جمعه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۵ Friday / 16 October / 2026
×
وزیر خارجه ایران نوشت در سفر به عربستان بر این نکته توافق شده که «گفت‌وگوهای منطقه‌ای یک گزینه نیست، بلکه یک الزام است».
عراقچی: گفت‌وگوهای منطقه‌ای گزینه نیست، الزام است
  • کد نوشته: 107470
  • ۱۴۰۳-۰۸-۲۳
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی که به همراه «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عربی-اسلامی برای پایان‌دادن به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه به ریاض سفر کرده بود، بر اشتراک‌نظر مقام‌های ایران و عربستان برای انجام گفت‌وگوهای منطقه‌ای تاکید کرد.

    عراقچی روز چهارشنبه در مطلبی به زبان عربی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دومین دیدار با محمد بن سلمان طی حدود یک ماه گذشته، در حاشیه اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض.

    وزیر خارجه ایران در سفر منطقه‌ای خود به ریاض، با «محمد بن‌سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار کرده بود.

    عارف و هیأت ایرانی با حضور عراقچی، روز دوشنبه با بن‌سلمان دیدار کردند.

    وزیر خارجه ایران در ادامه و درباره حضور در ریاض نوشت: من همچنین با چندین همتای خود گفت‌وگوهایی داشتم. نگرانی‌ها و منافع مشترک وجود دارد. همه ما اهمیت همکاری و هماهنگی در رویارویی با چالش‌های مهم در منطقه را درک می‌کنیم.

    او در پایان نوشت: توافق کردیم که گفت‌وگوی منطقه‌ای یک گزینه نیست، بلکه یک الزام است.

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.