بازرسی چاه ارت، بازرسی جرثقیل، بازرسی آسانسور، بازرسی مخازن - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 73964
  پرینتخانه » اخبار دیگران تاریخ انتشار : 19 مهر 1401 - 15:45 |

بازرسی چاه ارت، بازرسی جرثقیل، بازرسی آسانسور، بازرسی مخازن

شرکت آریا ایمن آوات با استفاده از نیرو های متخصص در زمینه های مختلف بازرسی ایمنی در کل کشور ، پروسه دریافت تاییدیه های ایمنی را برای مراکز اداری، تجاری، صنعتی، دولتی، خصوصی، کارگاهی، مسکونی، درمانی و پزشکی، پالایشگاه ها، جایگاه های سوخت و ... را آسان کرده است. این شرکت برای تشویق کارفرمایان و بالابردن سطح ایمنی محیط کار ، هزینه های دریافت این تاییدیه ها را پایین تر از تعرفه های جاری و سایر شرکت ها آورده است. 1.بازرسی چاه ارت 2. بازرسی جرثقیل 3.بازرسی مخازن 4.بازرسی آتش نشانی 5.بازرسی آسانسور
بازرسی چاه ارت، بازرسی جرثقیل، بازرسی آسانسور، بازرسی مخازن

شرکت بازرسی و خدمات ایمنی آریا ایمن آوات

شرکت آریا ایمن آوات با استفاده از نیرو های متخصص و کارشناسان با تجربه در زمینه های مختلف بازرسی ایمنی در کل کشور ، پروسه دریافت تاییدیه های ایمنی را برای صنعتگران، کارفرما یان، مراکز اداری، تجاری،  صنعتی، دولتی، خصوصی، کارگاهی، مسکونی، درمانی و پزشکی، پالایشگاه ها، جایگاه های سوخت و … را آسان کرده است. این شرکت برای تشویق کارفرمایان و بالابردن سطح ایمنی محیط کار ، هزینه های اخذ این تاییدیه ها را  پایین تر از تعرفه های جاری و سایر شرکت ها آورده است.

تست چاه ارت، تاییدیه چاه ارت، اجرای چاه ارت

۱٫ بازرسی چاه ارت

چرا چاه ارت (سیستم اتصال به زمین ) بسیار مهم است؟

نول Neutral:

برای اینکه مدار یک وسیله برقی کامل شود، علاوه بر فاز نیاز به سیم دیگری داریم که برق را از وسیله به مولد(نیروگاه) برگرداند که به این سیم، سیم نول می گویند.

در حقیقت سیم نول، سیمی است که جریان خروجی از وسیله را به مولد برمیگرداند. سیم نول را  وارد چاهی مرطوب می کنند تا به زمین وصل شود که به آن چاه نول می گویند. این کار باعث می شود از زمین مرطوب به عنوان قسمتی از مدار استفاده شود. یعنی زمین نیز به عنوان قسمتی از مدار بین مصرف کننده و مولد مورد استفاده قرار می گیرد.

زمین حفاظتی Earth:

اتصال بدنه فلزی دستگاهها به زمین برای جلوگیری از ایجاد هر گونه برق گرفتی و آتش سوزی را می گویند. در این نوع اتصال کلیه بدنه های فلزی دستگاهها به زمین متصل میشوند تا هیچگونه اختلاف پتانسیلی بین بدنه فلزی دستگاه با زمین ایجاد نشود و در صورت اتصال یکی از فازهای به بدنه جریانی در مدار برقرار شود که باعث قطع رله های حفاظتی یا فیوز می گردد.

الزامات برقی بيمارستان و مراکز درمانی : اتصال زمين (اِرت)

امروزه رشد روز افزون فناوری در تجهیزات پزشکی ، گسترش استفاده از سیستم های دیجیتالی و ابزارهای دقیق و مکانیزه شدن واحدهای درمانی و پزشکی ، اعمال کنترل و مراقبت پیوسته بر سیستم های برق در این مراکز را به یک الزام تبدیل کرده است. این ضرورت مدیریتی برای حفظ سرمایه ، انجام مطمئن عملیات تشخیص و درمان و دستیابی به بهره وری مطلوب است.

مشکلات موجود در سیستم های برق علاوه بر این که در عملکرد ، دقت ، کارآیی و عمر مفید تجهیزات تأثیر نامطلوبی بر جای می گذارد ، باعث تحمیل هزینه های گزاف دیگری از جمله هزینه تعمیرات اتفاقی ، هزینه های مرتبط با زمان خواب تجهیزات و خسارات ناشی از لغو گارانتی خواهد شد.

الزامات برق بیمارستانی به شرح زیر می باشند:

– اتصال زمین (ارت)

– برق اضطراری (دیزل ژنراتور)

– برق سالم (استابلایزر)

– برق پشتیبان (UPS)

– ایزولاسیون (ترانس ایزوله)

اتصال به زمین (ارت)

وجود ارت در مراکز درمانی جزء الزامات اساسی است. استانداردی که در این خصوص وجود دارد به دلیل تماس و ارتباط الکتریکی تجهیزات پزشکی با بدن بیماران کاملاً با استاندارد مراکز صنعتی تفاوت دارد.

وجود ارت مناسب و اتصال به زمین بدنه تجهیزات در مراکز درمانی علاوه بر حفاظت الکتریکی پرسنل و بیماران و مراجعان در مقابل جریان های نشتی ، پارازیت ها و نویزهای ناشی از خود بیمار ، تخت ها و تجهیزات اطراف بیمار را نیز که از طریق امواج الکترومغناطیسی موجود در فضا (موبایل ، تلوزیون و …) القاء می شوند ، از بین می برد.

تست چاه ارت 

شرکت آریا ایمن آوات با تجهیزات دقیق و کالیبراسیون شده و کارشناسان حرفه ای خدمات تست چاه ارت و سیستم همبندی ارتینگ را در کمترین زمان ممکن با رقابتی ترین قیمت در سراسر کشور انجام میدهد و در سریعترین زمان ممکن تاییدیه چاه ارت را صادر خواهد کرد .

بازرسی جرثقیل، تاییدیه جرثقیل، بازرسی لیفتراک

۲٫بازرسی جرثقیل 

بازرسی تاورکرین

امروزه الزامات خاصی برای بازرسی تاورکرین ها در سراسر دنیا وجود دارد، در کشور ما نیز سازمان های مربوطه برای جلوگیری از مشکلات بزرگتر و مهمتر از همه برای جلوگیری از آسیب  های جانی مقرراتی را برای بازررسی سالانه و ماهانه تاورکرین ها وضع کرده است و نهادهای مختلف موظف به رعایت آنها هستند.

در هر کدام از استاندارد های موجود، نیاز است که یک پیش بازرسی قبل از شروع به کار تاورکرین انجام شود و سپس یک بازرسی پس از نصب نیز باید توسط اپراتور تاورکرین صورت بگیرد، که در آن تجهیزات مجدداً باید مورد بررسی قرار بگیرند و شرایط خاص برای صدور بازرسی سالانه نیز سنجیده شود.

توجه داشته باشید که جرثقیل های هوایی مانند تاورکرین ملزم به بازرسی دوره ای (سالانه) و همچنین روزانه و ماهانه هستند. بسته به شدت خدمات و محیط در عملیات صنایع عمومی، ممکن است مستلزم بازرسی های جامع در سطح بازرسی دوره ای، اغلب، به دلیل متغیرهای زیاد در صنایع عمومی مانند؛ چند نوبت کاری، محیط های سوزاننده یا گرم کار و غیره ما معمولاً از دستورالعمل ها و استانداردهای OSHA 1910.179 و ASME B 30.2 برای انجام این نوع بازرسی ها پیروی می کنیم.

مهندس رضا ایرانپور مدیریت محترم این شرکت برای دسترسی آسان به تمامی استاندارد ها و چک لیست های فوق، که اکثرا در سایت های مختلف رایگان نمی باشند و باید هزینه زیادی برای دانلود آنها صرف کرد را در سایت WWW.ARIYAHSE.COM به صورت کاملا رایگان و با کیفیت بالا جهت دانلود قرارداده اند .

یک فرد با صلاحیت باید تجهیزات تاورکرین را در هر شیفتی که مورد استفاده قرار می گیرد، به صورت بصری بررسی کند. جدا کردن اجزای تجهیزات به عنوان بخشی از این بازرسی مورد نیاز نیست مگر اینکه نتایج بازرسی بصری یا عملیات آزمایشی نشان دهد که مشکلات اساسی وجود دارد. البته بازرسی سالانه تاورکرین تفاوت زیادی با بازرسی شیفتی وجود دارد، در بازرسی سالانه شما باید تمامی قطعات را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهید، از پیچ و مهره تاورکرین گرفته تا قلاب، بازو ها، کن فلش و پایه تثبیت شده تاورکرین.

شرکت آریا ایمن آوات با استفاده از متخصصان بازرسی جرثقیل این بازرسی ها را در سریعترین زمان ممکن توسط چک لیست های اداره استاندارد و وزارت کار انجام خواهد داد و گواهی های سلامت معتبر یکساله دستگاه های فوق را صادر خواهد کرد .

بازرسی اعلام و اطفا حریق، بازرسی آتش نشانی

۳٫ بازرسی سیستم اعلام و اطفاء حریق

سامانه کشف و اعلام حریق

کشف و اعلام به موقع و در لحظات اولیه حریق نقش بسیار مهمی در کنترل خسارات دارد. طبق تجربه بسیاری از حریق ها در خارج از ساعات کاری کارخانه ها و کارگاهها و بیشتر در مواردی اتفاق افتاده است که افراد حضور ندارند، در نتیجه برای از جلوگیری از صدمات به افراد و از بین رفتن سرمایه می بایست تجهیزاتی برای کشف و اعلام حریق در نظر گرفته شود. روشها و وسایل اعلام خطر آتش سوزی متنوع بوده و بنا به امکانات مالی و اهمیت منطقه از یکی از روشهای دستی، خودکار یا ترکیبی استفاده می گردد.

روش دستی اعلام حریق:

در این روش کشف و اعلام حریق توسط افراد و به صورت دستی انجام می گردد. سامانه های خبردهی شامل موارد زیر می باشد:

  1. اعلام دستی توسط آژیر دستی: آژیر های مکانیکی قدیمی که امروزه متداول نیستند.
  2. اعلام توسط سامانه الکتریکی: در این روش با استفاده از کلیدهای مخصوص که دارای درپوش شیشه ای است و معمولا کنار آنها چکش مخصوصی نیز قرارداده شده است که پس از شکستن شیشه به طور خودکار یا توسط فشردن شستی آن، آژیرهای اعلام حریق به صدا در می آید. ممکن است چراغ های هشداردهنده هم روشن شوند و  مرکز آتش نشانی هم با توجه به کد مربوطه با خبر گردد.
  3. استفاده از بلند گو و تلفن: در برخی کارگاهها کنار جعبه F تلفن (جک تلفن مرکزی) جهت مکالمه پیش بینی شده است.

حداکثر فاصله دسترسی افراد در هر منطقه با کلیدهای اعلام کننده حریق باید ۳۰ متر و ارتفاع آنها از زمین حداقل ۱۱۰ و حداکثر ۱۴۰ سانتی متر باشد.

سامانه خودکار کشف حریق

سامانه خودکار شامل کاشف های حریق (Detectors)، کابل های رابط و منبع تغذیه می باشد. این سامانه اتوماتیک به دلیل حساسیت و دقت بالا در مراحل اولیه، آتش را شناسایی و به مرکز کنترل و اعلام حریق پیام ارسال می کند.

بازرسی آسانسور ، استاندارد آسانسور، بازرسی پله برقی

۴٫بازرسی آسانسور و پله های برقی

انجام بازرسی آسانسور جهت اطمینان از ایمنی و کارایی آن، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. زیرا آسانسور یکی از پرکاربردترین وسایل حمل و نقل است که روزانه افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند. این بازرسی با هدف اطمینان از تطابق با استانداردها صورت می‌گیرد. درحقیقت استانداردسازی آسانسور گواهینامه ایمنی و سلامت آن است که اخذ آن به لحاظ قانونی برای دریافت پایان کار ساختمان‌های نوساز الزامی است. پس از بازرسی آسانسور و دریافت استاندارد اولیه بهتر است که بازرسی‌های ادواری نیز به صورت سالانه انجام شود. انجام بازرسی‌های ادواری این اطمینان را می‌دهد که سرویس و نگهداری آسانسور به درستی صورت گرفته است.

بازرسی مخازن، بازرسی ظروف تحا فشار، بازرسی دیگ بخار

۵٫بازرسی مخازن

دلایل اصلی تست مخازن تحت فشار چیست؟

روش تست مخازن تحت فشار متفاوت است و به کاربردهای صنعتی مخازن و کاربردهای غیر صنعتی آنها مربوط می شود. عمدتاً از مخازن تحت فشار جهت ذخیره سازی سیالات مختلف مانند مایعات، بخارات یا گازها در حوزه هایی مانند تاسیسات آبرسانی، تاسیسات نفت و گاز، کارخانجات، ساختمان ها و کارگاه ها استفاده می شود.

این نوع مخازن در پشت بام خانه ها، پارکینگ ها یا موتورخانه و یا در تاسیسات پتروشیمی ها قابل مشاهده است، و معمولاً برای فشار بالای psig ۱۵ طراحی شده اند. هدف کلی از تست چنین مخازنی قبل از راه اندازی یا در طول سال این است از صدمات جدی ناشی از خطر انرژی ذخیره شده و اثر سوزش بخار در نتیجه خرابی سیستم فشار متشکل از مخازن تحت فشار و یا لوله، جلوگیری کند.

قبل از شروع تست مخازن تحت فشار، باید اطمینان حاصل کنید که ساخت مخزن مطابق با استانداردها و مقررات مربوطه انجام شده و مغایر با قوانین حاکم بر این حوزه نباشد.

باید همواره به یاد داشته باشید که هدف ما از تست مخازن تحت فشار، این است که از نشتی های موجود آگاه باشیم و به نوعی کارآیی آن را با این تست بسنجیم.

 تست مخازن تحت فشار 

قبل از انتخاب مناسب ترین روش  برای تست مخازن تحت فشار به این نکته توجه کنید که،  هر یک از مخازن دارای محدودیت های عملکردی خاص خود هستند و بر اساس فشار و درجه حرارت خاصی طراحی شده اند. عملکرد خارج از این محدودیت ها می تواند به تجهیزات حساس و تحت فشار شما آسیب زیادی برساند و به طور بالقوه منجر به از بین رفتن مخزن یا ایجاد فاجعه بزرگ تر شود.

از آنجا که چنین مخازنی همیشه تحت فشارهای شدید کار می کنند، پارگی مخزن تحت فشار می تواند فوق العاده خطرناک باشد و منجر به نشت گاز سمی در محیط های صنعتی، آتش سوزی های وسیع و حتی انفجار شود. به همین علت، همواره  ایمنی چنین مخازنی ضروری است.

در حال حاضر برای جلوگیری از این خطرات، چندین استاندارد و شیوه نامه نگهداری و بازرسی مخازن تحت فشار به وجود آمده است که می توانید از آنها استفاده کنید، برای مثال استانداردها ASME و API 510.

مهندس رضا ایرانپور مدیریت محترم این شرکت برای دسترسی آسان به تمامی استاندارد ها و چک لیست های فوق، را در سایت WWW.ARIYAHSE.COM به صورت کاملا رایگان و با کیفیت بالا جهت دانلود قرارداده اند .

وقتی نوبت به روش تست مخازن تحت فشار می رسد، بیشتر مخازن تحت فشار باید یکبار قبل از راه اندازی و دوباره هر ۵ سال پس از هر تغییر یا تعمیر اساسی مورد تست قرار گیرند. تست مخازن می تواند داخلی، خارجی یا هر دو باشد و باید شامل یک معاینه کامل، ارزیابی ضخامت، تجزیه و تحلیل تنش، بازرسی دریچه های فشار، فشار مخزن و آزمایش فشار هیدرواستاتیک باشد. انجام تست سطحی، بررسی عایق و هرگونه اتصالات ساختاری و در نهایت بازرسی جوش ها یا اتصالات بسیار مهم است.

بازرس شما باید بتواند لوله ها، شیرآلات مربوطه، پمپ ها، کمپرسورها، شیلنگ ها، بادگیرها و سایر اجزای حاوی فشار را در یک دوره زمانی خاص تست کند تا از سلامت مخزن شما مطمئن شود. لطفاً توجه داشته باشید که نوع و ماهیت تست و بازرسی برای سیستم های فشار مختلف، متفاوت خواهد بود.

شرکت آریا ایمن آوات دارای پروانه های صلاحیت بازرسی از سازمان صنعت معدن و تجارت ، اداره استاندارد ملی ، وزارت کار و رفاه اجتماعی ، کارشناس رسمی دادگستری و سازمان آتش نشانی میباشد به همین دلیل یکی از معتبرترین شرکت های بازرسی و خدمات ایمنی می باشد.

تهران دریاچه چیتگرخیابان موج خیابان امیری صفت برج پارامیس واحد A16     
۰۹۱۲۲۹۳۸۶۴۸ مهندس ایرانپور
۰۲۱۴۴۹۲۹۱۶۹ مدیریت
۰۲۱۴۶۰۵۵۹۱۴ دفتر مرکزی
۰۲۱۳۳۶۶۰۱۴۱ دفتر شرق
 ۰۲۱۴۴۹۲۹۹۶۴ فکس 

 www.ariyahse.com  &  www.ariyahse.ir

برچسب ها : تست چاه ارت,تاییدیه چاه ارت,اجرای چاه ارت,بازرسی چاه ارت,بازرسی جرثقیل,بازرسی تاورکرین,بازرسی لیفتراک,بازرسی آسانسور,بازرسی پله برقی,بازرسی بالابر,بازرسی مخازن,اخذ تاییدیه آتش نشانی,استاندارد آسانسور,بازرسی دیگ بخار,بازرسی ظروف تحت فشار,آریا ایمن آوات,مشاور آتش نشانی,شرکت بازرسی ادواری,بازرسی دیگ آب گرم,شرکت تاییدیه چاه ارت,تاییدیه چاه ارت وزارت کار,استاندارد جرثقیل,بازرسی فنی جرثقیل,بازرسی ماشین آلات

| منبع خبر : محتوا این متن تبلیغاتی بوده و توسط رسالت رد یا تایید نمی شود
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای بازرسی چاه ارت، بازرسی جرثقیل، بازرسی آسانسور، بازرسی مخازن بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.