مسیر وزرای باسابقه و شناخته شده برای کسب رأی اعتماد هموارتر است - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 49328
  پرینتخانه » سیاسی, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : ۰۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۶:۳۹ |
احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح کرد:

مسیر وزرای باسابقه و شناخته شده برای کسب رأی اعتماد هموارتر است

احسان ارکانی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «رسالت» ضمن اشاره به بررسی‌های صورت گرفته از وزرای پیشنهادی برای دولت سیزدهم بیان کرد: ۱۹ نفری که به عنوان وزرا معرفی شدند تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند و بعضی از آن‌ها شناخته‌شده و باتجربه هستند و در گذشته سابقه وزارت و مسئولیت‌های مهم ملی داشتند.
مسیر وزرای باسابقه و شناخته شده برای کسب رأی اعتماد هموارتر است

حانیه مسجودی
احسان ارکانی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «رسالت» ضمن اشاره به بررسی‌های صورت گرفته از وزرای پیشنهادی برای دولت سیزدهم بیان کرد: ۱۹ نفری که به عنوان وزرا معرفی شدند تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند و بعضی از آن‌ها شناخته‌شده و باتجربه هستند و در گذشته سابقه وزارت و مسئولیت‌های مهم ملی داشتند.وی افزود: این افراد کار سختی در پیش ندارند. حتی در جلسات رأی اعتماد نیز مشخص است با سوابق و شناختی که از آن‌ها در دسترس است چه کسانی موافق و چه کسانی مخالف آن‌ها هستند. آن‌طور که مشخص است تعداد موافقان آن‌ها معلوم و تعداد مخالفانشان بسیار کم است. این افراد بیشترین شانس و احتمال رأی آوردن را دارند.
ارکانی ادامه داد: گروه دیگری هستند که در حالت میانه قرار دارند و شناخت آن‌ها به واسطه سوابق مشترکی است که عده‌ای از نمایندگان از‌ آن‌ها دارند. بنابراین بخش دیگری از نمایندگان آن‌ها را نمی‌شناسند. لذا تعداد جلسات بررسی و سنجش رأی اعتمادشان بیشتر و در مقابل نیز افراد مخالفشان نیز بیشتر هستند لذا نمایندگان نیاز به شناخت بیشتری از این افراد دارند.
 برخی از وزرای پیشنهادی، شناخته شده نیستند و کار سختی در پیش دارند
این عضو کمیسیون بودجه مجلس گفت: گروه سومی نیز وجود دارد که بسیار کم نام و نشان بودند و اکثریت قاطع نمایندگان تا قبل از معرفی به مجلس آن‌ها را نمی‌شناختند یا نهایت اطلاعاتی که از آن‌ها داشتند سوابق کار اجرایی و مدیریتی نبوده است. این افراد کار سخت‌تری در پیش دارند و در چند روز گذشته تعداد مخالفانشان قابل‌توجه بود و ابهامات مهمی در مورد توانمندیشان برای اداره وزارتخانه‌ها توسط نمایندگان مطرح می‌شد.
او تصریح کرد: مشخص شدن نتیجه آرای اعتماد به رویکرد و نظر مجلس نسبت به کابینه دولت سیزدهم بستگی دارد. اگر رویکرد مجلس، حمایت همراه با اغماض باشد ممکن است کابینه به صورت حداکثری رأی بیاورد.
ارکانی معتقداست که اگر مجلس بخواهد فارغ از توجه به دولت با تکیه‌بر جایگاه اصلی خودش مستقلا به عنوان خانه ملت عمل کند و به وزرا جهت دهد، احتمال رأی نیاوردن برخی از گزینه‌های پیشنهادی وجود دارد.

نویسنده : حانیه مسجودی |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.