حجاب، حكم قرآن است
|معصومه هدایی منفرد|
در صبحدم سپیده خلقت، دست توانای آفریدگار هستی. مظهر احساس، عاطفه، طهارت، عصمت، زیبایی و عشق را در مخلوقی به نام زن متجلی كرد و عفت و پاكدامنی را در نهاد نسل بشر به ودیعه گذارد.
ایمان قویترین نیروی محرك انسانی برای انجام عمل شایسته و موجب اطمینان و امنیت جامعه است.
خداوند متعال در قرآن مجید رابطه حجاب را با واژه ایمان به عنوان یك محور كلیدی به كار برده است، تا حجاب براساس اعتقاد راسخ دینی و به عنوان عمل صالح رعایت شود. حجاب شاخصترین وسیله برای شناخت اعتقادات دینی زن مؤمن میباشد.
كسانی كه ایمان آوردند، خدا را میپرستند و به نبوت پیامبر و امام ائمه هدی علیهمالسلام ایمان دارند و قرآن را كلام خدا و كتاب قانون و برنامه زندگی دنیوی و اخروی میدانند ایمان از روح و دل مؤمن به كلیه اعضاء و جوارح منتقل شده و همگی به فرمان خدا عمل میكنند و جز به خدا و رضایت او به چیز دیگری نمیاندیشند.
اگر اندیشه و فكر انسان به خداوند به عنوان منشأ معنویات متصل باشد، نیت و عمل انسان الهی میشود.
علت این كه خداوند همواره بندگانش را به داشتن ایمان دعوت میكند و پیامبران نیز با تلاش و تبلیغ، مردم را به سوی خداپرستی سوق میدهند این است كه ایمان انسان را از سرگشتگی و ضلالت نجات میدهد، از پوچی و بیهودگی رهایی میبخشد، هدفمند میسازد و از زندگی حیوانی ، خودسری، فساد، بیخبری به سوی كمال انسانی و مقصد متعالی سوق میدهد تا به زندگی پاكیزه و ارزشمند دست یابد.
حضرت علی (ع) میفرماید: ایمان بر ۳ پایه استوار است:
۱- اقرار به زبان ۲- اعتقاد به قلب (ایمان) ۳ – عمل به جوارح. این سه نشانههای ایمان كامل است.
زن در جایگاه واقعی خود، مبدأ همه نیكیهاست و با قدرت و نفوذ خود میتواند قدرتهای شیطانی را درهم شكسته، حسنات را با پوشش خود حفاظت نماید، امنیت جامعه را در پناه حجاب زیبا و پرمعنایش حفظ نموده و نقطه آرامش خانواده گردد.
امید است زنان جامعه ما بالاخص زنان مسلمان با آگاهی از ارزشهای غیرقابل انكار وجودی خود و با حفظ حجاب پوشش صحیح، امكان سوء استفاده را از نااهلان گرفته و مقام و مرتبت انسانی خود را حفظ نموده و موجبات رشد و تكامل خود را در سیر طریق الیالله فراهم نمایند.
اخیراً در آخرین نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی سند ملی حجاب و عفاف به تصویب رسید. باید از این كار بزرگ برای صیانت از جایگاه رفیع زن در جامعه ایران تشكر كرد. ۱۴ سال پیش در همین شورا قانون حجاب و عفاف به تصویب رسید و دستگاههای دولتی موظف به اجرای آن شدند آن هنگام بدحجابی مردان و زنان جامعه ایمانی ما را آزار میداد. امروز پدیده بیحجابی كه یك جنبش ضدقرآنی و ضداسلامی است روح و روان جامعه ما را آزار میدهد این جنبش رسماً از كاخ سفید و وزیر خارجه روسیاه آمریكا حمایت میشود.
نمادهای اصلی نظام را هدف قرار داده و این جنبش عملاً متكفل بخشی از تهاجم و شبیخون فرهنگی است. متأسفانه فقط نیروی انتظامی آنهم به طور ناقص به اجرای قانون و حجاب عمل میكند كه باید از آنها تشكر كرد. اما دستگاههای دولتی و وزارتخانهها كه وظایف كلیدی تعریف شدهای در این قانون دارند به وظایف خود عمل نمیكنند. ۸۴ سال پیش زنان قهرمان ایران در برابر توطئه رضاخانی كشف حجاب ایستادند و از حكم قرآنی حجاب از جان مایه گذاشتند.
رضاخان قلدر با حمله به مسجد گوهرشاد و كشتار بیرحمانه زنان و مردان آزاده، برگ ننگینی به پرونده و سوابق ضداسلامی خود افزود.
مقاومت زنان آزاده ایرانی در این روز بزرگ نقطه عطفی در تاریخ ایران شد.
به همین مناسبت این روز را روز حجاب و عفاف در تقویم مبارزات ملت ایران نام نهادهاند. به عقیده من دولت علاوه بر اجرای قانون حجاب و عفاف باید از جنبش ضد بیحجابی ملت ایران و بهویژه زنان آگاه و بصیر دفاع كند و در كنار آنها باشد. بدحجابی و بیحجابی در جامعه ما شیوع ندارد اما همین مقدار كم هم برای مردم آزار دهنده است و باید به طور جدی با آن برخورد شود و زنان جامعه ما باید هزینه این كار بزرگ را هر چه است بپردازند ولو اینكه رودرروی آمریكای جنایتكار و غرب فریبكار قرار گیرند.
حجاب و عفاف فقط یك قانون نیست. حكم خداست باید تا پای جان برای اجرای این حكم ایستاد و ذرهای از آن كوتاه نیامد.
حجاب متضمن ایمان ما (زنان) به خدا است. ما پای این دفاع ایمانی خواهیم ایستاد.
حجاب , حجاب و عفاف , حجاب، حكم قرآن , قانون حجاب , معصومه هدایی منفرد
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.