آشنایی با مراحل کاشت ابرو؛ در این عمل دقیقا چه اتفاقی می افتد؟ - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 63431
  پرینتخانه » اخبار دیگران تاریخ انتشار : 16 فروردین 1401 - 12:29 |

آشنایی با مراحل کاشت ابرو؛ در این عمل دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

ریزش موهای ابرو از جمله مشکلاتی است که افراد بسیاری با آن دست و پنجه نرم می کنند و از آن جهت که به طور مستقیم بر روی زیبایی افراد تاثیرگذار است، اثرات منفی بسیاری بر روحیه آنها دارد.
آشنایی با مراحل کاشت ابرو؛ در این عمل دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

 

ریزش موهای ابرو از جمله مشکلاتی است که افراد بسیاری با آن دست و پنجه نرم می کنند و از آن جهت که به طور مستقیم بر روی زیبایی افراد تاثیرگذار است، اثرات منفی بسیاری بر روحیه آنها دارد. در این مطلب می خواهیم به طور اختصاصی در خصوص روشی دائمی برای جبران موهای از دست رفته ابروها صحبت کنیم و آن هم روشی نیست جز کاشت ابرو. به منظور شناخت مراحل و شیوه کاشت ابرو، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

کاشت ابرو چیست ؟

سبک زندگی امروزه مردم مانند افزایش استرس، خوردن غذاهای ناسالم، قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و … باعث شده است که ریزش ابرو در میان آنها رواج یابد. از طرفی برخی از افراد به صورت ژنتیکی، ابروهای نازک و کم پشتی دارند. برخی نیز به دلایل موروثی با افزایش سن دچار ریزش ابرو می شوند. بیماری های خود ایمنی و سرطان ها نیز از دلایل دیگر ریزش ابرو هستند. برخی از افراد نیز به دلیل آسیب های فیزیکی همچون شکستگی یا سوختگی در ناحیه ابروها، بخشی از موهای ابروی خود را از دست داده اند.

کاشت مو به عنوان یک روش دائمی و طبیعی، می تواند جایگزین موهای از بین رفته شما در ناحیه ابرو شود. اگرچه روش های مختلفی برای جبران ریزش ابروها وجود دارد؛ با این حال اکثر این روش ها نیاز به تمدید دارند، طبیعی نیستند و خود باعث ریزش بیشتر موهای طبیعی ابرو می شوند. روش هایی همچون تتو یا هاشور، هرگز نمی توانند جایگزینی طبیعی برای ابروهای شما باشند. به دلیل مزایای زیادی که با کاشت ابرو نصیب زیباجویان می شود، پیشنهاد ما این است که اگر کاندیدای مناسبی برای کاشت ابرو بودید؛ با مراجعه به یک مرکز کاشت ابروی حرفه ای بار دیگر زیبایی را به خود هدیه دهید. در حقیقت در کاشت ابرو، فولیکول های مو که قابلیت رشد مجدد دارند، به نقاط تحت ریزش منتقل می شوند و مانند ابروهای طبیعی شما رشد می کنند و نیاز به اصلاح دارند.

علت ریزش ابروها

قبل از هر چیزی بهتر است در مورد علت ریزش ابروها بدانیم؛ زیرا برای اتخاذ هر نوع روش درمانی، نیاز است که علل مشکل یا بیماری بررسی شوند. بدین ترتیب، روش درمانی اتخاذ شده متناسب با علت ایجاد مشکل خواهد بود.

دلایل ریزش ابروها عبارتند از:

  • بیماری تیروئید
  • سوختگی یا شکستگی
  • افزایش سن
  • بیماری های عمومی
  • تتو، هاشور و انواع روش های شیمیایی ترمیم ابرو
  • اصلاح بیش از حد ابروها
  • آلوپسی آره آتا
  • اختلالات ژنتیکی
  • عفونت
  • بیماری های خودایمنی و سرطان ها
  • میکروبلیدینگ ابرو

کاشت ابرو می تواند برای رفع هر یک از این مشکلات با توجه به شدت آنها و طبق نظر پزشک موثر باشد.

مراحل کاشت ابرو

به طور کلی مراحل کاشت ابرو به سه بازه قبل از کاشت ابرو، در روز عمل و بعد از کاشت ابرو تقسیم می شوند. که ما هر یک را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

قبل از کاشت ابرو

بعد از اینکه به پزشک معتمد خود مراجعه نمودید و وی کاشت ابرو را روشی مناسب برای شما دانست، باید در جلسات مشاوره به صورت فعال حضور یابید و پزشک و تیم وی را در جریان انتظارات خود از نتایج کاشت ابرو قرار دهید. در این جلسات، پزشک علاوه بر آنکه نظرات شما را می شنود و مدل ابروی مدنظر شما را بررسی می کند؛ باید عوامل دیگری را نیز که در فرآیند کاشت مو تاثیرگذارند مورد بررسی قرار دهد. این عوامل عبارتند از:

  • جهت رشد ابروها

اولین نکته ای باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که جهت رشد ابروها با موهای سایر بخش های بدن متفاوت است. اگر به ابروهای خود نگاه کنید متوجه خواهید شد که موهای ابرو در قسمت سر، تنه و دم آن زوایای مختلفی دارند و همین موضوع باعث ایجاد فرم ابروها می شود. از طرفی، موهای سر تنها رشدی عمودی دارند و قرار نیست که در فرمی مشخص و خوابیده رشد کنند؛ اما موهای ابرو باید روی صورت فرد بخوابند و نباید از صورت فاصله داشته باشند. همچنین باید در نظر داشته باشید که رنگ، طول و ضخامت موهای ابرو در بخش های مختلف آن با یکدیگر متفاوت است. با توجه به نکات ذکر شده، مهم است که برداشت مو از کدام ناحیه صورت گیرد. معمولا پشت گوش ها و ناحیه پشت سر که حالتی زاویه دار دارند، انتخاب مناسبی خواهند بود.

  • تک تار مو بودن موهای ابرو

اگر به موهای سر خود نگاه کنید متوجه خواهید شد که عموما چند تار مو از یک روزنه خارج شده اند؛ این درحالی است که موهای ابرو، به صورت تک تار مویی هستند. از این رو انتخاب نوع روش کاشت ابرو، در رسیدن به نتایج موفقیت آمیز و طبیعی تاثیرگذار است.

  • تفاوت چرخه رشد موهای ابرو و سر

معمولا موهای ابرو از اندازه خاصی بزرگ تر نمی شوند. علت این امر آن است که زمان قرار گرفتن در چرخه رشد این موها نسبت به موهای سر بسیار کمتر است. اگر پزشک تخصص کافی برای شناسایی منطقه مناسب برداشت فولیکول را نداشته باشد، موهای کاشته شده نسبت به موهای طبیعی ابرو با سرعت بیشتری رشد می کنند و به همین دلیل شخص نیاز دارد که با فاصله های زمانی بسیار کم آنها را کوتاه یا اصلاح کند.

  • تعیین طرح ابروها

نکته بعدی که باید در جلسات قبل از کاشت مو مدنظر قرار داده شود، تعیین طرح ابروهاست. تعیین طرح ابروها با توجه به اصول زیبایی شناختی و بر اساس حالت فعلی ابروها و چهره فرد انجام می شود. در این فرآیند باید نقطه شروع ابرو مشخص شود. تعیین نقطه شروع باعث می شود که ابروهای کاشته شده خیلی به هم نزدیک نشوند و فاصله زیادی نیز از هم نداشته باشند. علاوه بر نقطه شروع، باید نقطه پایانی را نیز معین کرد. در نهایت خم ابرو که مهم ترین قسمت ابرو است تعیین می شود.

در روز کاشت ابرو

روال کلی کاشت ابرو در روش های مختلف، بدین صورت است که فولیکول های مورد نظر از ناحیه بانک مو – نواحی پشت سر، گردن و پشت گوش ها – برداشت می شوند. به طور معمول برای آقایان که ابروهای ضخیم تری دارند، از ناحیه پشت سر و پشت گوش استفاده می شود. برای خانم ها که ابروهای ظریف تری دارند، بیشتر از ناحیه پشت گوش و پایین گردن استفاده می شود. درنهایت گرافت ها پس از اجرای مراحل آماده سازی، به ناحیه کم مو در ابرو انتقال می یابند. این کار با استفاده از تیغ های بسیار ریزی با قطر ۰٫۵ تا ۰٫۷ میلی متر انجام می شود. اگر تارهای موی استخراج شده به صورت تک تار مویی نباشند، پزشک باید آنها را تجزیه و به تک تار مو تبدیل کند. معمولا تعداد گرافت های مورد نیاز برای کاشت ابرو برابر ۴۰۰ عدد است که البته این تعداد بسته به سایز ابرو می تواند کم و زیاد شود. هنگام کاشت ابرو، گرافت ها باید از نظر رنگ، طول و ضخامت با ناحیه مورد نظر در ابرو هماهنگی داشته باشند. همچنین باید به جهت رشد موها و زاویه آنها نسبت به پوست نیز توجه کرد.

پس از کاشت ابرو

به همان اندازه که فرآیند کاشت ابرو دارای اهمیت است، رعایت دستورالعمل های بعد از کاشت نیز دارای اهمیت اند. ازجمله این دستورالعمل ها شامل رعایت نکات بهداشتی، استفاده درست از داروها و اسپری های مخصوص تجویز شده توسط پزشک، استفاده از کمپرس سرد برای کاهش التهاب و … اشاره نمود.

روش های مختلف کاشت ابرو

تمام روش های کاشت ابرو از همان روال کلی ذکر شده در بخش های قبلی تبعیت می کنند ولی در برخی جزئیات با هم متفاوت اند.

  • روش کاشت ابروی نواری یا FUT : این روش یکی از روش های کاشت ابروی قدیمی است؛ اما با توجه به تجربیات افراد مختلف و روش های جدید کاشت ابرو، این روش امروزه نمی تواند روش مناسبی برای کاشت ابرو باشد. ابروهای کاشته شده با این روش جلوه ای طبیعی نداشته و حالتی وز و شانه ای پیدا می کنند. این روش به دوره نقاهت بیشتری نیاز دارد و با برش و بخیه همراه است.
  • روش غیر جراحی FUE : این روش یکی از بی دردسرترین روش های کاشت مو است و نیاز به برش و جراحت نیز ندارد. در واقع هر بار تنها یک فولیکول مو از ناحیه بانک مو برداشت می شود و به منطقه کاشت منتقل می شود. در این روش تارهای مو از ناحیه عقب سر برداشته می شوند. در این ناحیه تراکم موها بیشتر است و به دلیل قطر کمتر، شباهت موها به موهای طبیعی ابرو نیز بسیار بیشتر خواهد بود.
  • روش SUT و روش های دیگر مبتنی بر آن : این روش و روش های Micro FIT و Super FUE مبتنی بر کاشت ابرو بدون جراحی هستند. این روش ها علاوه بر آنکه بدون درد و خون ریزی هستند، نتایج آنها بسیار طبیعی است و تا آخر عمر ماندگار است.

 

منبع : saat24.news

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای آشنایی با مراحل کاشت ابرو؛ در این عمل دقیقا چه اتفاقی می افتد؟ بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.