یکشنبه / ۱۵ شهریور / ۱۴۰۵ Sunday / 6 September / 2026
×
رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار رییس سازمان امور مالیاتی بر مقابله با فرار مالیاتی و معافیت اقشاری همچون کشاورزان و قالیبافان از مالیات بر ارزش افزوده تاکید کرد.
تاکید رییس مجلس بر معافیت کشاورزان و قالیبافان از مالیات بر ارزش افزوده

دکتر علی لاریجانی در دیدار رییس سازمان امور مالیاتی گفت: درآمدهای مالیاتی باید به تدریج جایگزین درآمدهای نفتی شده و بودجه کشور براساس درآمدهای مالیاتی تدوین شود.

وی در این نشست با بیان این که باید سرمایه گذاری لازم در زمینه هوشمندسازی امور مالیاتی صورت گیرد، افزود: کشورهای پیشرفته جهان، امور مالیاتی خود را هوشمند کرده اند و نیروی انسانی در این امور نقشی ندارد.

رئیس مجلس همچنین بر معافیت اقشاری از جامعه مانند کشاورزان و قالیبافان از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم اقدام جدی برای مقابله با فرار مالیاتی گفت: در این زمینه اقدامات فرهنگی به کمک رسانه ملی اهمیت فراوان دارد و همچنین با هوشمندسازی می توان اعتماد مردم را در مقوله مالیات جلب کرد.

لاریجانی با بیان این‌که «معافیت های مالیاتی باید متناسب باشد»، ادامه داد: طبق ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم، اطلاعات همه دستگاه ها باید در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گیرد.

وی همچنین بر مقابله با فساد و فرار مالیاتی تاکید کرد.

در ابتدای این دیدار، رئیس سازمان امور مالیاتی، گزارشی از برنامه ها، عملکردها و سیاست های سازمان مذکور ارائه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *