منوی سایت
امکان تولید یک میلیون کیت تشخیص سریع کرونا در روز
دکتر مصطفی قانعی: ۳ شرکت دانش بنیان امکان تولید و تأمین کیتهای تشخیص سریع ایرانی کرونا را دارند.
وی با تاکید بر اینکه هر یک از این شرکتها امکان تأمین یک میلیون کیت تشخیص سریع کرونا در روز را دارند، بیان کرد: اکنون منتظر اخذ مجوز از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان اینکه اکنون دانش فنی تولید این کیتها وجود دارد، گفت: به محض اخذ مجوز امکان تولید و راه اندازی خط تولید وجود دارد.
داروهای گیاهی مؤثر در درمان کرونا تجویز میشوند
قانعی در خصوص مجوزهای داروهای گیاهی برای درمان کرونا با بیان اینکه یک سری داروی گیاهی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفتهاند و در لیست این سازمان قرار دارند، گفت: مجوز گرفتن این داروها و اثر کردن آنها در روند بهبودی بیمار دو مقوله جدا از هم هستند.
وی با بیان اینکه آن دسته از داروهای گیاهی که مجوز گرفتند مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، اضافه کرد: اما اگر بخواهیم اثر این دارو را بدانیم باید همانند داروها و واکسنهای دیگر مورد کارآزمایی بالینی قرار بگیرند و وارد پروتکل درمانی شود.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه اما اکنون این داروها تنها مجوز گرفتند و باید برای مشخص شدن تأثیر درمان کارآزمایی بالینی را طی کنند گفت: این مجوز داشتن به منظور این است که پزشک میتواند برای بیمار تجویز کند.
قانعی یادآوری کرد: چند داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا مورد تأیید سازمان غذا و دارو است و پزشک میتواند برای بیمار به تشخیص خودش داروی گیاهی را تجویز کند.
وی خاطرنشان کرد: برای ورود به کارآزمایی بالینی باید دانشگاه و کمیته اخلاق تاییدیه بدهند تا آن شرکت تولیدکننده وارد پروتکل برای تشخیص اثرگذاری دارو شود.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا ادامه داد: ممکن است تعدادی از این شرکتهای تولیدکننده داروهای گیاهی در حال کارآزمایی بالینی باشند که نتایج آن به کمیته علمی ارائه میشود.
کووید 19 , مصطفی قانعی , ویروس کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.