بهترین روش مهاجرت به دبی کدام است؟
امارات یکی از بهترین کشورهای منطقه خاورمیانه از نظر اقتصادی و تجاری است. در این مقاله قصد داریم به بررسی بهترین روش های مهاجرت به دبی و امارات بپردازیم.
امارات در سالهای اخیر به یکی از بهترین کشورهای خاورمیانه و آسیا از جنبه اقتصادی تبدیل شده است. بزرگترین شهر تجاری این کشور یعنی دبی، اکنون یکی از قطبهای اقتصادی دنیا به شمار میرود و کمپانیهای بین المللی زیادی در آنجا سرمایهگذاری کردهاند. دولت امارات تلاش کرده تا با وضع قوانین جدید برای جذب سرمایهگذاران خارجی، مسیر هموارتری را برای رشد اقتصادی این کشور ایجاد کند. در حال حاضر موقعیتهای شغلی زیادی در امارات و دبی وجود دارند که بسیاری از افراد خارجی متقاضی فعالیت در این شغلها هستند. میزان مهاجرت به دبی در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته که دلیل اصلی این موضوع شرایط عالی اقتصادی این شهر و کشور امارات است. برای مهاجرت کردن به دبی راههای متعددی وجود دارند که هر کس با توجه به شرایط خود میتواند یکی از این راهها را انتخاب کند. ما در ادامه اصلیترین و بهترین روش های اخذ ویزای دبی را معرفی میکنیم و آنها را مورد بررسی قرار میدهیم.
مهاجرت کاری به دبی
یکی از روش های مهاجرت به دبی که طرفداران زیادی هم دارد، مهاجرت کاری و دریافت ویزای کاری دبی است. برای اینکه شما بتوانید ویزای کاری امارات را کسب کنید، باید از سوی یک کارفرمای اماراتی دعوتنامه برای کار داشته باشید. این کارفرما باید حتماً تابعیت امارات را داشته باشد و یک سری مراحل قانونی را برای جذب شما به عنوان یک نیروی کار خارجی پشت سر بگذارد.
همانطور که گفتیم، اوضاع اقتصادی در کشور امارات بسیار مساعد است و موقعیتهای شغلی زیادی در این کشور و شهر دبی وجود دارند که افراد با داشتن تخصص در یک زمینه خاص، میتوانند در یکی از این مشاغل مشغول به فعالیت شوند و ویزای دبی بگیرند. با توجه به وجود امکانات بسیار عالی و روند توسعه خوبی که کشور امارات دارد، با کار کردن در این کشور شما میتوانید آینده بسیار خوبی را برای خودتان رقم بزنید. روزهای کاری در این کشور از یکشنبه تا پنجشنبه است معمولاً افراد باید بین ۴۰ تا ۴۸ ساعت در هفته کار کنند. سطح دستمزد در این کشور در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه بالاتر است به طوری که یک فرد به طور متوسط میتواند در ماه حدود ۲۰ هزار درهم یا بیش از ۵ هزار دلار درآمد داشته باشد. البته میزان درآمد هر فرد با توجه به نوع شغل و میزان مهارتی که دارد متفاوت خواهد بود.
مهاجرت به دبی از طریق خرید ملک
روش دیگری که برای اقامت امارات و دوبی وجود دارد، خرید ملک در دبی است. با این روش افرادی که دارای سرمایه کافی باشند، میتوانند با خرید یک ملک، اقامت موقت امارات و دبی را برای خود و اعضای خانوادهشان اخذ کنند. برای این کار شما باید ملکی به ارزش حداقل ۷۵۰ هزار درهم را خریداری کنید تا اقامت سه ساله دبی به شما تعلق بگیرد. البته در صورت اینکه بیشتر هزینه نمایید و ملک گرانتری را بخرید، مدت اقامت شما نیز افزایش پیدا میکند.
چنانچه ملکی را به صورت شراکتی خریداری کنید، باید حداقل سهم شما از پرداخت قیمت ملک معادل ۷۵۰ هزار درهم باشد. همچنین ملک مورد نظر باید مسکونی باشد و حداقل تا سه سال اجازه فروش آن را نخواهید داشت. با خرید ملک در امارات نهتنها اقامت این کشور را برای خود، همسر و فرزندانتان به دست میآورید، بلکه میتوانید مطمئن باشید که سرمایهگذاری سودآوری را انجام دادهاید. روند افزایش قیمت ملک در امارات و دبی طی سالهای اخیر این موضوع را تصدیق میکند.
مهاجرت به دبی از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در دبی و مهاجرت به امارات از این طریق، یکی از روشهایی است که در حال حاضر افراد زیادی از آن برای مهاجرت به دبی استفاده میکنند. روند ثبت شرکت در دبی توسط افراد خارجی در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته که دلیل اصلی این امر شرایط اقتصادی و تجاری فوقالعاده کشور امارات است. اما اگر شما هم دوست دارید شرکت خودتان را در امارات و شهر دبی تاسیس کنید، باید حتماً از قوانین و مقررات این حوزه اطلاع کامل داشته باشید تا با مشکلی مواجه نشوید.
هزینه ثبت شرکت در دبی به نوع لایسنسی که برای شرکت خود دریافت میکنید، بستگی دارد. اما بهطور کلی میتوان گفت که حداقل هزینه ثبت شرکت در دبی حدود ۱۹ هزار درهم است و برای برخی از لایسنس ها تا ۴۵ هزار درهم نیز میتواند افزایش پیدا کند. البته اینها فقط یک سری اطلاعات کلی هستند و پیشنهاد میکنیم که حتماً قبل از هر تصمیم یا اقدامی با یک مشاور یا وکیل متخصص در این زمینه مشورت داشته باشید.
مهاجرت تحصیلی به دبی
از دیگر روشهای مهاجرت به دبی که در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده، مهاجرت تحصیلی است. در کشور امارات دانشگاه و مدارس خوب زیادی وجود دارند که اکثر آنها دارای امکانات آموزشی در سطح استاندارد هستند. دولت امارات در سالهای اخیر توجه ویژهای به کیفیت آموزش در این کشور داشته و به همین دلیل میتوان گفت که سطح علمی دانشگاهها و مدارس امارات نسبت به گذشته بسیار ارتقا پیدا کرده است.
هزینه تحصیل در دانشگاهها و مدارس این کشور با توجه به رشته و مقطع تحصیلی فرد متفاوت خواهد بود. بهطور کلی ویزای تحصیلی که به افراد تعلق میگیرد دارای اعتبار یک ساله است و باید هر سال تمدید شود. برای دریافت این ویزا علاوه بر ارائه مدارک مورد نیاز، باید حتماً نامه پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه اماراتی را داشته باشید. دریافت نامه پذیرش اصلا کار پیچیدهای نیست و فقط با داشتن اطلاعات کافی در این زمینه و از طریق مشاوره با افراد مطلع و متخصص میتوانید اقامت تحصیلی دبی خود را دریافت نمایید.
سایر روشهای مهاجرت به دبی کدامند؟
به جز مواردی که گفتیم، روش های دیگری هم برای مهاجرت به امارات وجود دارند. یکی از این روشها، گلدن ویزا دبی است. از سایر روش ها ازدواج با یک فرد اماراتی است. همچنین برای برخی مشاغل مانند پزشکی و پرستاری یا برای ورزشکاران و هنرمندان شرایط ویژهای در نظر گرفته شده تا بتوانند به امارات مهاجرت کنند.
علاوه بر این، یک نوع ویزای خاص به نام ویزای طلایی امارات نیز وجود دارد که از طریق آن افراد متخصص، کارآفرین و سرمایهگذار میتوانند تحت شرایط ویژهای اقامت ۵ یا ۱۰ ساله امارات را اخذ کنند.
جهت مشاوره با وکیل مهاجرت دبی چه کار کنیم؟
هر کدام از روش های مهاجرت به دبی و کشور امارات که در این مقاله به آنها اشاره کردیم دارای قوانین ریز و درشت و پیچیدگیهای زیادی هستند که حتماً تمام متقاضیان مهاجرت باید از آنها اطلاع داشته باشند. اما طبیعتاً یک فرد عادی از این قوانین بیاطلاع است و به همین دلیل توصیه میشود که حتماً قبل از مهاجرت به یک وکیل مهاجرتی مراجعه کنید و از راهنماییها و مشاوره او استفاده نمایید. گروه «پثوی ویزاز پرشین» با وکلای مجربی که به طور تخصصی در حوزه مهاجرت به دبی فعالیت میکنند، همکاری دارد. چنانچه قصد مهاجرت به دبی یا امارات را دارید، میتوانید با کارشناسان و وکلای ما از طریق راههای ارتباطی که در وبسایت pathwayvisaspersian.com ذکر شدهاند، تماس بگیرید.
روش مهاجرت به امارات , مهاجرت به دبی , مهاجرت به کانادا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.