هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده است - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 110200
  پرینتخانه » اخبار, سیاسی تاریخ انتشار : 19 بهمن 1403 - 14:29 |
رئیس ستاد انتخابات کشور:

هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده است

زینی وند گفت: با توجه به سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و نیاز ضروری کشور، هدف‌گذاری قطعی ما این است که انتخابات در آینده کاملا الکترونیکی برگزار شود.
هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده است

علی زینی وند در بازدید از ستاد انتخابات کشور گفت: هماهنگی بسیار خوبی بین دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در این دوره وجود دارد. با توجه به سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و نیاز ضروری کشور، هدف گذاری قطعی ما این است که انتخابات در آینده کاملا الکترونیکی برگزار شود.

معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: باید تلاش کنیم در انتخابات میان دوره‌ای مجلس که در یک حوزه برگزار می‌شود، ایراداتی که در انتخابات مجلس در سال گذشته وجود داشت، رفع و سندی در این خصوص تنظیم و ارائه شود.

رئیس ستاد انتخابات گفت: باید با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان، زیرساخت‌ها و امنیت شبکه را ارتقاء دهیم و مراقبت کنیم فرآیند انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شود.

زینی وند افزود: براساس برنامه زمان بندی انتخابات میان دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ثبت نام از داوطلبان انتخابات حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از ۱۸ تا ۲۴ بهمن به مدت ۷ روز از ساعت ۸ تا ۱۶ ادامه دارد.

در بازدید زینی وند، معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات، نمایندگان هیئت نظارت شورای نگهبان، رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات و نماینده کمیته حراست و استعلامات حضور داشتند.

|
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده است بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.