ترون برای انتقال دارایی مناسب نیست!
در سالهای اخیر، ارزهای دیجیتال انتقال پول را سادهتر از همیشه کردهاند. در سالهای نه چندان دور، برای انتقال مبالغ سنگین با محدودیتهای زیادی روبهرو میشدید. برای مثال، شما در یک روز فقط تا سقف خاصی میتوانید پول به حساب یک شخص دیگر واریز کنید. تازه اگر این شخص در یک کشور خارجی باشد که دیگر باید هفت خان رستم را پشت سر بگذارید.
با ورود رمز ارزها به بازارهای مالی، هر کس میتواند در کمتر از چند دقیقه، مبالغ بالایی را به کیفپولهای مختلف واریز کند. فرقی هم نمیکند که شما در کدام کشور قرار دارید. اما سوالی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاید این است که انتقال پول با کدام رمز ارز بهصرفهتر است. آیا خرید تتر یا خرید ترون با هدف انتقال دارایی، کار درستی است؟
اولین معیار برای انتخاب یک رمز ارز با هدف جابهجایی پول، کارمزد شبکه ارز دیجیتال است. برای مثال اگر شما ۱ میلیون تومان بیت کوین بخرید و بیت کوین ها را به ولت دوست خود واریز کنید، حدودا ۳۰۰ هزار تومان باید بابت کارمزد شبکه بیت کوین پرداخت کنید. درحالی که اگر ۱ میلیون تومان ترون بخرید و آن را به ولت دوست خود انتقال دهید، احتمالا کارمزد شما کمتر از ۲ یا ۳ هزار تومان میشود.
این تفاوت فاحش در کارمزد شبکه بیت کوین با سایر رمز ارزها، باعث شده است که اکثر افراد برای انتقال پول از تتر یا ترون استفاده کنند. اما باز هم عدهای معتقدند که تتر بهترین ارز برای انتقال دارایی است. اما چرا؟
بزرگترین دلیل محبوبیت تتر ثبات قیمتی آن است. قیمت تتر همیشه برابر ۱ دلار آمریکا است. بههمین علت، زمانی که شما ۱۰ میلیون تومان تتر به ولت یک نفر ارسال میکنید، خیالتان راحت است که قیمت تترهای شما هیچوقت تغییر نمیکند و نیاز نیست آن را سریعا به پول فیات (پول رایج کشورها) تبدیل کنید. در حالی که قیمت ارز دیجیتال ترون، بیتکوین و … پیوسته در حال تغییر است.
ترون چیست؟
ترون با هدف ایجاد بستری مناسب برای تولیدکنندگان محتوا ایجاد شد. امروزه پلتفرمهایی که مردم در آن میتوانند محتوا تولید کنند به چند کمپانی بزرگ دنیا محدود شده است. اگر بگوییم که اینترنت در سلطه کمپانیهایی مانند متا، گوگل، اپل و مایکروسافت قرار گرفته است بیراه نگفتهایم. این کمپانیها با انحصاری که ایجاد کردهاند، میتوانند قوانین پلتفرمهای اجتماعی را بهنفع خود تغییر دهند.
ترون یکی از اولین ارزهای دیجیتالی بود که تصمیم گرفت این انحصار را کمی از میان ببرد. این پروژه میخواهد شبکهای اینترنتی برای تولیدکنندگان محتوا ایجاد کند که تا حد زیادی بهصورت غیرمتمرکز اداره میشود. این غیرمتمرکز بودن، بهدلیل فناوری بلاک چین است که ترون برپایه آن ایجاد شده است. پروژه ترون، در سال ۲۰۱۷ توسط آقای جاستین سان (Justin sun) کلید خورد و امروزه به یکی از موفقترین پروژههای حال حاضر دنیا تبدیل شده است.
شبکه ترون، هماکنون میزبان بیش از ۵۰ درصد از عرضه کل بزرگترین استیبل کوین دنیا، تتر، است. همچنین شبکه ترون از بیش از ۱۵۰ برنامه غیرمتمرکز پشتیبانی میکند که روزبهروز به تعداد آنها افزوده میشود.
ترون بهتر است یا تتر؟
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، تتر در دسته استیبل کوینها قرار میگیرد. بزرگترین ویژگی استیبل کوین ها نیز ثبات قیمتی است. بهعبارتی، زمانی که بازار کریپتوکارنسی (رمز ارزها) دچار نوسانات شدید میشود، افراد برای حفظ ارزش داراییهای خود، سریعا ارزهای دیجیتالشان را به تتر تبدیل میکنند.
ترون برعکس تتر یک استیبلکوین نیست و معمولا هر روز دچار نوسان قیمتی میشود. بههمین علت بهتر است از این ارز برای انتقال پول استفاده نکنید. البته بعضی از افراد ترون را با هدف نوسانگیری خریداری میکنند. این افراد، بعد از خرید ترون منتظر افزایش قیمت آن میمانند و سپس با فروش آن در قیمتهای بالاتر، سود میکنند. توصیه میکنیم که اگر شما هم به نوسانگیری علاقهمند هستید، حتما این کار را با مبالغ پایین شروع کنید تا دچار ضررهای سنگین نشوید. این کار برای افراد تازهکار میتواند ریسک قابل توجهی به همراه داشته باشد.
خرید ارز های دیجیتال از ارزپایا
برای خرید ارز دیجیتال اولین قدم ثبتنام در یک صرافی ارز دیجیتال است. اما با زیاد شدن تعداد صرافیها در سالهای اخیر، شاید انتخاب یک صرافی معتبر و امن برای شما کمی سخت باشد. در ابتدا باید این موضوع را با خود حل کنید که میخواهید در صرافی ایرانی ثبتنام کنید یا صرافی خارجی.
صرافیهای معتبر خارجی به دلیل تحریمهای جهانی علیه ایران به کاربران ایرانی خدمات رسانی نمیکنند. برای مثال اگر بدون برنامههای تغییر IP وارد سایت بعضی از این صرافیها شوید، با خطایی با مضمون در دسترس نبودن صرافی روبهرو میشوید. بههمین علت، توصیه میکنیم که سمت معامله در صرافیهایی که ایران را تحریم کردهاند نروید. بهعلاوه، همه معاملهگران برای تبدیل ریال به تتر و بالعکس، باید در یک صرافی ایرانی حساب باز کنند، زیرا هیچ صرافی بینالمللی به شما اجازه معامله با ریال را نمیدهد. پس انتخاب یک اکسچنج (صرافی) ایرانی اولین گام برای ورود به بازار رمز ارزها است.
امنیت و نرخ پایین کارمزد معامله باید از معیارهای اصلی شما برای انتخاب یک صرافی ایرانی باشد. با مقایسهای که از میان صرافیهای محبوب و پرطرفدار انجام دادهایم، صرافی ارزپایا با نرخ کارمزد ۰٫۲٪ در نوع خود بیرقیب است. همچنین این صرافی از تعداد نسبتا بالایی کوین و توکن پشتیبانی میکند که این میتواند بزرگترین مزیت آن نسبت به دیگر اکسچنجها باشد. برای خرید ترون، تتر یا هر ارز دیگری در صرافی ارزپایا میتوانید به سایت https://arzpaya.com مراجعه کنید. مراحل احراز هویت در این صرافی برخلاف دیگر اکسچنجهای ایرانی در کمتر از ۱ ساعت انجام میشود.
ارزهای دیجیتال , قیمت تتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.