‌ به یک محصول باشد، به همین‌جایی می‌رسد که امروز شما ملاحظه می‌کنید. ما امروز مشکل‌داریم؛ هم درزمینه‌ ارزشِ پولِ ملّی‌مان مشکل‌داریم، هم درزمینه‌ تورّم و گرانی مشکل‌داریم. از همه‌ راه‌های ممکن اقتصادی بایستی مسئولین استفاده کنند. البتّه مشغول کارند ــ من می‌بینم ــ و تلاش می‌کنند؛ ان‌شاءالله که این تلاش‌ها را با قوّت ادامه بدهند و برای این مشکلات اقتصادیِ مردم راه‌حلّ درستی را ان‌شاءالله پیدا کنند و اجرا کنند. یکی از کارهای مهم همین مسئله‌ درخت‌کاری است که می‌تواند برای اقتصاد کشور به معنای واقعی کلمه دارای اهمّیّت باشد. ما جزو کشورهای معدودی هستیم که حفظ محیط‌زیست را در قانون اساسی‌مان داریم. در قانون اساسی ما، حفظ محیط‌زیست تصریح‌شده و این چیز مهمّی است؛ هیچ‌کس نبایستی این قانون را نقض کند، و این جزو امتیازات برجسته‌ قانون اساسی ما است. امیدواریم ان‌شاءالله در این قضیّه مردم توفیق پیدا کنند، مسئولین توفیق پیدا کنند و کارهای لازمی را که بر عهده‌ همه است، ان‌شاءالله به توفیق الهی انجام بدهند.
من می‌خواهم یک اشاره‌ای هم بکنم به مسئله‌ رایجِ این روزها که گفته می‌شود مسئله‌ مسمومیّت دانش‌آموزان. در این زمینه، اطّلاع دارم که مسئولین نشسته‌اند بحث کرد‌ه‌اند و تلاش می‌کنند و  وظایف را مشخّص کرده‌اند. من می‌خواهم تأکید کنم که این مسئله را بِجِد باید تعقیب کنند. مسئله، مسئله‌ مهمّی است. اگر واقعاً دست‌هایی در کار باشد و افرادی، گروه‌هایی، در این زمینه دخالت داشته باشند، این جنایتِ بزرگ و غیرقابل‌اغماضی است. اگر کسانی در این کار دست دارند ــ که بلاشک لابد کسانی دست دارند؛ به یک نحوی حتماً کسانی دست دارند ــ بایستی دستگاه‌های مسئول، دستگاه‌های اطّلاعاتی، دستگاه‌های انتظامی دنبال کنند و سررشته‌ این جنایت را پیدا کنند
 ــ هم عاملین را، هم مسبّبین را ــ و این‌ها بایستی به اشدّ مجازات محکوم بشوند و درباره‌ این‌ها اشدّ مجازات بایستی اجرا بشود. چون این‌یک جنایت کوچکی نیست؛ این جنایتی است هم در حقّ معصوم‌ترین عناصر یک جامعه ــ یعنی کودکان ــ
 و هم موجب رعب و موجب ناامنی روانیِ جامعه و نگرانی خانواده‌ها است؛ این‌ها چیزهای کوچکی نیست. این‌ها را بایستی با جدّیّت دنبال بکنند و این را همه بدانند که اگر چنانچه کسانی محکوم شدند، عفوی هم در مورد این‌ها وجود نخواهد داشت و حتماً بایستی مجازات بشوند و مجازات این‌ها موجب عبرت بشود. امیدواریم خداوند متعال برای ملّت ما، کشور ما، مردم ما، آحاد جامعه‌ ما ان‌شاءالله خیر مقدّر بفرماید و الطاف الهی شامل حال ما باشد ــ همچنان که بحمدالله تا امروز هم‌چنین بوده ــ و مسئولین هم بتوانند کارهایی را که در نظر دارند انجام بدهند، با جدّیّت ان‌شاءالله دنبال کنند و پیش بروند.
|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.