افزایش ۱۴ درصدی فوتیهای تصادفات رانندگی
سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: آن چیزی که در برنامه ششم به آن تاکید شده این است که در حوزه حمل و نقل بحث توسعه انضباط ترافیکی را جدی بگیریم و به آن توجه کنیم و البته باید به کاهش تصادفات توجه جدی شود.
وی با بیان اینکه ۹ درصد از راههای کشور راههای اصلی است، گفت: ۳۴ درصد تصادفات در راههای اصلی رخ میدهد و ۷۵ درصد از تصادفات فوتی در این راهها رخ میدهد.
هادیانفر بیان کرد: ۵۱ میلیون و ۳۴۴ هزار راننده در کشور داریم و ۳۸ میلیون و ۵۳۵ هزار وسیله نقلیه شماره گذاری شده است.
افزایش ۲ درصدی صدور گواهینامه رانندگی
رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: در صدور گواهینامه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲ درصد و در شماره گذاری موتورسیکلت ۳ درصد رشد داشته ایم.
وی با بیان اینکه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش تردد در راهها را داشتهایم، ادامه داد: ۳۲ درصد از این ترددها مربوط به خودروهای سواری است.
هادیانفر با بیان اینکه پلیس مسئول پیشگیری از تصادفات نیست، تصریح کرد: بر اساس قانون ما مسئول رسیدگی به تصادفات هستیم. امروزه ۵۱ درصد از تصادفات در دم فوتی دارند و باید نقش سازمانهای دخیل در این امر بررسی شود و البته ۴۳ درصد از فوتیهای تصادفات در بیمارستانها جان خود را از دست میدهند.
۶ درصد از فوتیهای تصادفات حین انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست میدهند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: ۶ درصد از فوتیهای تصادفات در حین انتقال جان خود را از دست میدهند، این موضوع امکان دارد به دلیل نبود بالگرد و آمبولانس و یا دور بودن مراکز درمانی باشد.
وی گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰ هزار و ۲۵۶ نفر جان خود را از دست دادند و در هفت ماهه امسال ۱۱ هزار و ۷۳۴ نفر یعنی ۱۴ درصد افزایش فوتیها را داشته ایم. حتی مجروحین تصادفات هم ۲۱ درصد افزایش داشته ایم یعنی امسال ۲۲۸ هزار نفر در تصادفات رانندگی مجروح شدند.
هادیانفر بیان کرد: دولت توجهای که باید در حوزه تصادفات داشته باشد را ندارد و این افزایش ۱۴ درصدی فوتیها در ۱۲ سال گذشته بیسابقه بوده است!
رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: ما درخواست داریم دولت سیزدهم به مقوله تصادفات رانندگی توجه کند و پشتوانه مالی برای مواردی مانند رفع نقاط حادثه خیز و سایر موارد در نظر بگیرد.
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه ۸۳ درصد از جان باختگان تصادفات عابران پیاده هستند، گفت: اگر روند تصادفات تا همین حد پیش رود پیش بینی میشود تا آخر سال ۲۰ هزار جان باخته تصادفات داشته باشیم.
وی ادامه داد: قرار بود خودروی ایمن وارد شود اما میگویند قرار است از هند خودرو وارد شود! با این شرایط پراید را تولید میکردیم که بهتر بود!
با بیان اینکه اصلاً وضعیت اسقاط خودرو مناسب نیست، تصریح کرد: ۷۰ درصد از خودروهایی که در شهرها تردد میکنند تک سرنشین هستند. باید اسقاط آزاد شود چراکه ۸۳ درصد آلودگی هوا مربوط به کامیونها و موتورسیکلتهایی هستند که آلودگی تولید میکنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه ۱۲ میلیون ۵۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور داریم که ۶ نیلیون و ۸۰۰ هزار نفر از اینها گواهینامه ندارند، گفت: افرادی که دارنده موتورسیکلت هستند میتوانند با هزینه ۳۲۰ هزار تومن و یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرند.
وی با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۹۲ نقطه حادثه خیز در کشور داریم که ۵۰۰ هزار نقطه رفع حادثه شده اند، گفت: همچنان ۲ هزار و ۸۵۲ نقطه حادثه خیز در کشور داریم؛ به عنوان مثال محور اهواز-خرمشهر یک لاین است و همیشه تصادفات رخ به رخ در آن محور گزارش میشود.
هادیانفر بیان کرد: در شهرها هم هزار و ۳۳۸ نقطه حادثه خیز داریم که کار جدی برای رفع حادثه آنها انجام نشده است.
ئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: ۷۵ درصد از میزان جرایم رانندگی به خزانه دولت واریز شده است و پلیس راهنمایی و رانندگی از میزان جرایم هیچ دریافتی ندارد و صد در صد جرایم به خزانه دولت واریز میشود.
وی ادامه داد: ۴۷۵ هزار اعتراض به جرایم رانندگی داشتند که ۲۹ درصد از این اعتراضات به منظور بخشودگی جرایم بوده است. ۳۰ هزار گواهینامه افرادس که نمره منفی آنها به حد نصاب رسیده است ضبط شده است یعنی در واقع فاقد گواهینامه هستند.
هادیانفر تصریح کرد :۱۳۴ هزار نفر مشمول جرایم بالای یک میلیون تومان داریم اما به همکاران ابلاغ کردیم افرادی که بیش از ۳ میلیون تومان حریمه دارند و همراه با خانواده هستند خودروی آنها را توقیف نکنند اما اگر تنها باشند حتی در شهر هم توقیف میشوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه نمره منفیها پیامک میشوند، گفت: برای ۹۸ درصد افرادی که در جادهها جریمه شدند پیامک ارسال میکنیم در مرحله اول این پیامک شماره قبض ندارد و بعد از بررسی در پیامک دوم شماره قبض دارد، اگر پیامک دوم برای آنها ارسال نشد یعنی بررسی شده و تخلفی برای شما ثبت نشده.
وی گفت: یک میلیون و ۱۵ هزار نفر امسال برای اولین بار گواهینامه دریافت کردند و یک میلیون ۳۸۰ هزار و ۴۳۵ گواهینامه اعم از نوشماره، المثنی و تعویضی صادر شده است.
هادیانفر بیان کرد: اکنون ۸۶ هزار خودرو در پارکینگها است و امروز کسی به دلیل موضوعات راهور معطل ترخیص نیست، از این ۸۶ هزار خودرو ۳۶ درصد رسوبی ها در پارکینگها مربوط به بدهیها است، ۱۴ درصد در تصادفات فوتی نقش دارند، ۱۱ درصد اینها تصادف بالای ۶۰ درصد دارند، ۸ درصد اسناد و مدارک هویتی خودرو را ندارند و ۵ درصد مشکلات بیمهای دارند.
رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد :۷۰ درصد از ۲۸۰ هزار موتورسیکلتهای رسوبی در پارکینگها هستند، ۱۷ درصد مشکلات تصادفات جرحی و فوتی دارند و ۶ درصد هم نقص اسناد مالکیتی دارند.
وی گفت: اکثر خدمات پلیس راهور در اپلیکیشن پلیس من قابل استفاده است و پلیس هیچ درآمدی از خدمات این اپلیکیشن ندارد و فقط دیتاها را در اختیار این اپلیکیشن قرار داده است.
هادیانفر با بیان اینکه ۱۸ درصد خدمات پلیس راهور نسبت به سال قبل افزایش داشته است، بیان کرد: چیپ و یا قطعه الکترونیکی را از پشت گواهینامهها حذف کردیم تا وابستگی ارزی را کم کنیم.
پلیس راهور , تصادفات رانندگی , سید کمال هادیانفر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.