انقلابی‌گری به معنی افراطی‌گری نیست - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 16843
  پرینتخانه » سیاسی تاریخ انتشار : 20 بهمن 1398 - 9:00 |
سید نظام‌الدین موسوی:

انقلابی‌گری به معنی افراطی‌گری نیست

مدیرمسئول سابق خبرگزاری فارس و عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات آتی مجلس تخریب‌ برخی افراد جبهه انقلاب گفت: «کسانی که نتوانستند مردم را با گفتمان ایجابی و ارائه طرح اقناع کنند، برای جلب‌توجه سعی در تخریب دیگران دارند.
انقلابی‌گری به معنی افراطی‌گری نیست

مدیرمسئول سابق خبرگزاری فارس و عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات آتی مجلس تخریب‌ برخی افراد جبهه انقلاب گفت: «کسانی که نتوانستند مردم را با گفتمان ایجابی و ارائه طرح اقناع کنند، برای جلب‌توجه سعی در تخریب دیگران دارند. این حرکت تخریبی برخی جریان‌های سیاسی علیه چهره‌های باسابقه و سیاسی ازجمله قالیباف که در تهران اقبال خوبی دارند به دلیل ناکارآمدی آن‌هاست. آن‌ها سعی دارند با غبارآلود کردن فضا،ذهن مردم را از ناکارآمدی خود منحرف کنند.»
سید نظام‌الدین موسوی، مدیرعامل پیشین خبرگزاری فارس و عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بابیان این‌که به تعبیر امام(ره) مجلس در رأس امور است و رویکرد آن، آینده کشور را تأمین می‌کند در گفت وگو با «رسالت» ابراز کرد: «مطابق قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی یکی از قوای سه گانه است. بر این اساس اگر مجلس قوی، کارآمد و توانمند باشد کشور نیز توانا و قدرتمند می‌شود و اگر مجلس ضعیف و ناتوان و فاسد باشد، کشور نیز دچار مشکلات متعدد خواهد داشت.»
وی خاطرنشان کرد: «مجلس وظیفه قانون‌گذاری کشور را بر عهده دارد و به تعبیری ریل حرکت قطار اجرایی کشور را مشخص می‌کند. در صورت صحیح بودن این ریل‌گذاری، نخست، قطار اجرایی کشور دچار مشکل نشده و دوم به مقصد و هدف مطلوب خواهد رسید. رسالت بعدی مجلس، نظارت بر امور اجرایی کشور است و مجوز ورود، تحقیق و تفحص در هر زمینه‌ای از مسائل کشور را دارد. مجلس می‌تواند بالاترین مقامات اجرایی کشور را برای پرسش به صحن ببرد و آن‌ها باید به مجلس پاسخگو باشند.»
*قوی شدن ایران مستلزم مجلس قوی است
این فعال سیاسی ضمن تأکید بر این‌که مجلس باید بتواند حرکت کشور به سمت قوی شدن را ریل‌گذاری کند، گفت: «مقام معظم رهبری در مورد راهبرد جمهوری اسلامی ایران در برابر تحریم و فشارهای آمریکا و غرب، بر قوی شدن کشور تأکید کردند. بر این اساس قوی کردن زیرساخت‌های کشور نیازمند یک مجلس قوی است. مجلسی که صاحبان تخصص در آن به ظرفیت‌های داخلی کشور توجه داشته باشند. بنابراین مجلس باید در مسیر این قطار، بر موضوعات اجرایی نظارت داشته باشد و هرکجا حس کرد قطار منحرف می‌شود آن را کنترل کند.»
موسوی ادامه داد: «ایران یکی از غنی‌ترین کشورها به لحاظ منابع زیرزمینی انرژی است. همچنین جمعیت جوان کشور ما پتانسیل بزرگی برای ایران محسوب می‌شود. نیروهای نخبه، کارآمد، جوان و به تعبیری صاحبان ایده در کشورها زیاد هستند. اگر مجلس بتواند سیستم مدیریتی و زیرساخت‌های کشور را به نحوی سامان دهد که بتوان از همه‌ ظرفیت‌ها استفاده کرد، نتیجه این تمهیدات یک کشور قوی خواهد بود.»
وی با تأکید بر این‌که متأسفانه در دولت و مجلس فعلی باور و پایبندی به شعارهای ما می‌توانیم و استفاده از ظرفیت‌های داخلی به چشم نمی‌خورد، تصریح کرد: «رئیس‌جمهور کشور به‌راحتی ابراز می‌کند که نمی‌تواند بدون نگاه به غرب، مشکلات کشور را رفع کند. بر اساس این نگاه مأیوسانه و ناکارآمد، داشتن مجلس و دولتی ناکارآمد امری بدیهی است. کشور به مجلسی نیاز دارد که بگوید در تمام ابعاد تخصص دارم و بدون توجه و اتکا به خارج، می‌توانم با داشته و ظرفیت‌های داخلی خود کشور را مدیریت کنم و سیستم را به سمت اهداف غائی هدایت کنم.»
*برخی جریان‌های سیاسی چهره‌های باسابقه را تخریب می‌کنند
مدیرمسئول سابق خبرگزاری فارس در مورد حرکت تخریبی بعضی گروه‌ها علیه نیروهای انقلابی، گفت: «همواره کسانی که توانایی و کارآمدی خاصی ندارند و نتوانسته‌اند مردم را با گفتمان ایجابی و ارائه طرح و برنامه اقناع کنند، برای جلب‌توجه سعی در تخریب دیگران دارند. این حرکت تخریبی برخی گروه‌ها و جریان‌های سیاسی علیه چهره‌های باسابقه و سیاسی ازجمله قالیباف که در تهران اقبال خوبی دارند، به دلیل ناکارآمدی آن‌هاست.»
موسوی تصریح کرد:‌ «این افراد سعی دارند با غبارآلود کردن فضا، ذهن مردم را از ناکارآمدی خود منحرف کنند. شعار تخریب‌کنندگان این است که اگر ما نتوانستیم برای مردم کاری انجام دهیم، دیگران هم نباید بتوانند.»
موسوی ادامه داد: «انقلابی بودن به معنای مصمم و بااراده بودن برای قوی کردن کشور و خدمت به مردم است. نیروی انقلابی به جمله ما می‌توانیم یقین دارد. اگر ایمان، اعتقاد، انگیزه و تخصص در یک نماینده مجلس وجود داشته باشد، بی‌شک مجلس انقلاب آینده کشور را از مشکلات امروز نجات خواهد داد. همچنین یکی از مهم‌ترین صفت‌های یک نیروی انقلابی، داشتن صداقت است. نمایندگان آینده باید بین مردم بوده و با آن‌ها صادق باشند بر این اساس حمایت مردم از افراد صادق و معتقد به شفافیت قابل تضمین است.»
*نیروهای انقلاب دنیا را در آمریکا خلاصه نمی‌کنند
وی در مورد شایعات علیه نیروهای انقلاب مبنی بر تفکر قطع ارتباط با جهان تصریح کرد: «انقلابی گری به معنی افراطی‌گری نیست. افراطی‌گری به معنای عبور از چارچوب‌ها و حرف‌های نشدنی زدن است. یک نیروی انقلابی حرف‌های معتبر و شدنی دارد و همچنین به ظرفیت‌های داخلی، منابع و جوانان کشورش معتقد است و باور دارد که می‌تواند با این عوامل کشورش را بسازد.»
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود:‌ «مقام معظم رهبری به‌عنوان کسی که سیاست‌گذاری‌های کلان در کشور را انجام می‌دهد فرمودند که ما با تمام کشورهای دنیا در ارتباط خواهیم بود جز آمریکا و رژیم صهیونیستی. ایشان مذاکره با آمریکا را پذیرفتند اما به دلیل بدعهدی و خیانت آن‌ها در برجام، خواستار توقف مذاکره شدند.»
او ادامه داد: «نیروهای انقلابی بر مذاکره‌ای از موضوع عزت تأکید می‌کنند و به تعامل، مذاکره و تعامل معتقد هستند. اما تصمیم‌گیری در سطح تعامل با کشورها، مربوط به مقام معظم رهبری است و مجلس و دولت باید ذیل این سیاست‌گذاری حرکت کند. بر این اساس نیروهای انقلابی بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری رفتار خواهند کرد. نیروی انقلابی، به مذاکرات صحیح و عزتمند معتقد است. مذاکره‌ای که حاصلی جز دادن تمام امتیازات به جبه مقابل و دریافت نکردن امتیازی ندارد، تسلیم است نه مذاکره.»این فعال سیاسی در مورد سیاست‌های تعاملی مجلس انقلابی آینده با جهان، ابراز کرد: «مجلس آینده دنیا را در آمریکا خلاصه نخواهد کرد. امروز در کشورهای اطراف ایران، ۳۰۰ میلیون بازار وجود دارد و به‌راحتی می‌توانیم با کشورهایی که منابع غنی و بازار مصرف و کار جدی دارند تعامل برقرار کنیم. کشورهایی مانند جنوب شرقی آسیا، چین، آمریکای لاتین، هند، روسیه، مالزی، هندو آفریقا.»مدیرمسئول سابق خبرگزاری فارس در مورد بازگرداندن اعتماد ازدست‌رفته مردم نسبت به مجلس، گفت: «مجلس باید شفاف باشد. مجلس سالم از شعار و راهکارهای اصلی جریان انقلابی است. تا زمانی که مجلس سالم و شفاف نباشد، نمی‌تواند کشوری سالم و قوی داشته و با فساد مقابله کند. نیروی انقلابی معتقد به شفافیت است و نمایندگان در تمام حوزه‌ها عملکردی شفاف خواهند داشت.»موسوی در پایان تشریح کرد: «قانون‌گذاری و نظارت صحیح زمانی به وجود خواهد می‌آید که در ابتدا سلامت مجلس تضمین‌شده باشد. نماینده‌ای که به دولت و سرمایه‌داران بدهکار است فرد مناسبی برای نظارت و نمایندگی مردم نیست. یک ناظر باید از سلامت و تخصص برخوردار باشد در این صورت می‌تواند عملکرد خوبی در مجلس داشته باشد.»

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای انقلابی‌گری به معنی افراطی‌گری نیست بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.