جمعه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۵ Friday / 16 October / 2026
×
به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر راهپیمایی در سراسر جهان شکل گرفت و هزاران تظاهرکننده حامی فلسطین و لبنان، شعارهایی در حمایت از مقاومت سردادند و خواستار توقف خشونت‌ها در فلسطین و لبنان شدند.
پشتیبانی از مقاومت تا روز زوال صهیونیست‌ها
  • کد نوشته: 106103
  • ۱۴۰۳-۰۷-۱۷
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر راهپیمایی در سراسر جهان شکل گرفت و هزاران تظاهرکننده حامی فلسطین و لبنان، شعارهایی در حمایت از مقاومت سردادند و خواستار توقف خشونت‌ها در فلسطین و لبنان شدند.این راهپیمایی‌های بزرگ از سیدنی و استانبول تا رباط و نیز در شهرهای بزرگ اروپایی و واشنگتن و نیویورک برگزار شد، به نقل از خبرگزاری رویترز، احمد اونل یکی از حامیان فلسطین در این تجمع در استانبول که هزاران نفر را گردهم آورده بود، گفت: ما اینجا هستیم تا از مقاومت فلسطین حمایت کنیم. در جاکارتا، پایتخت اندونزی که یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای مسلمان جهان است نیز صدها حامی فلسطین در نزدیکی سفارت آمریکا تجمع کردند و از واشنگتن خواستند ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

    در سیدنی، استرالیا نیز هزاران نفر از حامیان فلسطین در تجمعی گردهم آمده و پرچم‌های لبنان و فلسطین را در میانه حضور گسترده نیروهای پلیس به حرکت درآورده و شعارهایی در حمایت از فلسطین سر دادند. همچنین در رباط پایتخت مراکش نیز هزاران نفر در حمایت از غزه و مردم فلسطین، همچنین خواستار توقف خشونت‌ها در لبنان شدند.آن‌ها همچنین خواستار قطع روابط دیپلماتیک مراکش با رژیم صهیونیستی شده و شعار نه به عادی‌سازی، فلسطین برای فروش نیست را سر دادند.در تایلند نیز مردم در اعتراض به بی‌عدالتی‌هایی که از سال ۱۹۴۸ بر فلسطینی‌ها تحمیل‌شده و با درخواست حمایت از حقوق بشر و ایجاد کشور فلسطین به خیابان‌ها آمدند.در کراچی، پاکستان نیز این راهپیمایی با عنوان راهپیمایی میلیونی الاقصی از سوی حزب اصلی سیاسی-مذهبی پاکستان یعنی جماعت اسلامی و با حمایت حزب چپ میانه مردم پاکستان، مجلس وحدت مسلمین به‌عنوان حزب سیاسی-مذهبی شیعه پاکستان و انجمن وکلای این کشور و با همراه چندین گروه حامی فلسطین، مسیحیان و هندوها در کراچی برگزار شد.گفتنی است که در این اجتماع بزرگ و جهانی،هزاران نفر با شعار لبیک یا اقصی و لبیک یا غزه با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و لبنان سر دادند. عبارت نسل‌کشی در غزه را متوقف کنید و الاقصی، دفاع از تو باور ماست نیز ازجمله شعارهای مطرح در راهپیمایی بزرگ مسلمانان و آزادیخواهان جهان بود. گفتنی است که عملیات طوفان‌الاقصی شکست غیرقابل‌ترمیم برای رژیم صهیونیستی بود و ماهیت پوشالی این رژیم را برای جهانیان روشن و آشکار ساخت. کارشناسان و فعالان عرصه سیاسی بر این باورند که با وحدت حداکثری شکل‌گرفته میان امت‌های اسلامی، رژیم صهیونیستی بیش‌ازپیش در آستانه فروپاشی قرارگرفته و بستر تسریع نابودی‌شان نیز فراهم گشته است چراکه به‌موجب عملیات طوفان الاقصی آسیبی جبران‌ناپذیر به هیمنه و تصورات ساخته‌شده از قدرت اطلاعاتی این رژیم وارد شد و قدرت پوشالی این رژیم در مقابل دیدگان جهانیان بر بادرفت. در بررسی بیش‌تر این موضوع به گفت‌وگو با محمد بیات، دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی پرداختیم که در ادامه می‌خوانید. 

    محمد بیات، دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس:
    عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق ۲ هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را درهم شکست

    محمد بیات، دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» به مناسبت اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی بیان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند که اگر مسلمین مجتمع بودند و هرکدام یک سطل آب به اسرائیل می‌ریختند، او را سیل می‌برد. بیان ایشان نشان از اهمیت وحدت و انسجام دارد و بنابراین مادامی‌که وحدت میان مسلمانان بیش‌ازپیش گردد و اتحاد هرچه‌تمام‌تر رقم بخورد، رژیم سفاک و کودک کش صهیونیستی نابود و تمام خواهد شد. 
    وی افزود: رژیم صهیونیستی با شروع عملیات طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق۲ در آستانه فروپاشی و نابودی قرارگرفته است. اگر رجزخوانی‌های‌ گذشته را با اظهارات اخیر نخست‌وزیرشان بررسی کنیم، خواهیم دید که در یکایک اظهارات اخیر، ترس و واهمه بسیاری وجود دارد.  
    بیات تصریح کرد: عملیات طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق۲ رعب و وحشت را در وجود بنیامین نتانیاهو نهادینه کرده است. بنابراین با‌ وحدت حداکثری می‌توان نابودی این رژیم را تسریع کرد و پایان هرچه زودتر این رژیم را رقم زد. دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره اثرات عملیات طوفان الاقصی و شکست رژیم صهیونیستی همچنین خاطرنشان کرد: عملیات طوفان الاقصی هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را در هم شکست. بیش‌تر کشورهای مختلف دنیا این‌چنین از ماهیت پلید رژیم صهیونیستی و کودک‌کشی‌های این رژیم آگاه نبودند و اینک بیش‌تر کشورها از ذات جنایتکار این رژیم جعلی آگاه شده‌اند و خواهان نابودی صهیونیست‌ها می‌باشند. 
    نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: امام خمینی (ره) فرمودند که ما باید انقلاب اسلامی را در سراسر جهان صادر کنیم. خوشبختانه امروز مطابق توصیه و رهنمود امام راحل آرمان‌های انقلاب و اسلام صادر و در سراسر جهان رشد پیداکرده است. این اتفاق مبارک هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را درهم‌شکسته و جهان را به بیداری هرچه‌تمام‌تر رسانده است. 
    او با اشاره به وحدت مسلمانان جهان یادآور شد: راهپیمایی در سراسر جهان برای قاطع روابط و اقدام قاطع علیه رژیم صهیونیستی حکایت از همراهی وحدت مسلمانان و آزادیخواهان جهان دارد. بیات همچنین ادامه داد: عملیات وعده صادق ۲ پیرو عملیات طوفان الاقصی شکل گرفت و اینک دنیا می‌داند نابودی رژیم صهیونیستی امکان‌پذیر است. 
    او در پایان این گفت‌وگو با تأکید بر اینکه نابودی رژیم صهیونیستی به فضل الهی رقم خواهد خورد، اظهارکرد: «وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ»و هر کس بر خداوند توکل کند، خداوند برای او کافی است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *