بقائی: حملات اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 120318
  پرینتخانه » اخبار, سیاسی تاریخ انتشار : 12 بهمن 1404 - 13:42 |

بقائی: حملات اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است

سخنگوی وزارت خارجه ایران تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به لبنان و هدف قراردادن زیرساخت‌های عمومی و منازل مردم را نقض فاحش اصول بنیادین منشور سازمان ملل و مصداق بارز جنایت جنگی دانست و بر مسئولیت مستقیم ضامنان آتش‌بس در جنایات ارتکابی تأکید کرد.
بقائی: حملات اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان، به‌ویژه مناطق مسکونی درجنوب این کشور، و تخریب امکانات عمرانی و زیرساخت‌های مدنی را به‌شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به لبنان و هدف قراردادن زیرساخت‌های عمومی و منازل مردم را نقض فاحش اصول بنیادین منشور سازمان ملل و مصداق بارز جنایت جنگی دانست و بر مسئولیت مستقیم ضامنان آتش‌بس در جنایات ارتکابی تأکید کرد.

بقائی ضمن تسلیت به خانواده‌های شهدا و ابراز همبستگی با دولت و مردم لبنان، خواستار اقدام فوری و مؤثر جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی شد.

دیپلمات ارشد ایرانی با اشاره به تداوم نقض تفاهم آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی در ۱۵ ماه گذشته، مسئولیت حقوقی و سیاسی حامیان و ضامنان آتش‌بس را در قبال این نقض‌های مکرر خاطرنشان کرد و بر ضرورت ایفای مسئولیت‌های مقرر برای سازمان ملل متحد، به‌ویژه شورای امنیت، برای توقف فوری این تجاوزات و پاسخگو کردن رژیم اشغالگر در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل تاکید کرد.

|
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای بقائی: حملات اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.