رزمحسینی چشمانتظار اعتماد بهارستان
حانیه مسجودی
سهشنبه هفته گذشته بود که رئیسجمهور در نامهای علیرضا رزم حسینی را بهعنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس معرفی کرد و طبق آییننامه داخلی مجلس جلسه رأی اعتماد وی یک هفته بعد یعنی امروز۸ مرداد برگزار میشود. پس از كش و قوس های فراوان و پيش بينی اسامی مختلف از سياسيون تا اقتصادانان ،سرانجام قرعه به نام رزم حسينی افتاد تا سكان وزارت صمت را برای مدت زمان باقی از دولت دوازدهم بر عهده بگيرد. علیرضا رزم حسینی در روزهای گذشته در فراکسیونهای مختلف مجلس ازجمله فراکسیون جبهه نیروهای انقلاب، گام دوم انقلاب اسلامی، زنان، توسعه پایدار و تأمین مالی و … حضور پیدا کرد و به نظر میرسد نظر مثبت بیشتر نمایندگان را کسب کرده است.اکنون نزدیک به ۶ ماه است که وزارت صنعت، معدن و تجارت وزیر ندارد و برخی از نمایندگان مجلس و کارشناسان سیاسی تعلل دولت در انتخاب و معرفی وزیر صمت به مجلس را از ناتوانی و وادادگی و عدهای دیگر به دلیل مخالفت مجلس با پیشنهاد دولت برای جداسازی این وزارتخانه میدانند. گفته میشود دولت در ماههای اخیر به دنبال جداسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت به سه وزارتخانه جداگانه بوده است. علت و معلول رهاشدگی وزارت صمت در ۶ ماه گذشته هرچه که بود آسیب اش به بازار و فعالان اقتصادی رسید و این اختلال معیشت مردم را هدف قرارداد. اکنونکه ماههای متوالی است این وزارتخانه بدون وزیر بوده و مدرس خیابانی وزیر پیشنهادی قبلی دولت رأی اعتماد کافی از مجلس نگرفت، به نظر میرسد علیرضا رزم حسینی، گزینه پیشنهادی فعلی دولت برای وزارت صمت با اقبال بیشتری در مجلس روبه روست و در هفته گذشته با ارائه برنامههای خود نظر مثبت نمایندگان ملت را کسب کرده است. درنتیجه پیشبینی میشود در جلسه رأی اعتماد امروز نیز با کسب آراء مثبت حداکثری بر کرسی وزارت تکیهزند. علیرضا رزم حسینی متولد سال ۱۳۴۰ کرمان است. او استاندار خراسان رضوی در دولت دوازدهم و پیش از آن استاندار کرمان در دولت یازدهم بوده است. دارای مدرک کارشناسی علوم اقتصادی و بازرگانی از دانشگاه شهید باهنر کرمان با تخصص توسعه اقتصادی است. رزم حسینی همچنین دارای سوابق اجرایی و اقتصادی است و همین مسئله باعث ایجاد نظر مثبت بیشتر نمایندگان مجلس نسبت به او شده است.
شاید در آستانه جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی صمت شنیدن نقطه نظرات وی در زمینه این وزارتخانه خالی از لطف نباشد. نگاه او به مدیریت بازار و عدم دخالت در آن یکی از کلیدیترین راهبردهای وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم است. ضمن اینکه چابک سازی
وزارت صمت و حذف موانع و سدهای پیرامونی آن برای تسهیل در امور اقتصادی و تولیدی یکی دیگر از رویکردهای رزم حسینی برای اداره این وزارتخانه پرچالش به شمار میرود.وی در جمع فعالان اقتصادی بیان داشته بود: «وزارت صمت جای جناحبازی و سیاسیکاری نیست و انشاء الله مشکلات درونسازمانی و حذف مقررات زائد صورت گیرد و به پشتوانه مجلس و با کمک فعالان اقتصادی امیدواریم بتوانیم گامهایی را برداریم و مشکلات را حل کنیم. البته در حوزه صنعت ظرفیتهای خالی وجود دارد که این سرمایهها باید احیا شود و در سال جهش تولید زمینه جهش تولید را فراهم کنیم که یکی از آنها مقررات زدایی است. باید مراودات منطقهای را گسترش دهیم و بدانیم که وزارت صمت در صورتی موفق خواهد شد که انسجام کامل و هماهنگی کامل بین وزارت صنعت، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت جهاد کشاورزی باشد. گرانی مربوط به تولید نیست و بخش عمدهای از گرانیها به سیاستهای پولی و بانکی و نقدینگی برمیگردد و لذا این را باید با هماهنگی با وزرا و رئیس بانک مرکزی دنبال کرد.»
به نظر می رسد وزیر پیشنهادی صمت با نشست های تخصصی با کمیسیونهای مختلف مجلس و نیز فراکسیون ها وتشکل ها مرتبط با این وزارتخانه به دنبال رفع موانع و مشکلات موجود است و با توجه به زمان کوتاهی که تا پایان دولت دوازدهم باقی مانده اجرایی کردن برنامههای برزمین مانده و تحقق وعده های دولت در حوزه های مختلف و مرتبط با وزارت صمت در اولویت برنامه های وی قرار داشته باشد.
اهالی بهارستان نیز فردا مسئولیت سنگینی بر دوش دارند و حالا که پس از ۶ ماه وزیری در حد و سطح وزارت صمت به مجلس معرفی شده و در هفته های اخیر هم در رایزنی های صورت گرفته با اهالی بهارستان نظر موافق بسیاری از نمایندگان را جلب کرده ، این امید وجود دارد تا بار بر زمین مانده وزارت صمت برداشته شود و شاهد اتفاقات مثبت در این حوزه در کشور باشیم.
بهارستان , حانیه مسجودی , مجلس , وزارت صمت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.