بحران‌های اجتماعی، محصول عملکرد اصلاح‌طلبان - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 9177
  پرینتخانه » سیاسی تاریخ انتشار : ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۹:۰۳ |
«رسالت» برآيند فعاليت جريان اصلاحات را تشريح کرد؛

بحران‌های اجتماعی، محصول عملکرد اصلاح‌طلبان

هرچه به انتخابات مجلس نزديک مي‌شويم تحرکات جريانات سياسي براي دستيابي به کرسي‌هاي خانه ملت افزايش پيدا مي‌کند. در اين ميان جريان سياسي اصلاح‌طلب به دنبال راه فراري در جهت توجيه ناکارآمدي در عملکردش طي 6 سال گذشته است.
بحران‌های اجتماعی، محصول عملکرد اصلاح‌طلبان

هرچه به انتخابات مجلس نزديک مي‌شويم تحرکات جريانات سياسي براي دستيابي به کرسي‌هاي خانه ملت افزايش پيدا مي‌کند. در اين ميان جريان سياسي اصلاح‌طلب به دنبال راه فراري در جهت توجيه ناکارآمدي در عملکردش طي ۶ سال گذشته است. از جمله اقدامات اين جريان سياسي براي فريب افکار عمومي آن است که با رخ دادن هر اتفاقي در سطح جامعه به ميدان آمده و خود را نگران و دلسوز مردم نشان دهد تا شايد بتواند تصويري که در اذهان عمومي طي ۶ سال گذشته درباره ناکامي‌هايش ثبت شده، پاک کند.
رخ دادن اتفاقاتي از جمله خودکشي، قتل، درگيري و … در هر جاي اين دنيا ممکن است اما برخي به جهت دستيابي به منافع سياسي سعي دارند تا از آن براي رسيدن به منافع خود استفاده کنند. لذا اينگونه موضوعات باعث ايجاد فضايي دوقطبي در جامعه مي‌شود که تبعات سنگيني براي کشور خواهد داشت.
يک تحليلگر مسائل سياسي دراين باره معتقد است: «عده‌اي به دنبال سوءاستفاده از عواطف و احساسات مردم بوده و با موج‌سواري بر آن، به دنبال استحاله نظام هستند. لذا لازم است تا جامعه را نسبت به اين موضوعات آگاه کنيم تا اين افراد با نتايج معکوسي مواجه شوند.»
هادي محمدي در ادامه به «رسالت» گفت: «بحران‌هاي اجتماعي اخير ناشي از عملکرد جريان سياسي اصلاح‌طلب است چراکه پس از ۶ سال تصدي در عرصه‌هاي مختلف زمامداري، حکومتي، اقتصادي و سياست خارجي هنوز هيچ کارنامه قابل دفاعي براي ارائه ندارند.»
او با بيان اين‌که آنها به دنبال خدمت به کشور نيستند، افزود: «اين جريان سياسي تنها به دنبال ماندن در قدرت است. آنها به جاي آنکه در سطح حکومت (مجلس و دولت) پاسخگوي عملکرد‌شان باشند، با برنامه‌ريزي‌هاي طولاني از جمله هماهنگي ميان سيستم‌هاي رسانه‌اي، فضاي مجازي و حتي رسانه‌هاي خارجي، خود را به عنوان مطالبه‌گر و پرسشگر در جامعه مطرح مي‌کنند. لذا هنگامي که اتفاقي رخ مي‌دهد، آن را پررنگ کرده و با موج‌سواري بر موضوع مد نظر، سعي در جريحه‌دار کردن احساسات جامعه دارند و اين موضوع باعث جابه‌جايي ميان «مطالبه‌شونده ‌ـ مطالبه‌گر» و «پاسخگو و سؤال‌کننده» مي‌شود.»اين تحليلگر مسائل سياسي با اشاره به اين‌که حدود ۵ ماه تا انتخابات مجلس باقي مانده است، تصريح کرد: «آنها قصد اصلاح وضعيت را ندارند. مبناي تمام تحرکات‌شان خدمت به کشور نيست، بلکه تنها با حضور در عرصه‌هاي قدرت به دنبال استحاله کردن ماهيت نظام هستند.»
محمدي گفت: «با يک ارزيابي از کارنامه اين جريان سياسي طي ۶ سال گذشته مي‌توان به اين موضوع پي برد که آنها در بخش‌هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي سعي داشتند تا چارچوب‌هاي حکومتداري را متلاشي و ظرفيت‌هاي ملي را تهي کنند. آنها حتي به صندوق ذخيره ارزي نيز رحم نکرده و با ترفندهاي مختلف از جمله انتقال پول و سرمايه‌هاي ملي به خارج کشور، تلاش کردند ظرفيت‌هاي ملي را به بن‌بست برسانند.»
او افزود: «چهره‌هاي برجسته‌ اصلاح‌طلب به جاي پرداختن به دغدغه‌هاي عمومي مردم و مسائل اصلي کشور، با موج‌سواري بر احساسات مردم تلاش دارند تا ذهنيت مردم را به جهت نمايشي مضحک براي ماندن در ساختار قدرت آماده کنند.»
محمدي با اشاره به اين‌که جامعه هر روز با مشکلات روزمره دست به گريبان است، گفت: «اين جريان سياسي با انجام اقدامات تحريک‌آميز و موج‌سواري بر احساسات مردم به دنبال ايجاد بدبيني ميان آنها است. وظيفه اصلي انقلاب آن است تا از اين‌گونه اقدامات جلوگيري کرده و به مردم درباره دغدغه‌هايشان هشدار دهد.»
او در پايان گفت: «اين جريان سياسي با استفاده از برخي مسائل اجتماعي به دنبال سوءاستفاده از عواطف و احساسات مردم است، لذا جامعه در صورت روشنگري مؤثر نسبت به اين گونه حرکات فريبکارانه واکسينه مي‌شود و نتايج معکوسي براي اين جريان سياسي خواهد داشت.»

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.