اصلاحطلبان ميدانند از پيش بازندهاند
هرچه ايام ميگذرد، احزاب و سياسيون اصولگرا و اصلاحطلب خود را براي پيروزي در انتخابات يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي آماده ميکنند تا بتوانند با کسب آراي چشمگيري کرسيهاي خانه ملت را از آن خود کنند. جريانهاي سياسي هرکدام براي رسيدن به اهدافشان درحال تکاپو هستند. برخلاف آنچه که اصلاحطلبان تاکنون مطرح کردهاند که اصولگرايان براي انتخابات هيچ اقدامي انجام نداده و دست روي دست گذاشتهاند، اما برخي از اصولگرايان شاخص مطرح کردهاند که فعاليت انتخاباتي اين جريان سياسي از مدتها پيش آغاز شده است. در حال حاضر احزاب اصولگرا درحال انجام مأموريت خود در سطوح پايين هستند تا در زمان لازم در سطوح بالا تصميمگيري براي ائتلاف اصولگرايان را مطرح کنند.
در مقابل، جريان سياسي اصلاحطلب که هميشه دم از يکپارچگي و همصدايي در انتخابات و ايام ديگر ميزنند، چندي است که دست به حرکات نمايشي و تكراري خود زدهاند. از اين حرکات ميتوان به صحبتهاي تکراري و هميشگيشان اشاره کرده که ميگويند: «اجازه حضور نيروهاي قويمان را در انتخابات ندادند» و با اين جملات تنها قصد توجيه عملکرد ضعيفشان در دولت يازدهم را دارند.
اما با توجه به اين که مردم شاهد عملکرد ضعيف آنها در سالهاي اخير بودند، گمانها بر اين است که جامعه اقبال مناسبي در انتخابات به آنها نشان نداده و پاسخ منفي خواهند داد. عبور مردم از اصلاحطلبان باعث نگراني اين جريان سياسي شده است که مبادا انتخابات مجلس را از دست دهند. به اصلاحطلبان بايد يادآوري کرد که شما از تمام ظرفيت نيروهايتان چه در مجلس که همان «ليست اميد» است و چه در دولت که شامل تمام مسئولان استاني و معاونان رياست جمهوري
ميشود، استفاده کرديد.
بنابراين با بيان اينگونه اظهارات تنها به دنبال مظلومنمايي هستيد تا بتوانيد حساب خود را از دولت جدا کنيد اما مردم بر اين گونه حرکات «نخنما» آگاهي دارند و نميتوانند اعتماد کنند. نکته جالب توجه اين است که بهزاد نبودي بر مشارکت در انتخابات تحت هر شرايطي تأکيد ميکند چرا که آنها معتقدند در صورت حضور حداکثري مردم در پاي صندوقهاي راي حتما اين جريان سياسي پيروز ميدان ميشود.
اصلاحطلبان به دنبال «جرزني سياسي» هستند
در همين راستا يک فعال سياسي اصولگرا در تحليل حرکات دوگانه اصلاطلبان براي پيروزي در انتخابات مجلس، به رسالتگفت: «پيشبيني اصلاحطلبان درباره انتخابات کاملا درست است، چرا که مردم به آنها اعتمادي ندارند و به همين جهت برخي از آنها در تلاش هستند تا مردم را به پاي صندوقهاي راي بکشانند تا پيروز ميدان شوند، اما نبايد اين موضع را از ياد ببرند که تنها با حضور حداکثري مردم به پاي صندوقهاي راي آنها پيروز اين انتخابات نخواهند شد.»
اميررضا واعظيآشتياني با اشاره به نگراني آقاي نبوي از حضور نيافتن افراد براي راي دادن در انتخابات ادامه داد: «نگراني او بيشتر به جهت آن است تا موضوع شوراي دوم و انتخابات سال ۸۱ تکرار نشود، چرا که عملکرد دولت اصلاحات و شوراي اول باعث شد تا مردم به اصلاحطلبان اعتماد نکنند و به تعبير آنها محدود عمل کنند و بازنده شوند.»
او همچنين با اشاره به شروط سعيد حجاريان براي انتخابات ادامه داد: «به اعتقاد من اظهارات آقايان حجاريان و نبوي تنها يک پازل تحليل شده است تا موضوع انتخابات را از زواياي مختلف مطرح و به آن ورود پيدا کنند.»
اين فعال سياسي افزود: «حرکت اصلاحطلبان تنها يک نوع «جرزني سياسي» است تا بتوانند براي شکست احتماليشان آبروداري کنند و اين موضوع يک واقعيت است که نميتوان کتمان کرد. ضمن آنکه در اصطلاحطلبان نگاههاي مختلفي وجود دارد؛ برخي از آنها هستند که تصورشان بسيار متفاوتتر از امثال حجاريان و نبوي و … است و لذا نميتوان نام آنها را در رديف اصلاحطلبان تندرو قرار داد.»
اصلاحطلبان ميدانند که در انتخابات پيشبازنده هستند
او ادامه داد: «تحليل اصلاحطلبان از اينکه در انتخابات پيشبازنده هستند به اين جهت است که آنها در دولت توفيقي نداشتند و نيروهاي موجود در بدنه دولت از جمله وزير، استاندار، فرماندار، بخشدار و … نتوانستند آنچنان که بايد و شايد توفيقي براي جامعه داشته باشند.»
اين فعال سياسي تصريح کرد: «نيروهاي اصلاحطلبان حتي در مجلس هم کارآمد نبودند و صرفا کرسيها را اشغال کردند. البته اين صندلي اشغال کردن تنها مربوط به نيروهاي اصلاحطلب نيست. گروههاي اصلاحطلب ديگر هم برخي نيروها را وارد مجلس ميکنند که از کارآمدي، شجاعت و تدبير لازم برخوردار نيستند.»
واعظيآشتياني گفت: «جريان سياسي اصلاحطلب نه در مجلس، نه در شوراي شهر و نه در بدنه دولت حضور فعالي نداشتند؛ ما ميدانيم که تشکيلات گروه سازندگي که از سردمدارانشان افرادي مانند آقاي جهانگيري هستند امتحانشان را در دولت پس دادند و خودشان را جزئي از اصلاحطلبان ميدانند چرا که گفتهها و عملکردشان تنها در راستاي زير سوال بردن عملکرد دولتهاي گذشته بوده و است. مردم شاهد تمام شعارهاي اين افراد در دولتهاي يازدهم و دوازدهم بودند که به هيچکدام از وعدههايشان عمل نکردند.»
اصولگرايان نبايد تصور کنند که پيشبرنده هستند
واعظيآشتياني با تاکيد بر اين که اصولگرايان نبايد تصور کنند که پيشبرنده هستند، تصريح کرد: «اگر اصولگرايان قصد توفيق در انتخابات مجلس را داشته باشند بايد بسيار مدبرانه و منطقي نيروهايي را انتخاب کنند تا در کارهاي اجرايي و تحليلهاي سياسي، اجتماعي و اقتصادي به خوبي عمل کنند. اگر بخواهيم مجدد به سراغ نيروهايي که امتحان خود را پس دادهاند برويم بايد بگويم که در آراي آنها بيتاثير نخواهد بود. يعني با آراي منفي در انتخابات روبهرو خواهند شد، اما اگر اين جريان سياسي مدبرانه و منطقي عمل کند در نتيجه ميتوانيم اميدوار باشيم که اصولگرايان جايگاه مناسبي را در انتخابات خواهند داشت.»
اقبال اصولگرايان نسبت به اصلاحطلبان بهتر است
او با اشاره به اين که چه اصولگرا و چه اصلاحطلب طي ۴ دهه انقلاب، امتحان خود را پس دادهاند، افزود: «آنها توانستند به وعدههايي که دادند و کارهايي که به آنها سپرده شده عمل کنند. در اين ميان برخي معتقدند که مستقلين در انتخابات پيروز خواهند شد، برخي از افراد تنها سعي دارند که صحبتکردنشان در انتخابات
به گونهاي سوق يابد تا بگويند مستقل هستند و يا يکسري عنصرهاي بيخاصيت و عنصرهايي که بود و نبودشان در مجلس تاثيري ندارد و نام خودشان را معتدل ميگذارند نيز به همين منوال چيش مي روند.»
واعظيآشتياني ادامه داد: «مردم از اين سوژه ها بازي نميخورند، اما در عين حال معتقدم اقبال اصولگرايان نسبت به اصلاحطلبان بهتر است. »
اين فعال سياسي ادامه داد: «بايد منتظر انتخابات باشيم که چه اتفاقاتي رخ خواهد داد؛ اين انتخابات تحت تاثير دولتها، مجلسيان و شوراي شهر بوده و ما اين سه موضوع را کنار يکديگر ميگذاريم که در نتيجه خوشايند نيست و اميدواريم همگي تلاش کنند تا حضور حداکثري مردم محقق شود تا بتوانند به افرادي شايسته، خلاق، عملگرا شجاع و انقلابي راي دهند.» واعظيآشتياني درباره اين که اصلاحطلبان مدعي هستند با حضور اکثريت مردم در پاي صندوق راي در انتخابات پيروز هستند، گفت: «اين حرف اصلا منطقي نيست. مگر در مجلس هفتم و هشتم حضور حداکثري مردم نبود؟ چرا اصلاحطلبان بازنده شدند؟ البته مصداقهاي بسياري براي بيان وجود دارد. اصلاحطلبان براي يافتن آرامش ذهني به سوي طرح چنين مسائلي ميروند، البته اکثر اين گفتهها مستند نيست و تحليل کارشناسي ندارد و تنها براي آنکه با رقيبشان در رقابت باشند، چنين اقداماتي را انجام ميدهند.»
مردم به بررسي عملکرد دولت و اصلاحطلبان بپردازند
فعال سياسي اصولگراي ديگري هم در اين راستا به رسالت گفت: «اصلاحطلبان در قسمتهاي مختلف از جمله شورا، رياست جمهوري و حتي مجلس شوراي اسلامي در چند سال گذشته نتوانستند آنچنان که بايد و شايد عملکرد خوبي از خود نشان دهند.»
لاله افتخاري ادامه داد: «ازسوي ديگر اين جريان سياسي به جاي آنکه خود را اثبات کند دائما مطالبي را به کذب عليه نيروهاي انقلاب مطرح ميکند تا آنها را ميان مردم بد جلوه دهند و واهمهاي در دل جامعه از اين نيروها ايجاد کنند.»
او با بيان اين که جامعه از مردم عاقلي تشکيل شده است، گفت: «مردم بايد از عقل خود استفاده کرده و ببينند که مديريت اصلاحطلبان و دولتي که از اين جريان سياسي حمايت کرد، چه اقدامي انجام داده است؟ اين دولت و اصلاحطلبان درباره دلار و برجام صحبت کردند، اما در نهايت به هيچ نتيجه اي نرسيدند. به معناي ديگر آنها به هر شعاري که دادند نتوانستند جامه عمل بپوشانند و تنها به دنبال کسب راي از مردم در زمان انتخابات بودند.»
وي افزود: «مردم از صاحبنظران سوال کرده و به بررسي بپردازند و تحت تاثير رسانه هاي خارج از کشور، آينده خود و خانوادهشان را در نظر نگيرند؛ همچنين نبايد از ياد برد که در انتخابات گذشته اصلاحطلبان تنها با اتهام زدن در صدد کنار گذاشتن رقيب بودند نه با واقعيت و استدلال!» اين عضو حزب مؤتلفه افزود: «از مسئولين خواهش داريم تا جلوي حرکات افرادي که از حالا به دنبال زير سوال بردن نظام براي انتخابات هستند را بگيرند چرا که آنها مشخص نيست که انتخابات را قبول دارند، يا خير؟ چنين افرادي بودند که در سال ۸۸ زمزمههايي از عدم حضور نيروهايشان در انتخابات را داشتند و آن مشکلات به وجود آمد.»
اصلاحطلبان افراد لايقشان را معرفي کنند
افتخاري ادامه داد: «مسئولان بايد نظارت داشته باشند تا آئيننامههايي در جهت نظارت بر عملکرد اين افراد به وجود بيايد. تعدادي از اصلاحطلبان تحت عنوان ليست اميد، ليست عدالت و توسعه وارد مجلس شوراي اسلامي شدند، تعداد قابل توجهي در شوراها و رياست جمهوري وارد و روي کار آمدند. اگر اصلاحطلبان فرد لايقي را مد نظر دارند آن فرد را معرفي کنند که چه فرد لايقي است. يعني اينگونه نباشد که من به خاطر عدم توانمندي و دست خالي صحبتهايي را تنها از روي توهم عنوان کنم.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.