جدایی ری از تهران در اختیارات شورای شهر نیست
محمد تقیزاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تهران گفت: اقدامات پیشگیرانه برای سیلاب احتمالی در تهران توسط دستگاههای ذیربط انجام شده است و بر اساس اعلام و پیش بینی سازمان هواشناسی، اقدامات لازم را انجام دادهایم.
وی ادامه داد: هماهنگی نسبی بین دستگاهها وجود داشته است و درخواست میشود همه اعضای ستاد در حوزه پیشگیری با اهتمام بیشتری اقدام کنند و بخشی از ناهماهنگیها منجر به یکسری اتفاقات نامطلوب به صورت موضعی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران اظهار داشت: از مدتها قبل لایروبی مسیلها در شهر تهران انجام شده است که بعضی از معاونتهای شهرداری تهران با معاونت خدمات شهری همکاری لازم را نداشتهاند. البته در بعضی از شهرداریهای دیگر شهرستانها نیز ناهماهنگیهایی وجود داشت که مشکلاتی ایجاد کرده بود.
تقیزاده خاطرنشان کرد: وقتی در شرایط بحرانی هستیم، باید همه دستگاهها وارد عمل شوند و اقدامات لازم را انجام دهند، نه اینکه حادثه رخ بدهد و بعد دستگاهها وارد عمل شوند.
وی اضافه کرد: بارها به دستگاههای ذیربط اعلام کردهایم در مواقع بحرانی به غیر از استاندار و معاون عمرانی استاندار، مسؤول دیگری مصاحبهای نداشته باشد تا بتوانیم مدیریت لازم را انجام دهیم.
در حاشیه این جلسه تقیزاده در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر جدایی ری از تهران، اظهار داشت: این موضوع نیاز به قانون دارد و جزو اختیارات شورای شهر تهران نیست و از نگاه کارشناسی خیلی این موضوع امکانپذیر نیست.
وی یادآور شد: جدایی ری از تهران از حیث کالبدی کارکرد یکپارچگی را بهم میزند، البته مردم شهرستان ری یکسری توقعات دارند و شهرداری تهران نیز در تلاش است که امکانات و خدمات لازم را به مردم این شهرستان ارائه بدهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران اظهار داشت: آرادکوه که محل دفن زبالهها شده است و در مجاورت شهر ری قرار دارد، یکی از معضلات است که شهرداری این قول را داده است که با یکسری از تمهیدات و اقدامات در این خصوص تدبیری بیندیشد که دغدغه آرادکوه هم حل شود.
تقیزاده با بیان اینکه راهکار حل این مسائل جدایی نیست، گفت: جدایی ری از تهران، امکانپذیر نیست و ما اولویتهای بیشتری در استان تهران برای اقدام داریم.
وی در باره بررسی طرح جدید ترافیک و زوج و فرد در تهران گفت: نگاه کارشناسی بنده در این خصوص این است که زمانی که طرح ترافیک جدید آغاز شد، در تعطیلات مدارس و سفرهای تابستانی بودیم و نمیتوانستیم آن را به درستی ارزیابی کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران اظهار داشت: پیک ترافیک شهر تهران در مهر و همزمان با بازگشایی مدارس است و در حال بررسی طرح جدید ترافیک هستیم و آن را با سالهای گذشته تطبیق میدهیم. اگر این طرح اثرات مثبتی بر کاهش ترافیک نداشت، آن را در شورای ترافیک مطرح میکنیم و تصمیمات لازم اتخاذ میشود.
ترافیک , تهران , شورای شهر , مدیریت بحران
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.