دورکاري ادمين هاي اروپايي
پايگاه اطلاع رساني «دي سايت» آلمان از گردانندگان صفحات مد و استايل در ايران بهتازگي مطلبي منتشر کرده است که بر نگراني کارشناسان مهر تأييد ميزند.
به گزارش جام نيوز، اين روزها فضاي مجازي علي الخصوص پيامرسانهايي مانند اينستاگرام پر است از صفحاتي که انواع پوشش و رفتار را در قالب سبک زندگي مدرن ترويج ميکنند. نقطه آسيب آنجاست که غالب اين موارد، برگرفته از فرهنگ مهاجم غربي و در تقابل با فرهنگ ايراني ـ اسلامي است. کارشناسان دغدغهمند بارها درباره تلاش نيروهاي بيروني براي نفوذ و شبيخون فرهنگي از طريق اين بستر هشدار دادهاند. بهتازگي پايگاه آلماني «دي سايت» مطلبي منتشر کرده است که بر نگراني کارشناسان مهر تأييد ميزند. اين رسانه در گزارشي از فعاليت صفحات مجازي که براي ترويج «استايل خياباني» و «مد» بهويژه در حوزه زنان در ايران فعاليت ميکنند، فاش کرد که ادمينهاي اصلي اين صفحات مقيم خارج از کشور هستند و تيمهاي عکاس و مدل خود را از دور اداره ميکنند. دي سايت تصريح ميکند: آنها عليرغم قوانين سختگيرانه ايران، تلاش ميکنند در شبکه هاي اجتماعي تنوع پوشش و سبکهاي جديد مدلينگ را به زنان ايراني بياموزند. در اين گزارش با دو گرداننده اينگونه صفحات مصاحبه شده است که يکي در پاريس اقامت دارد و ديگري در برلين. با توجه به آنچه گذشت، بهنظر ميرسد آسيب زدايي و پاکسازي محيط شبکه هاي اجتماعي بايد در اولويت نهادهاي تصميمگير و سياستگذار باشد.
در طي سال هاي اخير نظارت هاي لازم از سوي پليس فتا روي فعاليت اين شبکه ها انجام شده و ميزان فعاليت آنها کاهش پيدا کرده است. در اين زمينه سردار وحيد مجيد رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي درباره فعاليت برخي از صفحات پرطرفدار اينستاگرامي در حوزه مدلينگ و … که اصطلاحا با عنوان شاخهاي اينستاگرامي شناخته مي شوند، گفت: سال گذشته طرحي را در پليس فتا آغاز کرديم که در جريان آن، رصد و تذکرات لازم به اين افراد داده شده و مواردي را به آنان مطرح کرديم. رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي با بيان اينکه اجراي اين طرح ها جزء طرحهاي استمراري است، گفـت: امسال هم چنين طرحهايي ادامه داشته و اقدامات آنان مورد رصد پليس خواهد بود و با تخلفات احتمالي آنان نيز برخورد خواهد شد. سال گذشته نيز سرهنگ تورج کاظمي، رئيس پليس سايبري تهران، گفت که پليس با شاخهاي اينستاگرام برخورد ميکند. کاظمي افزود: وقتي صفحات شاخهاي اينستاگرام توسط پليس فتا شناسايي ميشوند، مديران اين صفحات در هر کدام از استانها که باشند به آن استان اعلام ميشود.
به نظر مي رسد اين نحوه رفتار پليس تا امروز نتوانسته به طور جامع و کامل فعاليت صفحات مد را مديريت کرده و شاهد اتفاقات تازه اي در اين عرصه هستيم. شايد اگر پليس فتا مانند پليس راهور اين امکان را داشت تا بتواند در مواقع لازم از قدرت اجرايي بيشتري برخوردار بوده و با گردانندگان اين صفحات به صورت جدي تر و عملياتي تر برخورد نمايد ادمين هاي اروپايي به اين آساني امکان هدايت اين صفحات را در داخل کشور نداشتند.
اينستاگرام , پليس فتا , مد , مد و استايل , مدلينگ
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.