از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 112567
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1404 - 9:52 |

از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد، گفت: از کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد، همه دروس پایه یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار خواهد شد و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ می‌شود.
از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

موضوع امتحانات نهایی و تاثیر معدل در کنکور به خصوص در دوماه اخیر تحت تأثیر تصمیماتی قرار گرفت اما در نهایت بعد از چالش‌های بسیار این مصوبه به یک ثبات رسید.

علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ براساس مصوبه ۹۱۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، معدل تمام دروس پایه دوازدهم تاثیر قطعی ۶۰ درصد خواهند داشت، گفت: معدل نمرات پایه یازدهم تاثیر مثبت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه اگر کسی معدلش بالا باشد به نسبت معدلی که در پایه یازدهم کسب کند، تاثیر مثبت در کنکور برایش لحاظ می‌شود، افزود: در کنکور سال ۱۴۰۵، آزمون ۶ درس از دروس پایه یازدهم به‌صورت نهایی و تمام دروس پایه دوازدهم بصورت نهایی برگزار خواهد شد. جمع این دو پایه در کنکور تاثیر ۶۰ درصدی دارد که از این ۶۰ درصد ۱۷ مربوط به ۶ درس پایه یازدهم و ۴۳ درصد دیگر مربوط به دروس نهایی پایه دوازدهم است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد، همه دروس پایه یازدهم بصورت نهایی برگزار خواهد شد، ادامه داد: همه دروس پایه دوازدهم نیز نهایی است و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ می‌شود. ۲۰ درصد آن مربوط به پایه یازدهم و ۴۰ درصد به پایه دوازدهم مربوط است.

فرهادی اظهار کرد: از سال ۱۴۰۶ به بعد، این ساختار تغییر نخواهد کرد و دانش آموزان بر این اساس می‌توانند برنامه‌ریزی خود را انجام دهند.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.