درویشی و خرسندی
| محمدكاظم انبارلویی|
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند استخدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی حجتالاسلام والمسلمین شهید محمد خرسند زیطلبگی داشت و به زهد و آیین درویشی و دوری از دنیا پایبند بود. او مسیر پاكدستی و پاكدامنی را از روی صدق و صفا طی میكرد به جاه و مقام وابسته نبود و از این رویكرد نیز بسی خرسند بود. او به قول حافظ به نعمت درویشی و خرسندی رسیده بود. از نوجوانی آرزوی شهادت داشت و دار خود را بهدوش میكشید. چهل روز پیش نامردی از تبار ابنملجمهای تاریخ و از قبیله خوارج، سینه مردی را با دشنه شكافت كه قلبش مالامال از عشق به اسلام، انقلاب و مردم بود.
۴۰ روز پیش در شب قدر، جنایتی به وقوع پیوست كه در تاریخ انقلاب بیسابقه بود. هیچ شرور، هیچ كافر و منافق و مشركی تن به این فضاحت نمیدهد كه شب قدر دستش را به خون انسانی آغشته كند، اما او كرد!
روح بلند شهید محمد خرسند مسرور از این عاقبتبهخیری به ملكوت اعلی پیوست. او چون شهید مظلوم شهید بهشتی مظلوم زیست، مظلوم مُرد و خار چشم دشمنان اسلام بود. شهید خرسند را با قساوت و بیرحمی پیش چشم همسر صبور و فرزند خردسالش سلاخی كردند.
حجتالاسلام والمسلمین شهید محمد خرسند با شهادت مأنوس بود. او در نوجوانی عضو حزب جمهوری اسلامی بود و در آن زمان طعم تلخ شهادت شهید مظلوم بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام (ره) را در ذائقه فكری خود داشت. او همیشه آرزوی عاقبتبهخیری و مرگ توأم با شهادت داشت. فقط خدا میداند كه در سه شب قدر ولیالی نورانی ماه مبارك رمضان امسال با چه لحنی آرزوی شهادت كرده بود كه قبل از اعزام به سوریه به خواسته خود رسید و تا اعلی علّیین پر كشید.
مقام معظم رهبری در اطلاعیه تسلیت به خانوادهاش شهادت او را «مظلومانه» توصیف فرمودند. متاسفانه برخی از روی آگاهی یا ناآگاهی در این مظلومیت دخیل بودند و بابیمهری تیغ دروغ تهمت و توهین و تشویش اذهان عمومی بر او كشیدند و حتی بعد از شهادت وی هم دستبردار نبودند و میخواستند همین كژراهه را ادامه دهند.
شهید خرسند را به دلیل عضویت در حزب موتلفه اسلامی شماتت میكردند و ابایی بر این مخالفخوانی بیدلیل نداشتند.شهید مظلوم محمد خرسند در ناآرامیهای سال گذشته از جان مایه گذاشت و اگر فداكاری او نبود تلفات و خسارات این رویداد تلخ بیش از آن بود كه اعلام شد. او در كنار مردم قرار گرفت و به شهادت آگاهان اگر نبود این هوشمندی، فجایع زیادی در این شهر به وقوع میپیوست. مقام معظم رهبری در پیام تسلیت به خانواده شهید خرسند از وی به چهار صفت یاد كردهاند. «مظلوم»، «امام جمعه فعال و موفق»
«با اخلاص» و «پرتلاش»! حقیر بیش از دو دهه با شهید خرسند محشور و مأنوس بودم واقعاً این صفات را در او دیدم و گویی مقام معظم رهبری عمری با او زندگی كرده كه این صفات را در او دیده و شناسایی كرده است.
او از ۱۶سالگی با حضور دلیرانه در جبهههای جنگ، آزمون موفق دلیری و شجاعت خود را با چند بار مجروح شدن نشان داده بود. وی از آن جمله روحانیونی نبود كه در گوشهای بنشیند و دستی در ماجرای انقلاب داشته باشد. او یك سیاستمدار پخته بود و اطلاعات بهروزی داشت. با آنكه در كازرون بود تحلیل و اطلاعات سیاسی او به گونهای بود كه در تهران رویدادهای سیاسی را از نزدیك رصد میكند. هر هفته یك تا دو بار با هم تماس داشتیم و او در جریان آخرین تحولات سیاسی قرار میگرفت. اوضاع سیاسی كشور، منطقه و جهان را پیگیری میكرد. در فتنه ۸۸ و ۷۸ در صف مقدم روشنگری قرار داشت و افسوس میخورد چرا برخی ابتداییترین مسائل را نمیدانند و اسیر وسوسههای دشمن هستند. با آنكه برای او سخت بود شركت در جلسات شورای مركزی اما هر طور بود خود را به نشستهای شورا میرساند و اگر گاهی توفیق آنرا پیدا نمیكرد با تماسهای متعدد در جریان اوضاع قرار میگرفت. ارتباط وثیقی با مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ در تهران و مراكز استانها داشت.
اطلاعیههای مراجع عظام تقلید به مناسبت شهادت وی حكایت از این ارتباط مدام داشت. او معتقد بود مردمسالاری دینی بدون شكلگیری یك نظم و نسق حزبی و با انضباطی كه شهید بهشتی در متشكل كردن نیروهای اسلامی و مردمی و انقلابی به آن توصیه میكرد، امكانپذیر نیست. لذا پیوستن به حزب جمهوری اسلامی را در نوجوانی و سپس پیوستن به حزب موتلفه اسلامی را ضروری و معقول میدانست.
قلب نازنین او به عشق اسلام، انقلاب و مردم میتپید و عمرپربار و پرتلاش خود را وقف هدایت مردم و روشنگری علیه فتنهها كرد.
شهید خرسند شهید شب قدر است. هیچ شهیدی از شهدای روحانیت و دیگر شهدای انقلاب را سراغ نداریم در شب قدر به لقاءالله پیوسته باشد. همانطور كه مقام معظم رهبری در پیام خود آورده بودند؛ «ایشان در شب قدر پس از ساعاتی توسل و تضرع به لقاءالله پیوست و این نشانه پاداش بزرگ الهی به آن روحانی با اخلاص و پرتلاش است». اینكه شهید خرسند به فوز عظیمی رسید تردیدی نیست. اما باید دید قاتل بدعاقبت او در چه مكتبی تربیت شده بود كه در شب قدر دست به این جنایت هولناك زد. این حادثه نشان داد جایی در كشور وجود دارد كه كرسی خوارجپروری برپا كرده است و جماعتی آن را نمایندگی میكنند. جریان منحط ضدروحانیت و ضدانقلاب امروز بساط خود را در فضای مجازی پهن كردهاند و نفرت و كینه از انقلابیون و روحانیت را در جامعه پمپاژ میكنند. متاسفانه برخی كه باید این بساط را جمع كنند یا از روی غفلت یا از روی جهل و یا خدای ناكرده از روی همگرایی با دشمن به تبلیغ و ترویج این جریان میپردازند و با آنها از طریق ایجاد تسهیلات همگرایی میكنند. از شهید مظلوم محمد خرسند ۳ یادگار به جا مانده است كه بدون تردید راه او را ادامه میدهند. از این سه یادگار بزرگ محمدحسین او كه طلبه جوانی است قطعا پا در راهی خواهد گذاشت كه شهید مظلوم محمد خرسند گذاشت.
خدایش بیامرزد و او را با اولیای خود محشور بگرداند و توفیق ادامه راه او را به حقیر و دیگر اعضای حزب موتلفه اسلامی عنایت فرماید.
حزب موتلفه اسلامی , شهید محمد خرسند , محمدكاظم انبارلویی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.