ایران بالاتر از ترکیه و عربستان در صدر ایستاد
براساس رتبهبندی سایمگو، ایران در سال ۲۰۱۸ به مقام نخست تولیدات علمی در رشته نرمافزار در سطح کشورهای آسیای غربی رسیده است.
در تصویر زیر صدرنشینی ایران در رشته نرمافزار را مشاهده میکنید:
بررسیهای منتظر شده در مجله «SCImago Journal & Country Rank» نشان میدهد ایران با تعداد ۱۵۲۱ مقاله در زمینه رشته نرمافزار جایگاه نخست را در جدول به خود اختصاص داده است.
بر اساس دادههای در دسترس، دانشمندان ترکیهای با ارائه و نشر ۸۶۴ مقاله در این رشته جایگاه دوم جدول را به خود اختصاص دادهاند؛ از تمام مقالاتی که دانشمندان ترکیهای در رشته نرمافزار منتشر کردهاند تنها ۷۳۸ مورد قابل استناد بوده است.
کشور عربستان صعودی، رژیم صهیونیستی، کشورهای مصر، اردن، امارات متحده عربی، عراق، قطر، لبنان، عمان، کویت، سرزمینهای اشغالی، یمن، بحرین و سوریه به ترتیب جایگاههای سوم تا شانزدهم جدول آسیای غربی را به خود اختصاص دادهاند.
تجزیه و تحلیل آمار سایمگو بیانگر آن است، عربستان صعودی در سال ۲۰۱۸ در رشته نرمافزار تنها ۷۹۱ مقاله ارائه کرده و با این وجود جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص داده است.
شمار مقالات برای دیگر اسامی جدول سایمگو به ترتیب ۷۴۵ مقاله برای رژیم صهیونیستی، ۵۳۷ مقاله برای مصر، ۲۹۸ مقاله برای اردن، ۲۶۱ مقاله برای امارات متحده، ۱۷۲ مقاله برای عراق، ۱۳۱ مقاله برای قطر، ۱۰۱ مقاله برای لبنان، ۶۷ مقاله برای عمان، ۶۰ مقاله برای کویت، ۵۶ مقاله برای سرزمینهای اشغالی، ۱۱ مقاله برای یمن، ۱۰ مقاله برای بحرین و یک مقاله برای سوریه است.
ایران در یک بررسی کلیتر میان ۱۵۵ کشور جهان جایگاه چهاردهم را به خود اختصاص داده و صدرنشین کشورهای جهان چین است که در تصویر زیر مشاهده میکنید:
دانشمندان چینی در سال ۲۰۱۸، ۲۲ هزار و ۲۴۶ مقاله در رشته نرمافزار ارائه کردهاند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۹۷۶ مقاله قابل استناد بوده است.
کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس، هند، فرانسه، ژاپن، کانادا، ایتالیا، استرالیا، کره جنوبی، اسپانیا و برزیل به ترتیب قبل از ایران و کشورهای تایوان، هلند، روسیه، سوئد، سوئیس، سنگاپور، هنگکنگ، اتریش، پاکستان، مالزی، پرتغال، ترکیه، یونان، عربستان صعودی، رژیم صهیونیستی، کشورهای بلژیک، فنلاند، لهستان، دانمارک، مصر، مکزیک، نروژ، ایرلند، اندونزی، جمهوری چک، مراکش، نیوزلند، تایلند، الجزایر، تونس، ویتنام، اوکراین، رومانی، آفریقای جنوبی، اردن، امارات متحده عربی، مجارستان، شیلی، کلمبیا، اسلوانی، عراق، آرژانتین، صربستان، لوکزامبورگ، فیلیپین، اسلواکی، بنگلادش، قطر، ماکائو، کرواسی، لبنان، اکوادور، نیجریه و قبرس به ترتیب بعد از ایران در جدول جهانی قرار گرفتهاند.
در جدول جهانی سایمگو، کشور آمریکا به عنوان دومین کشور ۱۹ هزار و ۱۵۵ مقاله در زمینه رشته نرمافزار ارائه و منتشر کرده است؛ از این تعداد ۱۷ هزار و ۷۹۳ مقاله قابل استناد بوده است.این آمار برای کشورهای آلمان ۵۱۴۹ مقاله، انگلیس ۵۰۸۰ مقاله، هند ۴۶۷۱ مقاله، فرانسه ۳۷۸۰ مقاله، ژاپن ۳۵۹۷ مقاله، کانادا ۲۸۹۸ مقاله، ایتالیا ۲۷۷۳ مقاله، استرالیا ۲۶۳۳ مقاله، کره جنوبی ۲۵۸۳ مقاله، اسپانیا ۲۵۵۶ مقاله و برزیل ۲۲۰۴ مقاله است.
نظام رتبهبندی سایمگو یکی از جدیدترین و جامعترین نظامهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشمحور در جهان است که این نظام دقیق در بسیاری از رشتهها ایران را به عنوان برترین گروه در آسیای غربی معرفی میکند که تجزیه و تحلیل دادههای آن حکایت از صحت این آمار دارد.
ایران , تولیدات علمی , رتبهبندی , علم , نرمافزار
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.