بارش برف و باران در ۹ استان / خشکسالی تهران ادامه دارد
بر اساس تحلیل نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی امروز در استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و جزایر واقع در خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش بینی شده است.
فردا پنجشنبه در استانهای ساحلی دریای خزر و روز جمعه در گیلان بارشهای پراکنده روی میدهد. شنبه و یکشنبه هفته آینده جو آرامی در کشور پیش بینی شده است.
از روز پنجشنبه تا اواسط هفته آینده غلظت آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش مییابد. همچنین خلیجفارس طی ۲ روز آینده و غرب دریای خزر روز پنجشنبه مواج است.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران با ارائه گزارشی از دما و بارش تهران طی آذر ماه، گفت: طی سه ماه آینده دمای هوا یک درجه بیش از حد نرمال و متوسط بارشها نیز در بهترین شرایط در حد نرمال پیشبینی میشود. با توجه به فرایند خشکسالی از سال گذشته، بارشهای چند روز گذشته نیز برای جبران کمبارشیها کمکی نکرده و خشکسالی همچنان ادامه و لزوم مصرف بهینه و صرفهجویی در آب وجود دارد.
کاهش ۷۱ درصدی بارشهای تهران نسبت به بلندمدت
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران درباره میزان بارشهای آذرماه اظهار کرد: تجزیه و تحلیل آمارهای دریافتی از ایستگاههای هواشناسی استان بیانگر آن است که طی آذر ماه حدود ۱۳.۶ میلیمتر باران بهصورت پهنهای در استان تهران اتفاق افتاده است که نشان دهنده کاهش ۷۱ درصدی بارش نسبت به دوره آماری بلند مدت و سال قبل است، این موضوع در حالی است که اکثر استانهای کشور تحت تاثیر کم بارشی قرار دارند به گونهای که کل کشور از ابتدای سال زراعی تا پایان آذر با کاهش ۴۰ درصدی بارش روبهرو بوده است.
وی ادامه داد: بررسی بارش از ابتدای سال زراعی تاکنون نشان دهنده آن است که استان تهران هفتمین استان کشور بوده که بیشترین کاهش بارش را داشته است. همچنین از نظر توزیع مکانی نیز همانند ماه قبل بارش در همه شهرستانهای استان در مقایسه با بلند مدت و سال قبل کاهش داشت و بیشترین کاهش بارش به ترتیب مربوط به شهرستانهای شمیرانات، دماوند فیروزکوه، ملارد، پردیس و تهران بوده است.
غلامی درباره وضعیت دما در ماه گذشته گفت: بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا همچون متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر در ایستگاههای هواشناسی استان بیانگر افزایش دما در آذر است چراکه متوسط دمای هوای استان تهران در این ماه ۶ درجه سلسیوس بوده و در مقایسه با بلند مدت حدود ۱.۳ درجه سلسیوس افزایش داشته این در حالی است که متوسط کمینه دما ۱۴ درجه سلسیوس و متوسط بیشینه دما ۱.۳ درجه سلسیوس افزایش داشته است.
وی ادامه داد: بهعبارت دیگر آذر ماه سال جاری در مقایسه با بلند مدت بهطور نسبی گرمتر بوده است و از نظر توزیع دما در شهرستانهای استان نیز تمامی شهرستانهای استان با افزایش دما روبهرو بودهاند که بیشترین افزایش دما مربوط به شهرستانهای ورامین ،شهریار، قدس و قرچک است.
بارش باران گرمای هوا , خشكسالي , هواشناسي
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.