پارتیشن ثابت چیست و چرا برای ادارات و شرکت ها مهم است؟ - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 74377
  پرینتخانه » اخبار دیگران تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱ |

پارتیشن ثابت چیست و چرا برای ادارات و شرکت ها مهم است؟

امروزه بیشتر ساختمان های اداری به صورت یکپارچه ساخته می شوند. این شیوه طراحی و ساخت سبب شده تا با استفاده از پارتیشن، تفکیک و تقسیم بندی فضا انجام گردد. یکی از انواع پارتیشن های پرکاربرد برای ادارات و شرکت ها، پارتیشن ثابت است.
پارتیشن ثابت چیست و چرا برای ادارات و شرکت ها مهم است؟

امروزه بیشتر ساختمان های اداری به صورت یکپارچه ساخته می شوند. این شیوه طراحی و ساخت سبب شده تا با استفاده از پارتیشن، تفکیک و تقسیم بندی فضا انجام گردد. یکی از انواع پارتیشن های پرکاربرد برای ادارات و شرکت ها، پارتیشن ثابت است. خرید پارتیشن ثابت ویژگی ها و مزایای فوق العاده ای دارد و به همین دلیل بسیار پرطرفدار است. در این مطلب بررسی می کنیم که پارتیشن ثابت چیست تا با آن بیشتر آشنا شوید. با ما همراه باشید.

پارتیشن ثابت چیست؟

پارتیشن ثابت در واقع نوعی دیوار عایق و مدرن است که در ابعاد و اندازه های گوناگونی تولید می شود. این پارتیشن ها به زمین، سقف و یا ستون های موجود در ساختمان متصل می شوند تا بدون جابجایی در محل نصب شده باقی بمانند. این پارتیشن ها به خوبی فضا را تفکیک کرده و با توجه به جنس خود دوام و ماندگاری بالایی دارند.

وزن این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن های متحرک بیشتر است و به همین علت در سر جای خود بدون هیچ لغزشی می ایستند. ابعاد پارتیشن های ثابت می تواند کوتاه و یا بلند باشد و این بستگی به اهداف و برنامه های اداره و شرکت برای تفکیک محیط دارد. نصب پارتیشن های ثابت از ساخت دیوار ارزان تر است و با استفاده از آن می توان برای کارمندان فضای مناسبی را ایجاد کرد.

مزایای پارتیشن ثابت

اطلاع از اینکه پارتیشن ثابت چیست و چه مزایایی دارد سبب تصمیم گیری آسان برای تهیه این پارتیشن ها می شود. از جمله مهمترین مزیت پارتیشن های ثابت ایجاد نظم در محیط ساختمان است. اگر ادارات و شرکت ها بخواهند در یک فضای یکپارچه بدون وجود پارتیشن کار کنند، با هرج و مرج و پیچیدگی روبرو خواهند شد. در چنین شرایطی تمرکز کارمندان کاهش یافته و مراجعه کنندگان نیز سردرگم می شوند.

دکوراسیون داخلی ادارات با وجود پارتیشن ثابت جلوه بیشتری خواهد داشت. زمانی که رنگ و طرح پارتیشن با دکوراسیون و سبک آن هماهنگ باشد، فضای داخلی اداره و یا شرکت چشمگیرتر خواهد بود. پارتیشن های ثابت با توجه به ارتفاع و تعداد جداره خود، از انتقال سر و صدا جلوگیری می کنند. بدین شکل تمرکز کارمندان هر بخش تامین شده و میزان بهره وری آنان افزایش پیدا می کند.

با به کار بردن پارتیشن ثابت در شرکت ها می توانید از فضاهای کوچک و محیط هایی با متراژ کم نیز استفاده بهینه ای داشته باشید‌. پارتیشن ثابت در برابر تغییرات دمایی نیز مقاوم است و با توجه به نوع طراحی می تواند میزان استفاده از نور طبیعی را افزایش دهد.

انواع پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت انواع مختلفی دارد و شما باید بدانید که از بین جنس ها، بهترین جنس پارتیشن ثابت چیست تا همان را برای شرکت و یا اداره خود انتخاب کنید. به طور کلی پارتیشن های ثابت از جنس ام دی اف، شیشه، آلومینیوم و ترکیب ام دی اف و شیشه می باشند.

پارتیشن ثابت ام دی اف

ام دی اف یکی از متریال های پرطرفدار برای ساخت پارتیشن ثابت است.‌ این ماده نسبت به بسیاری از مواد قیمت مناسب تری دارد و دارای دوام و ماندگاری بالایی نیز می باشد. ام دی اف طرح پذیری خوبی دارد و شما می توانید پارتیشن ثابت اداره خود را با طرحی منحصر به فرد تهیه کنید. روکش ام دی اف در برابر تغییرات دمایی تغییر شکل نمی دهد و با حفظ شکل اولیه به تفکیک فضا می پردازد. سطح این متریال نفوذ ناپذیر است و حشرات، قارچ ها و مایعات به آن راهی ندارند. پارتیشن ثابت شیشه ای

شیشه سطحی صاف و شفاف دارد و استفاده از آن برای ساخت پارتیشن ثابت گزینه بسیار هوشمندانه ای است. اگر شما هم تا این لحظه نمی دانستید که این نوع پارتیشن ثابت چیست پس برای انتخاب و خرید پارتیشن دست نگه دارید. پارتیشن شیشه ای مانند هر پارتیشن دیگری فضا را به صورت دلخواه تفکیک می کند. این پارتیشن امکان استفاده از حداکثر نور طبیعی را فراهم نموده و تسلط کارمندان بر محیط اطراف را افزایش می دهد. پارتیشن ثابت شیشه ای برای محیط های تاریک و بدون پنجره بهترین گزینه است.

C:\Users\Mehran\Desktop\پارتیشن اداری.jpg

پارتیشن ثابت آلومینیومی

آلومینیوم یکی دیگر از متریال مورد استفاده در ساخت و تولید پارتیشن ثابت است. پارتیشن های آلومینیومی سطح صاف و ساده ای دارند و در برابر تغییرات دمایی مقاوم می باشند. این ویژگی پارتیشن های آلومینیومی سبب شده تا بتوان بدون هیچ نگرانی در هر شهری و با هر دمایی از این پارتیشن ها استفاده نمود.

این نوع پارتیشن نسبت به ام دی اف طرح پذیری ضعیف تری دارد و این موضوع ممکن است از نظر بعضی از افراد جالب نباشد. پارتیشن آلومینیومی در برابر ضربات شدید فیزیکی چندان مقاوم نیست و دچار تورفتگی می شود. اگرچه گفتیم که معایب این پارتیشن ثابت چیست اما اگر در اداره شما رفت و آمد زیادی وجود ندارد پس نگران آسیب به آن نباشید.

پارتیشن ثابت ام دی اف و شیشه

در این نوع پارتیشن از ام دی اف برای اسکلت اصلی و از شیشه برای پوشاندن فضای داخلی آن استفاده می شود. این پارتیشن ثابت از مقاومت و استحکام خوبی برخوردار است و در عین حال ظاهر ظریفی دارد. تسلط بر محیط، برخورداری از نور طبیعی، ارتباط آسان با مراجعین، ایجاد محیط آرام و بی صدا و هماهنگی با انواع دکوراسیون از دیگر مزایای این پارتیشن می باشد.

چرا پارتیشن ثابت برای ادارات و شرکت ها مهم است؟

ادارات و شرکت ها به صورت مجموعه ای از کارمندان هستند و هر یک از این افراد مسئولیت خاصی را بر عهده دارند. پارتیشن ثابت در این مکان ها بهترین تقسیم بندی و تفکیک فضا را انجام می دهد تا هر کارمندی با توجه به فعالیت خود، محدوده مشخصی داشته باشد.

این پارتیشن ها با توجه به ویژگی عایق صدا، بر تمرکز و سرعت کارمندان می افزایند و این موضوع میزان راندمان کلی یک اداره را افزایش می دهد. جدا از اینکه نوع پارتیشن ثابت چیست می توان آن را عامل اصلی ارتقای خدمات دانست زیرا با پارتیشن بندی صحیح یک اداره، ارتباطات و خدمت رسانی در سریع ترین زمان انجام می گردد.

منبع:

https://archatrina.net/

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.