شنبه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۵ Saturday / 17 October / 2026
×
ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» با اشاره به سفر‌ اخیر رئیس جمهور به کشور چین اظهارکرد: دیپلماسی فعال دولت سیزدهم در حال خارج سازی کشور از مسیر یک طرفه و بن‌بستی به نام غرب است که از مدت‌ها پیش تاکنون شاهد آن بوده‌ایم.
دیپلماسی دولت در حال خروج کشور از مسیر یک‌طرفه و بن‌بستی به نام غرب است
  • کد نوشته: 81953
  • ۱۴۰۱-۱۱-۳۰
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    گروه سیاسی
    ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» با اشاره به سفر‌ اخیر رئیس جمهور به کشور چین اظهارکرد: دیپلماسی فعال دولت سیزدهم در حال خارج سازی کشور از مسیر یک طرفه و بن‌بستی به نام غرب است که از مدت‌ها پیش تاکنون شاهد آن بوده‌ایم. وی افزود: متأسفانه طی ادوار و دولت گذشته تمام ظرفیت‌های دیپلماسی غربی تنها با نگاه به غرب و موضوع نافرجامی تحت عنوان برجام دنبال شد. امروز دولت سیزدهم در حال‌ تلاش است تا دیپلماسی خود را از کوچه یک طرفه غرب خارج کند و به سمت دیپلماسی متوازن و  توسعه یافته، انتقال دهد. عزیزی تصریح کرد: سفر اخیر رئیس جمهور به چین یک اقدام قابل توجه و قابل تحسین است. باید بپذیریم که ارتقا و رشد اقتصادی کشور هنگامی که با تکیه بر توانمندی‌های داخلی الحاق پیدا کند، فرصت شکوفایی اقتصادی، تجاری و صنعتی کشور را رقم خواهد زد.نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلسشورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: از الزامات رشد و شکوفایی کشور، بهره‌گیری از توانمند‌ی‌های کشورهای منطقه‌ای و پیمان‌های منطقه‌ای است. وی متذکر شد: پیوستن ایران به پیمان‌های‌ منطقه‌ای و
     بین المللی که خود به معنای خروج از یک جانبه گرایی است، می‌تواند زمینه ساز رشد فعالیت‌های منطقه‌ای و داخل کشور باشد. کلیه این عوامل و بررسی‌شان اهمیت سفر اخیر رئیس جمهور به کشور چین را مبرهن می‌سازد. او یادآور شد: سفر اخیر رئیس جمهور و بهره‌گیری‌ مشترک ایران و شریک راهبردی خود؛ چین می‌تواند برای دو کشور دارای دستاوردهای بزرگ باشد و پیام‌های روشنی برای آمریکایی‌ها و غربی‌ها‌ مخابره کند. دراین راستا ضرورت دارد تا مسیر شکل گرفته حال حاضر ادامه پیدا کند و دیپلماسی فعال سیاسی، تجاری، اقتصادی و چه بسا دفاعی و امنیتی نیز توسعه پیدا کند. عزیزی گفت: نیاز است تا جمهوری اسلامی ایران ارتباطات خود با شرکای راهبردی بیش از پیش کند که خوشبختانه این رویکرد در دستورکار دولت قرار دارد. او در پایان این گفت‌وگو اظهارکرد: مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حامی رویکرد دولت سیزدهم و نگاه راهبردی است و در این راستا تمامی ظرفیت‌های پارلمانی برای این مهم مورد توجه قرار خواهد داد. به طورحتم باید بپذیریم که راه برون رفت از برخی سختی‌ها‌ و گزند‌های‌ اقتصادی، نگاه جامع و کامل به تحولات اقتصادی منطقه ای و بهره گیری از ظرفیت‌های شرکای بزرگ تجاری است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *